Mesajul tulburător scris de Cătălin Botezatu

Nu este pentru prima dată când 

separator
Cătălin Botezatu trece prin perioade dificile în viață. Însă de data aceasta confesiunea lui pare mai tulburatoare ca niciodată.

catalin-botezatu-vacanta

„Mă gândesc de o oră dacă să postez sau nu acest mesaj… Poate e un mod prin care încerc (oare a câta oară) să demonstrez că sunt la fel ca ceilalți… Poate doar jobul mă face diferit uneori în ochii voștri, în rest sunt la fel de simplu (sau cel puțin asta încerc să arăt), la fel de preocupat de probleme cotidiene, la fel de singur și nefericit…

Cine crede că dacă alerg de la un capăt la altul al lumii, asta înseamnă fericire, împlinire sau distracție, se înșeală!!! În cele mai grele momente (ACUM) ale vieții mele am fost SINGUR, deși tot timpul sunt înconjurat de oameni care vor sau au nevoie de CEVA. Am devenit acel ceva la care oamenii apelează când au nevoie de orice!

Mă las cu voia mea, folosit, prostit prefăcându- mă ca nu văd!!! Trăiesc încercând să cred că toți oamenii sunt frumoși, sensibili, loiali ADEVĂRAȚI. De fapt totul e o minciună, o prefăcătorie ieftină, o iluzie în care unii vor să creadă că trăiesc confortabil! Sunt dezorientat, dezamăgit și poate puțin supărat pe mine că nu reușesc să mă desprind, să renunț la tot și toate: aș vrea să fiu egoist, să nu mai pot iubi, să fiu rece, distant, insensibil – să nu mă afecteze nimic și nimeni!!!

Sunt atât de trist și totuși știu că nimeni nu mă crede… și asta pt că nu reușesc să treacă dincolo de falsul sticlei tv, de aparențe, de măști pe care ești nevoit să le porți pt că ”așa trebuie”!!!

La ora asta sunt într-un aeroport din care prima oară în viața mea, aș vrea să plec către o desținație one way… Și asta doar pt că realizez că în viață ești permanent pe cont propriu- singur!!! Am simțit nevoia să spun toate aceste lucruri din dorința disperată de a vă arăta că sunt om simplu cu majoritatea!!! NU SUNT ALTFEL!!!!”, a scris designerul.

sursa

De la 130 kg la 74 kg! Angela a slăbit cu UNICA Sport!
Articolul anterior
Janna Friske a refuzat să se opereze
Articolul următor
Alte articole interesante