Cu ce se ocupă surorile și frații vedetelor!

Au mii de fani, sunt cunoscute de o lume întreagă și apar foarte rar la braț cu  frații și surorile pe covorul roșu. Cu toate acestea, o mare parte dintre ei lucrează în domenii asemănătoare. Vezi cu ce se ocupă și cum arată frații și surorile unor celebrități așa ca Miley Cyrus, Blake Lively, Penelope Cruz, dar și a altor vedete internaționale!

separator

Sora lui Miley Cyrus are propriul blog de modă, Style Native. Brandi a fost adoptată de tatăl lui Miley, Billy Ray Cyrus, în 1993, atunci când s-a căsătorit cu mama ei, Tish Finley.

Fratele mai mic al Emmei Watson, Alex, seamănă izbitor cu celebra lui soră. Este model, iar în anul 2010 a fost ales drept imagine a brandului Burberry.

La doar 17 ani, Lottie Moss îi calcă deja pe urme surorii ei, Kate Moss. Lucrează la aceeași agenție de modele care a făcut-o celebră și pe sora ei.

Eric, nu a reușit să ajungă la nivelul de celebritate de care se bucură sora lui, Blake Lively. A avut doar câteva roluri mici în filme și seriale tv, dar a lucrat și ca model pentru branduri precum Abercrombie, Levi’s și Tommy Hilfiger.

Austin, fratele lui Taylor Swift, este fotograf  liber profesionist. Câteva dintre fotografiile cu Taylor, apărute în paginile unor reviste precum People sau Rolling Stone, sunt realizate chiar de el.

Sora Lanei Del Rey este tot fotograf de meserie. Aceasta a realizat mai multe ședințe foto cu sora ei celebră.

Este aproape imposibil să le deosebești pe Monica și Penelope Cruz. Actriță și dansatoare, Monica a urmat cursurile Royal Academy of Dance din Spania și a apărut în câteva filme spaniole. Tot ea a fost dublura celebrei sale surori în filmul “Pirații din Caraibe”.

 

sursa

Cele mai costisitoare nunți ale vedetelor
Articolul anterior
Ce cadou prețios va primi Miss Moldova în acest an!
Articolul următor
Alte articole interesante