Dmitrii Shepelev l-a dus pe Platon la mare. Vezi cât de mult a crescut fiul Jannei Friske

Prezentatorul TV îi acordă maximă atenție fiului său, pentru ca acesta să nu simtă lipsa mamei. Într-un interviu recent, Dmitrii Shepelev declara că încearcă să-i ofere cât mai multă atenție lui Platon. Cei doi fac mâncare împreună, merg la plimbare, la film și la alte activități distractive pentru copii.

separator

hty

,,Ora când merg la serviciu, când revin acasă, faptul dacă îmi pot permite să ies cu prietenii, să merg într-o deplasare, toate sunt acum condiţionate de programul lui Platon. Mă trezesc la ora 6 dimineața, înainte de a se trezi Platon, luăm dejunul împreună, după care bona îl conduce pe Platon la şcoală, apoi la ora de sport. Ne reîntâlnim seara, după şapte. Doar eu îi spăl dinţii şi îi citesc poveşti înainte de culcare. În zilele de odhină – mergem la sport, la plimbare cu scuterul, la circ, să vizionăm un spectacol, la cafeneaua noastră preferată, ne plimbăm în parc.’’, afirma Shepelev pentru graziamagazine.ru.

Recent, soțul Jannei Friske l-a dus pe Platon la mare. Cei doi au pozat pe litoral, iar fotografia a fost postată pe Instagram.

…какие сегодня могут быть другие планы )

A photo posted by Дмитрий Шепелев (@dmitryshepelev) on

Выходные мечты, не меньше

A photo posted by Дмитрий Шепелев (@dmitryshepelev) on

Ținute pentru o toamnă mai frumoasă!
Articolul anterior
Dan Bălan a fost înșelat. 8 noutăți proaspete de la interpret
Articolul următor
Alte articole interesante