Fiica lui Timati are probleme de sănătate. Iată de ce suferă micuța

Mama lui Timati este mai tot timpul în preajma micuței. Aceasta vrea ca nepoțica ei să crească o persoană dezvoltată multilateral, educată și inteligentă. De aceea, femeia o duce pe Alisa la sport, la ore de limbi străine și alte activități interesante și utile pentru copii.

separator

hrtdrt

Recent, după mai multe zvonuri și luări în derâdere, mama lui Timati a decis să spună de ce micuța poartă ochelari și, de la o vreme, are un ochi acoperit.

„Nu, noi nu ne batem joc de copil, și nici nu îl punem să poarte ochelari pentru că așa e la modă…Pentru toți curioșii și cei care într-adevăr vor să știe… fetița are o formă ușoară de strabism. Alisa are afectați ambii ochi… gradul de deviere este diferit, dar este. Acoperim ochii alternativ, pentru a activa mușchii. Rezultate sunt, dar am făcut abia 2 luni de tratament.”, a menționat mama lui Timati.

gdrr

Acum, bunica și Alisa nu sunt în țară, iar la revenire, fetița va fi supusă unei terapii hardware. Amintim că Timati și fosta lui iubită, Aliona Sishkova, au devenit părinți în luna martie a anului 2014.

ge

Femeia de serviciu care face curățenie absolut goală!
Articolul anterior
Copiii de la o grădiniță din Chișinău, internați la spital cu boli diareice acute
Articolul următor
Alte articole interesante