Nepoata lui Morgan Freeman, înjunghiată mortal în plină stradă!

Actorul american este în doliu după ce nepoata sa vitregă, actriţa E’Dena Hines, în vârstă de 33 de ani, a fost înjunghiată de 16 ori pe o stradă din Manhattan, New York. Principalul suspect este iubitul ei,

separator
Lamar Davenport, care se afla în apropiere.

Acesta a fost reţinut de poliţişti şi dus la un spital psihiatric pentru un consult. Conform martorilor, fapta bărbatului a fost un „act de exorcism”.

„Lumea nu va cunoaşte niciodată talentul său artistic şi cât de multe avea de oferit. Familia şi prietenii ei au fost îndeajuns de norocoşi să fi cunoscut ce însemna ea ca persoană. Steaua ei va continua să strălucească în inimile noastre, prin gânduri şi rugăciuni. Odihnească-se în pace”, a transmis Morgan Freeman, printr-un purtător de cuvânt, potrivit mediafax.ro.

 

Vladimir Putin și-a găsit succesor! Cine este fostul bodyguard, promovat treptat în cele mai înalte funcții, care l-a salvat odată de un urs

Aleksei Diumin, 50 de ani, este considerat a fi succesorul lui Vladimir Putin. Actual responsabil de supravegherea industriei de apărare, Diumin a fost bodyguard al președintelui rus înainte de a fi promovat ca viceministru al apărării, în 2015, scrie evz.ro.

Aleksei Diumin, fost șef al gărzilor de corp ale lui Vladimir Putin, a fost comandantul forțelor speciale în operațiunea de anexare a Crimeei din 2014. El a primit atunci Steaua Eroului Rusiei, iar un an mai târziu a fost numit în fruntea Statului-Major al Forțelor Terestre. A primit gradul de general-locotenent și, în scurt timp, a devenit viceministru al apărării (2015).

În 2016, Vladimir Putin l-a numit pe Aleksei Diumin guvernator al regiunii Tula. Potrivit unor cercuri informate de la Kremlin, Aleksei Diumin este favorit să fie succesorul liderului de la Kremlin, după cum relatează Bild.

„Diumin este o figură importantă, cu fundal militar care pare a fi o stea politică în ascensiune, un potențial succesor al Putin. El a fost asistentul personal al lui Putin ani întregi, unul dintre cei mai apropiați și de încredere consilieri ai președintelui. Este guvernator de aproape un deceniu și și-a dovedit loialitatea”, a declarat jurnalistul rus de opoziție Mikhail Sigar.

Numirea recentă în funcția de consilier al președintelui rus nu a fost o surpriză pentru mass-media din Rusia. Informația a fost confirmată și de canalul de Telegram Rybar, fidel Kremlinului, care are peste 1 milion de abonați.

Cercetătorii de la Centrul Davis pentru Studii Ruse și Eurasiatice de la Universitatea americană Harvard au declarat:

„Dacă Putin decide să-și aleagă un succesor, Alexei Diumin ar fi probabil candidat de top”, au spus aceștia.

Sursele spun că funcția de guvernator al regiunii Tula este de o importanță vitală pentru autoritățile rusești. În regiune sunt amplasate marile întreprinderi de apărar, iar comenzile tot mai mari ale autorităților pentru echipamente militare, inclusiv sisteme de rachete și antiaeriene, trebuie să fie îndeplinite la termen.

În timpul unui interviu acordat cotidianului Kommersant, în 2016, Diumin s-a lăudat că l-a salvat pe Vladimir Putin de un urs:

„Eram într-un loc îndepărtat, la munte. Mi s-a comunicat prin radio: „Un urs vine spre intrarea ta”. La început am crezut că cineva glumește, m-am dus la ușă și în fața mea am văzut animalul uriaș. Cine știe ce s-a fi întâmplat dacă ar fi coborât președintele?

Bineînțeles că eram înarmat. Președintele era sus, ar fi putut să coboare… Am făcut zgomot și am speriat ursul, care a plecat. Dimineața, i-am raportat președintelui. Mi-a spus că a fost un lucru foarte bun că nu am împușcat fiara”, a povestit Diumin.

Diumin este foarte popular și printre oficialii militari și propagandiști. Evgheni Prigojin l-a lăudat în trecut de multe ori pe fostul bodyguard, iar Ramzan Kadîrov l-a lăudat în ciuda situației grele de pe front în 2022.

Canicula extremă din Grecia a făcut victime: Trei turişti străini au fost găsiţi morţi în decurs de o săptămână

Cadavrul unui turist american în vârstă de 55 de ani a fost descoperit duminică pe insula Corfu, ceea ce ridică la trei numărul turiştilor străini găsiţi morţi în Grecia în decurs de o săptămână. Alţi trei turişti străini sunt căutaţi pe alte insule greceşti, potrivit presei elene, scrie news.ro.

Majoritatea turiştilor făcuseră drumeţii sub soarele sufocant, într-o perioadă în care Grecia se confruntă cu un val de căldură.

Trupul americanului, descoperit în mare în apropierea portului Mathraki de către un turist, urmează să fie transferat la spitalul din Corfu pentru autopsie, potrivit agenţiei de presă greceşti Athens News Agency şi televiziunii publice ERT. Potrivit Athens News Agency, bărbatul se afla în vacanţă în Mathraki. El a fost văzut ultima dată marţi de locuitorii din zonă, într-o cafenea.

Aceasta este cea mai recentă descoperire a cadavrului unui turist străin, după găsirea trupului lui Michael Mosley, vedetă de televiziune britanică. Acesta a fost găsit mort în data de 9 iunie, pe insula grecească Symi din Marea Egee. De asemenea, sâmbătă a fost găsit cadavrul unui olandez, pe insula Samos.

De asemenea, două franţuzoaice sunt date dispărute pe insula Sikinos şi un alt turist pe insula Amorgos.

Panică într-un parc de distracții! Zeci de persoane au rămas atârnate, cu capul în jos, timp de o jumătate de oră ddupă ce un aparat s-a defectat

Oficialii din Oregon, SUA, au intervenit pentru salvarea a 28 de persoane blocate cu capul în jos, după ce un aparat din Psrcul de distracții Portland’s Oaks s-a defectat, scrie adevarul.ro.

Echipajele de urgență din Oregon au salvat vineri, 14 iunie 2024, alături de pompierii din Portland, 28 de persoane. A fost o muncă enormă, au declarat oficialii mai ales că au fost nevoiți să lucreze la înălțime. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav.

Apartul, numit „AtmosFear”, funcționează ca un pendul, cu capacitatea de a legăna zeci de oameni în același timp.

Chris Ryan și soția lui, din apropiere de Gresham, au fost în parc de ziua lui. El a declarat pentru Associated Press că tocmai plănuiseră să se distreze pe AtmosFear când au văzut că este blocat și au auzit oameni spunând: „O, Doamne, sunt cu susul în jos”.

AtmosFear funcționează din 2021 și nu a avut niciun incident anterior, până acum.

Dorim să ne exprimăm cea mai profundă apreciere primilor salvatori care au intervenit, precum și personalului nostru pentru că au luat măsuri prompte, ceea ce a condus la un rezultat pozitiv, precum și pentru restul turiștirlor care au urmat rapid instrucțiunile pentru a elibera parcul, pentru a face loc celor care răspund în caz de urgență”, se spunea.

Parcul de distracții Oaks a fost deschis pentru prima dată în 1905.

Nata Albot ne face cunoștință cu micuța Magda!
Articolul anterior
Maneliștii Florin Salam și Adi Minune s-au sărutat pasional!
Articolul următor