Dmitrii Tarasov a arătat-o pe tânăra alături de care trăiește. Buzova e disperată

Dmitrii Tarasov a invitat jurnaliștii în locuința sa, pentru a le face o excursie. De la bun început, acesta a menționat că nu trăiește de unul singur. În imagini apare și o brunetă sexy, în pantaloni scurți de culoarea roz.

separator

Potrivit lui Tarasov, apartamentul este cumpărat doar din banii lui, pe care i-a câștigat muncind din greu. În viitorul apropiat, acesta vrea să-și achiziționeze și o cabană, de aceea economisește fiecare bănuț.

„Am visat mereu la o casă mare, o familie mare, să trăim împreună”, a spus Tarasov.

ycfdtfd

Unii consideră că tânăra în pantaloni scurți este modelul Anastasia Kostenko, noua iubită a lui Tarasov.

Accident tragic în Capitală: Șoferul unui Mercedes a murit, după ce s-a izbit într-o altă mașină

Acum o oră, Poliția a fost sesizată despre producerea unui gravaccident rutier pe bd. Dacia din capitală.

La fața locului polițiștii au stabilit preliminar că un Mercedes, a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit cu un Ford.

În urma impactului, șoferul Mercedesului de 53 de ani a decedat pe loc.

Poliția a pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fiți prudenți la drum, o secundă poate lua totul.

Mai multe organizații obștești îndeamnă cetățenii să lupte împreună cu propaganda rusească

Asociația Veteranilor Războiului din 1992 „Tiras-Tighina” îndeamnă cetățenii să lupte împreună cu propaganda rusească promovată de către unii politicieni din țară și a chemat cetățenii să aleagă calea europeană la referendumul din 20 octombrie.

Într-o conferință de presă la IPN, președintele asociației, Anatolie Caraman, a remarcat că după 2 ani de rezistență, rezervele umane și tehnice în Ucraina practic s-au epuizat, iar populația este demoralizată și obosită. Schimbările din Ucraina pun și Moldova într-o situație complicată, creând o stare de neîncredere în ziua de mâine. Dacă nu rezistă Ucraina, și Moldova va deveni prada Moscovei, potrivit albasat.md.

Anatolie Caraman a chemat toți oamenii de bună credință să se implice în procesul de contracarare a propagandei rusești, explicând celor dezorientați și mințiți că populația de aici poate trăi mai bine doar în componența civilizației occidentale. El a adăugat că cea mai scurtă cale spre UE și securitatea colectivă se poate face prin adevărul istoric de reîntregire cu Țara-mamă.

„Tiras-Tighina” cere Serviciului de Informații și Securitate să acționeze ferm pentru neutralizarea tuturor forțelor destabilizatoare, extremiste create de spionajul rusesc. Poliția și Procuratura să neutralizeze persoanele care se manifestă necenzurat pe Tik-Tok în favoarea oligarhului fugar Ilan Șor și influențează negativ educația copiilor. În acest sens, Asociația intenționează să transmită instituțiilor respective un pachet de materiale colectate.

Alexandru Banari, membru al Consiliului de administrare și juristul asociației, a spus că guvernarea a întârziat cu luarea măsurilor împotriva „trădătorilor care subminau politica statului moldovenesc”, care trădează interesele naționale și pun mai presus interesele de grup și de partid. El a îndemnat organizațiile obștești de veterani să se pronunțe în mod deschis până la referendum, dacă susțin sau nu plebiscitul.

Președintele Asociației Traco-Geții, Vasile Nastas, a declarat că asociația pe care o reprezintă susține cursul european, cu dorința de a ajunge în UE prin România. În opinia sa, de-a lungul anilor, mai mulți trădători care au fost la conducere au infiltrat în organele statului și conducerii Armatei Naționale alți trădători. Asociația condamnă trădătorii și vrea ca statul Republica Moldova să condamne trădătorii. Printre trădători l-a numit și pe ex-președintele Igor Dodon, despre care a spus că mergea la Moscova și „se sfătuia acolo”.

Președintele Asociației de cultură și drept „Transnistria”, Anatol Croitoru, a spus că membrii asociației susțin aderarea țării la Uniunea Europeană. „Pe 20 octombrie vom participa activ pentru susținerea referendumului european, să aducem țara noastră în marea familie europeană”, a declarat Anatol Croitoru.

Președinta Asociației Veteranilor Războiului din 1992 „Tiras-Tighina”, Filiala Europeană, Ludmila Bălțatu, a îndemnat toți basarabenii să fie uniți, iar drumul pe care se îndreaptă să ducă spre Europa, spre Țara Românească și un viitor mai bun.

Avertisment de călătorie în Grecia!

Ministerul Român de Externe a emis o atenționare pentru toți românii care se află sau intenționează să călătoresc în Grecia. Pe fondul valului de caniculă și a lipsei precipitațiilor, a crescut mult riscul producerii de incendii, arată MAE.

Grecia înregistrează primul val de caniculă extremă din acest an, pentru prima dată atât de devreme în istoria recentă.

Mase de aer foarte cald sosite din nordul Africii și centrul Mediteranei este de așteptat să crească temperaturile la niveluri foarte ridicate începând de astăzi, marți, până vineri.

Potrivit Serviciului Național de Meteorologie, care a emis luni un Buletin de Urgență privind Deteriorarea Vremii, în multe zone ale țării temperaturile vor ajunge la 40°C, iar în estul Greciei Continentale și în Peloponez și mai ales în regiunile aflate departe de briza mării, miercuri și joi vor fi temperaturi de 41°C și 42°C, posibil pe alocuri și de 43°C.

Zile toride la Atena

Cele mai toride vor fi, așadar, zilele de miercuri și joi, urmând ca vineri temperatura să scadă în partea de centru-vest și nord, dar va rămâne ridicată în sud, între 38 și 39 de grade.

Vineri dupa-amiază un front de aer mai rece care coboară din Balcani va provoca furtuni în țările vecine, dar va duce și la încheierea caniculei în Grecia.

Marți, la Atena, în centrul orașului temperatura a fost de 38-39 de grade, iar miercuri și joi va ajunge la 40-41 de grade, urmând ca vineri să ajungă iar la 38-39 de grade Celsius. La malul mării, temperatura va fi cu 2-3 grade mai scăzută.

Atenție! O rută de microbuz din Capitală a fost anulată
Articolul anterior
Cât de des cumpără moldovenii de pe internet și ce produse aleg
Articolul următor