Cel mai bogat bucătar din lume nu va lăsa averea copiilor săi! Care este motivul

Gordon Ramsay, bucătar celebru, cunoscut pentru restaurantele sale cu stele Michelin, dar și pentru emisiunile culinare televizate, a declarat într-un interviu pentru „The Telegraph” că nu va lăsa averea moștenire celor patru copii ai săi, chiar dacă câștigă la fel de mult precum Beyonce.

separator
Gordon-Ramsay

Deși are o avere estimată la 160 milioane de dolari, Ramsay spune că banii nu au fost niciodată o prioritate pentru el și dorește să le insufle asta și copiilor lui.

„Averea mea nu va fi lăsată categoric copiilor, și nu o spun din răutate, ci din simplul fapt că nu vreau să îi alint. Singurul lucru asupra căruia am convenit cu soția mea, Tanya, este un procent de 25% depozit pentru un apartament, pentru fiecare dintre ei”, a mărturisit Gordon.

În ciuda faptului că celebrul bucătar are 25 de restaurante, dintre care șapte cu stele Michelin, copiii lui nu se bucură de deliciile culinare din restaurantele tatălui lor.

„Ultima dată când am fost la Royal Hospital Road, restaurantul din Chelsea, a fost la ziua fiicei mele Megan, când a împlinit 16 ani. A fost prima dată când am mâncat aici împreună cu copiii”, a mai povestit acesta în cadrul interviului.

Nici când vine vorba de vacanțe, copiii lui Ramsay nu se bucură de luxul părinților lor. Chef-ul a dezvăluit că nu le cumpără bilete la clasa I, atunci când călătoresc cu avionul, ci îi trimite la economic, cu oamenii de rând.

„Nu au muncit până acum ca să își permită asta, iar acestea sunt niște lucruri pe care le apreciezi altfel după ce ai muncit pentru ele”, a explicat celebrul bucătar.

Cât despre banii de buzunar, Gordon a mărturisit că fiecare copil are un buget maxim. Astfel, adolescenta Megan primește 100 de dolari pe săptămână, iar ceilalți primesc câte 50 de dolari. „Din acești bani, trebuie să își plătească facturile la telefon și transportul cu autobuzul”, mai povestește Gordon.gordon-ramsey-family

Gordon Ramsay s-a născut în Scoţia. La 42 de ani s-a căsătorit cu Tanya, iar cei doi au patru copii împreună: Megan (18), gemenii Holly și Jack (17) și Matilda (15).

sursa

În Moldova va ninge. Iată când
Articolul anterior
Daria Ianieva, meșterița care face bijuterii după tehnica soutache!
Articolul următor
Alte articole interesante