Elena Udrea, îndrăgostită până peste cap și… gata să devină mamă!

Elena Udrea nu-și mai ascunde iubitul, care este cu 10 ani mai tânăr decât ea. După ce s-au distrat pe litoralul românesc, blonda și Valentin, petrec minunat timpul la București.

separator

Cei doi au fost surprinși în timp ce ieșeau dintr-un mall. Elena Udrea și iubitul său s-au ținut de mână, au vorbit, au râs și nu au părut deloc deranjați de faptul că reușiseră să atragă privirile celor din jur.

Ajunsă la vârsta de 41 de ani, Elena Udrea se simte o femeie împlinită. Mai are o singură dorință, să devină mamă.

„Sper din suflet ca în viitorul apropiat să vă pot da vestea că sunt însărcinată. Numai asta îmi lipșeste”, a mărturisit recent Elena Udrea.

61707876

sursa

Smiley, profund uimit! A plătit cu palma și le-a arătat fanilor cum a făcut asta

Plata cu cardurile bancare și cu smartphone-ul ar putea ajunge în curând istorie. O nouă modalitate de plată se folosește deja în Statele Unite ale Americii. Este vorba despre plata cu palma. Mai exact, după cumpărarea produselor, clienții nu vor mai scana carduri, ci propria mână. Aflat în SUA, Smiley, uimit de acest mod de plată, a postat și un clip pe tiktok. Actorul Florin Călinescu condamnă însă această metodă. 

„Da, deci în America s-a ajuns la nivelul la care se poate plăti cu palma. Nu știu dacă știați treaba asta.
Te înscrii și după aia plătești cu palma la magazin. Ăsta e prețul corect! Bine ați venit în viitor!”, a spus Smiley.@smiley_omul În America se plătește cu palma. Bine ați venit în viitor! ✋🏼”

La polul opus este cunoscutul actor Florin Călinescu care condamnă ferm decizia ca plata cu cash să fie interzisă.

„Eu nu sunt îngrijorat de crypto, eu sunt îngrijorat că ăștia vor sa nu ne mai lase cu cash în curând, sper să nu apuc. Nu există în România, n-o sa apucam nici tu ca oamenii încă sunt la țară și când vând o vaca nu pot sa dea cu cardul una la mana”, a spus Călinescu, conform Realitatea.net.

40 de oficiali europeni și-au confirmat, până astăzi, prezența la Summitul Comunității Politice Europene care se va desfășura pe 1 iunie în Republica Moldova

40 de oficiali europeni și-au confirmat, până astăzi, prezența la Summitul Comunității Politice Europene care se va desfășura pe 1 iunie în Republica Moldova.

Printre aceștia se numără Emmanuel Macron, primul care și-a confirmat prezența la cea de-a doua ediție a Summitului EPC, Klaus Iohannis, Olaf Scholz, Pedro Sánchez, Rishi Sunak, Georgia Meloni, Mark Rutte, Karl Nehammer, Mette Frederiksen, Alexander De Croo, Kaja Kallas, Mateusz Morawiecki, Ursula von der Leyen, Roberta Metsola.

De menționat că, Macron este și inițiatorul creării Comunității Politice Europene în luna mai a anului 2022 (după invadarea Ucrainei de către Rusia).

sursa: www.realitatea.md

O profesoară de 23 de ani a fost ademenită de un elev adolescent pentru a face sex cu el. Părinții băiatului nu au iertat-o

O profesoară de 23 de ani din Missouri a fost condamnată la 90 de zile de închisoare cu suspendare după ce s-a furișat în casa unui elev de-al său pentru a face sex cu acesta, în timp ce părinții minorului erau plecați.

Autoritățile au vrut inițial să o trimită pe Jacey Stahl pentru 4 ani la închisoare, dar în cele din urmă profesoara a reușit să convingă instanța să retrogradeze întreținerea de relații sexuale cu un elev la stadiul de infracțiune contravențională, scrie protv.ro, conform Daily Star.

Astfel, femeia a fost condamnată la doar 90 de zile de închisoare cu suspendare și doi ani de probațiune nesupravegheată timp de doi ani.

Profesoara suplinitoare în vârstă de 23 de ani din Golden City a fost pusă sub acuzație după ce s-a furișat în casa unui elev, în timp ce părinții acestuia erau plecați, pentru a face sex cu el.

În timpul procesului care a urmat, ea a admis doar o acuzație de contravenție de punere în pericol a unui copil, fiind în cele din urmă exonerată pentru infracțiunea de contact sexul cu un elev, pentru care ar fi primit 4 ani de închisoare. Totodată, femeia nu va mai putea preda nicăieri în statul Missouri.

Potrivit datelor de la dosar, profesoara și elevul ei au făcut sex în dormitorul casei din Jasper, în timp ce părinții copilului erau plecați, iar ulterior au continuat să comunice prin mesaje text.

Profesoara i-a cerut ulterior, printr-un alt elev, să-și distrugă telefonul mobil, promițându-i că îi va cumpăra unul nou. Telefonul a intrat însă în posesia anchetatorilor, care au putut astfel proba faptele.

Penelope Cruz s-a tuns băiețește pentru o cauză nobilă!
Articolul anterior
Medicina chineză: tristeţea cauzează boli pulmonare, iar furia boli hepatice
Articolul următor