Medicii le spuneau că nu vor avea niciodată copii, însă peste un an au avut parte de surpriza vieții lor

Charlotte și Billy Parker își pierduseră orice speranță de-a avea un copil. Medicii nu le dădeau nicio șansă, nici măcar prin fertilizare și totuși, în mai puțin de un an celor doi li s-a întâmplat un adevărat miracol.

separator

Familia Parker are acum 6 membri, după ce au venit pe lume patru copii, toți concepuți pe cale naturală. Un motiv și mai mare de uimire a fost acela că dupa primul născut al familiei a urmat un set de tripleți, scrie dailymail


Ani de zile s-au plimbat prin spitale, toți medicii le-au spus că Charlotte este infertilă și niciun fel de tratament nu o va ajuta, singura soluție fiind o donatoare de ovare. Cuplul s-a resemnat în fața diagnosticului și au început cautarea, însă o minune avea sa vină în viața lor. La puțin timp, Charlotte și soțul său au aflat că vor avea un copil, fără să apuce să se supună niciunui fel de tratament.

Pe 6 septembrie 2016 a venit pe lume primul lor copil, Lewis, însă minunea nu s-a încheiat aici și toti specialiștii au fost surprinși când, la doar câteva săptămâni de la nașterea fiului lor, Charlotte a rămas din nou însărcinată, de data aceasta cu tripleți.

Adam, Jamie și Ella s-au născut prematur în august 2017 și au ramas la spital sub supraveghere timp de o lună, însă acum se simt foarte bine și s-au întors acasă.


Fericita mămică a declarat:

“Să ai patru copii este o adevarată nebunie. În doar 24 de ore preparăm cel putin 26 de sticle de lapte, schimbatul scutecelor este o adevarată aventură, sa îi adormim nu e deloc ușor, ziua noastră trece foarte repede. Pe lângă toata această nebunie, suntem foarte fericiți ca îi avem, când nimeni nu ne dădea nicio șansă ei au aparut; sunt minunea vieții noastre!“

Sursa

O mamă şi-a obligat copilul să mănânce doar şase alimente până la 11 ani. Medicii au constatat un lucru îngrozitor
Articolul anterior
10 sfaturi împotriva cancerului la sân dezvăluite de medicul Angelinei Jolie
Articolul următor
Alte articole interesante