Celebrul cuplu Beckham pare să se fi despărțit

De ceva timp, se vehiculează că David și Victoria Beckham trăiesc vieți separate. Potrivit ziarelor de scandal, despărțirea lor oficială este doar o chestiune de timp.

separator
646x404
Presa internațională anunță că unul dintre cel mai longevive și solide cupluri de la Hollywood, din păcate, nu mai au nimic în comun, iar divorțul lor este iminent.


Amintim că, David și Victoria Beckham s-au căsătorit în Castelul Luttrellstown din afara Dublinului, în anul 1999. Cei doi au împreună patru copii: Brooklyn (18 ani), Romeo (14 ani), Cruz (12 ani) și Harper (5 ani).

Sursa

Tragedie la grătar, în minivacanța de 1 mai. Un copil de 3 ani s-a înecat în râu

Tragedie pe râul Mureş, la limita dintre judeţele Timiş şi Arad, România. Trei familii au încercat să treacă cu barca de pe un mal pe altul, după ce au fost la grătar. La un moment dat, ambarcaţiunea a cedat, iar toţi cei 12 oameni, printre care 6 copii au căzut în apă. Unii au reuşit să se agaţe de crengile unor copaci şi s-au salvat, însă ceilalţi au fost traşi de curenţii puternici. Din păcate un copil de numai 3 ani nu a mai putut fi salvat, transmite Observator.

Tragedie în minivacanţă! Copil mort și persoane dispărute, după ce trei familii s-au răsturnat cu barca pe râu

O petrecere la iarbă verde s-a transformat în tragedie, pentru trei familii din comuna arădeană Semlac. După ce şi-au petrecut ziua la iarbă verde, s-au gândit că ar putea continua petrecerea la o terasă. S-au înghesuit toţi 12 într-o barcă şubredă, iar la doi paşi de mal, curenţii puternici i-au răsturnat.

Letiţia Stoian, primar Semlac: Au plecat la o plimbare. Au făcut nişte mici, au urcat înapoi în barcă să se întoarcă în comună şi la un moment dat, barca s-a clătinat s-au speriat şi au căzut din barcă.

Câţiva oameni care se aflau în pădurea din apropiere au auzit ţipetele disperate şi au sărit în ajutorul lor. Un bărbat a reuşit să aducă înapoi la mal două femei şi o fetiţă.

Salvator: Am trecut de dincolo, că strigau ajutor, şi am mai luat un băiat în barcă să mă ajute.

Reporter: Erau agăţaţi de barcă?

Salvator: Nu, de crengi, de crengi erau agăţaţi.

Unul dintre bărbaţii care se afla în barca răsturnată a reuşit să se salveze împreună cu cei doi copii. De furia apelor a scăpat şi cel care conducea barca. Acesta din urmă, potrivit poliţiştilor, avea o alcolemie de 0,31 la mie. Alte patru persoane însă, un tată împreună cu cei doi copii şi un prieten, sunt de negăsit.

O altă femeie din barcă si băieţelul ei de doar trei ani si opt luni au fost scoşi pe malul din judeţul Timiş. În ciuda manevrelor de resuscitare, copilul nu a mai putut fi salvat. La fata locului au sosit zeci de salvatori cu mai multe bărci şi echipament de iluminat, dar şi scafandri. Căutările au fost încheiate târziu în noapte, dar vor au fost reluate în această dimineaţă. Barca a fost găsită la 4 km distanţă.

Cod portocaliu și „fenomene extreme”: Italia riscă să fie „bătută” de furtuni și ploi abundente

Un ciclon format în Marea Mediterană va revărsa ploi abundente peste sudul și nordul Italiei. Anticipând violența fenomenelor meteorologice, autoritățile au decretat cod portocaliul în aceste regiuni, notează Antena3.

Fulgerele au proprietăți puternice de curățare a aerului. Ce a arătat o  analiză surprinzătoare

Responsabilii au anunțat deja că situația meteorologică se înrăutățește brusc din data de 1 mai, iar ciclonul va persista deasupra Italiei timp de mai multe zile, cu consecințe „semnificative” pentru anumite regiuni.

Meteorologii au confirmat posibilitatea apariției de fenomene extreme.

O masă de aer de origine polară, din nordul Europei, va determina formarea unui adevărat vortex mediteranean însoțit de ploi abundente.

Potrivit specialiștilor, pericolul cel mai mare este ca furtunile puternice să staționeze timp de mai multe ore în aceleași zone.

Vremea rea va continua să persiste marți, 2 mai și miercuri, 3 mai, afectând în special zonele din partea central-sudică a Italiei. 

În nord, o revenire a unui front de presiune înaltă va favoriza o creștere a temperaturilor.

În cursul zilei de joi, 4 mai, ciclonul se va îndepărta de Italia, continuându-și drumul spre sectoarele sud-estice ale Mediteranei.

Un mort şi trei răniţi în urma unui bombardament rusesc în regiunea Herson, din sudul Ucrainei

O persoană a fost ucisă şi trei rănite în noaptea de duminică spre luni în bombardamente ruseşti în regiunea Herson din sudul Ucrainei, a transmis luni administraţia militară locală, potrivit AFP, scrie TVR.ro.

post-img

Moscova a lansat la primele ore ale dimineţii de luni noi salve de rachete asupra oraşelor ucrainene, forţele Kievului spunând că au neutralizat cea mai mare parte din ele.

„Armata rusă a vizat cartiere rezidenţiale în zone populate din regiune şi o clădire oficială din centrul Hersonului”, a transmis şeful administraţiei militare locale, Oleksandr Prokudin, pe Telegram.

În urma acestei agresiuni ruseşti, o persoană a murit şi alte trei, dintre care un copil, au fost rănite”, a adăugat el, precizând că oraşul a fost bombardat de opt ori în 24 de ore.

În regiunea sudică Dnipropetrovsk, un atac cu rachete a făcut cel puţin 25 de răniţi, inclusiv trei copii, a informat luni pe Telegram Serghei Lîsak, un responsabil al administraţiei regionale.


În oraşul Pavlohrad, „19 clădiri de mai multe etaje, 25 de case private, şase stabilimente şcolare şi preşcolare, precum şi cinci magazine au fost avariate”, a precizat el.

În noaptea de duminică spre luni, „aproape de ora locală 02.30” (23.30 GMT), forţele ruse au lansat un arac masiv asupra ţării, a raportat comandantul-şef al armatei ucrainene, Valeri Zalujni.

„Invadatorii ruşi au atacat Ucraina cu aviaţia lor strategică”, lansând „18 rachete de croazieră”, a transmis el pe Telegram, precizând cu 15 dintre aceste rachete au fost distruse de armata ucraineană.

Intoxicație în masă la Glodeni! 20 de persoane au ajuns la spital, între care 7 copii
Articolul anterior
Video! Cum arată curcubeul de la înălțime
Articolul următor