Modelul care refuză să se penseze spune că fața ei arată mai bine așa

În timp ce multe femei nu își imaginează viața fără a se pensa în mod regulat, un model face vâlvă pe internet cu sprâncele sale stufoase. Sophia Hadjipanteli refuză categoric să-și smulgă firele de păr în exces și susține că fața ei arată mai bine așa. Gestul tinerei a generat nedumerire în rândul internauților chiar dacă sunt și multe persoane care îi aprobă ideea.

separator


Vorbind despre inițiativa ei, Sophia spune că nu vrea vrea să se alinieze trendurilor în materie de sprâncene, căci monosprânceana este varianta cea mai potrivită pentru chipul ei.

”Cred că fața mea arată mai bine așa. Alții mă dezaprobă, dar asta e OK. (…) Am monosprânceană, căci asta este alegerea mea. Sunt cine sunt, căci vreau să fiu în modul acesta. Când judecați alți oameni în funcție de make-up-ul lor, hainele sau felul lor de a fi, doar pentru că voi nu sunteți așa, deveniți la fel de toxici precum regulilele și presiunea la care suntem în permanență supuși.”, a postat Sophia pe contul ei de Instagram.

Modelul grec a mărturisit că inspirația ei vine de la celebra pictoriță Frida Khalo, care era cunoscută pentru această formă a sprâncenelor. Tu ce crezi despre inițiativa tinerei?

Sursa

Video! Parodie marca #Zerodoi cu Carla`s Dreams și Igor Cuciuc. Vezi filmulețul care a adunat mii de vizualizări pe facebook
Articolul anterior
3 trucuri care te vor ajuta să obții buze voluptoase
Articolul următor
Alte articole interesante