Fosta iubită a lui José Antonio Reyes, scrisoare sfâșietoare după moartea fotbalistului

Moartea lui José Antonio Reyes a șocat o lume întreagă. Fotbalistul de 35 de ani a murit, sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc pe o autostradă din Spania. Printre cei care au transmis un mesaj după moartea starului de la FC Sevilla, s-a aflat și fosta partenera de viață a jucătorului, Ana Lopez.

separator

José Antonio Reyes era căsătorit de opt ani cu Noelia, femeia cu care avea o relație extrem de fericită. Înainte de a fi cu Noelia, fotbalistul a avut o relație cu Ana, alături de care avea un copil de 11 ani. Fosta parteneră de viaţă a fotbalistului a transmis pe rețelele de socializare o scrisoare tulburătoare dedicată lui Reyes.

„Astăzi este o zi foarte tristă pentru toţi, mai ales pentru copilul nostru, i-ai dat multe sfaturi, dar niciunul pentru a putea trece peste pierderea ta atât de recentă …. în această staţie ne luam mereu la revedere ori de câte ori plecai (n.red. – se referă la poza pe care a postat-o pe contul de socializare), dar eram fericiţi pentru că ştiam că te vei întoarce, iar, astăzi, mergem la Sevilla pentru a ne lua rămas-bun, din păcate, pentru ultima dată, pentru a-ţi spune, deşi o ştii, că te vom iubi şi respecta mereu şi că niciodată nu te vom uita. Ai fost, eşti şi vei fi cel mai bun tată pe care fiul meu l-ar fi putut avea. Într-o familie nu este important să trăieşti împreună, ci important este să fie oamenii uniţi. Îţi mulţumesc pentru că mi-ai oferit cel mai bun lucru din viaţa mea, copilul nostru! Ce bine ar fi să fie totul un coşmar…… Mulţumesc pentru toată susţinerea pe care o primim!”, a scris Ana pentru tatăl copilului ei.

Experţii Poliţiei spaniole au dat publicităţii viteza cu care rula Jose Antonio Reyes. E vorba de 205 kilometri pe oră.

Jose Antonio Reyes conducea un Mercedes Brabus în momentul în care a făcut accident. Alături de fostul fotbalist spaniol se mai aflau două persoane, iar vărul său în vârstă de 23 de ani a murit și el. Persoana care se afla în dreapta lui Reyes a reușit să iasă din autoturism, dar a suferit mai multe arsuri grave și a fost transportat de urgență la spitalul Virgen del Rocio.

Fotografie cu adevărat şocantă cu maşina în care a murit Jose Antonio Reyes! Brabus-ul fotbalistului spaniol apare complet carbonizat!

Jose Antonio Reyes a fost un fotbalist extrem de apreciat, el evoluând pentru echipe precum Arsenal Londra, FC Sevilla, Real Madrid, Benfica și Atletico Madrid. Fotbalistul a strâns 21 de selecții pentru Naționala Spaniei și a reușit să câștige de cinci ori Europa League, Supercupa Europei și Premier League.

Foto: fanatik.ro

 

Ana Cernicova și fiica sa, Amelia Uzun, invitate speciale la un concert de caritate organizat la Paris
Articolul anterior
Tripla-tragedie din viaţa unui jurat de la ”Românii au talent”
Articolul următor