Olga Buzova, cu ochii în lacrimi. A vorbit despre despărțirea cu Dmitri Tarasov

Olga Buzova a oferit primul interviu despre viața sa personală după ce s-a despărțit de Dmitri Tarasov. Aceasta s-a decis să rupă tăcerea și să spună totul așa cum este.

separator

ygy
De câteva luni, prezentatoarea TV încearcă să-și revină după divorțul prin care a trecut.

„Mă ocup cu atâtea lucruri… doar ca să nu rămân singură nici pentru o secundă. Asta mă ajută foarte mult, altfel aș fi fost la Spitalul de Psihiatrie. Viitoarea mea relație va fi ascunsă de toți, ca să nu știe absolut nimeni despre ea… Acum încerc să fiu fericită, să fac lucrurile care-mi aduc plăcere, să zâmbesc, să mă întâlnesc cu prietenii, dar îmi este foarte complicat. Nu înțeleg oamenii care a doua zi pot trăi cu o altă persoană. Eu nu pot… mie-mi trebuie să treacă timp.”, a declarat Olga cu ochii în lacrimi.

ghhf

Oamenii dragi i-au întors spatele.

„Am îngustat cercul de prieteni după ce m-am despărțit de soțul meu. Dacă la ziua mea de naștere de anul trecut erau 20o de persoane, atunci anul acesta a u fost doar 20… Nu înțeleg de ce, dar așa s-a întâmplat… Am fost întotdeauna foarte sociabilă și înconjurată de mulți prieteni. Dar unde sunt ei acum? Nu sunt. Nu mi-au explicat de ce nu mai comunică cu mine, pur și simplu m-au dat afară din viețile lor. Am multe întrebări acum la care nu am răspunsuri și nici nu le voi primi, nu mai vreau să mă intersectez cu aceste persoane, să mă întâlnesc cu ele, să mă uit în ochii lor, să le spun ceva. Nu are sens, dacă se procedează așa cu tine, înseamnă că în așa lume trăim.”


Alertă meteo: Cod Galben de vânt puternic în toată țara

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis Cod Galben de intensificări ale vântului pe întreg teritoriul țării.

Astfel, în perioada 14 aprilie, ora 13:00 – 15 aprilie, ora 22:00, în special pe parcursul orelor diurne, sunt prognozate intensificări ale vântului din sud-est, cu rafale ce vor atinge viteze de 15-20 m/s, transmite Știri.md.

Riscuri:

  • sunt posibile întreruperi temporare ale curentului electric și ale legăturilor de comunicații;
  • se pot rupe crengi de copaci și se poate semnala doborârea unor arbori uscați;
  • este posibilă decopertarea parțială a unor construcții.

Recomandări:

  • evitarea trecerii prin apropierea copacilor;
  • ocolirea cablurilor electrice căzute la pământ;
  • evitarea parcării autovehiculelor în apropierea copacilor, pe care vântul puternic îi poate doborî;
  • evitarea folosirii focului deschis.

Biserica din satul Gârbova a fost cuprinsă de flăcări în seara de Florii

În seara de Florii, interiorul bisericii Adormirii Maicii Domnului din satul Gârbova, raionul Ocnița, a fost parțial cuprins de flăcări.

Martorii cred că incendiul ar fi fost provocat fie de un scurtcircuit, fie de folosirea necorespunzătoare a sobei din lăcașul de cult, transmite Știri.md cu referire la observatorul.md.

În urma incidentului au fost deteriorate picturile murale și câteva elemente de decor din biserică.

Potrivit informaţiilor, lucrările de reparaţie în interiorul lăcaşului de cult urmează a fi efectuate în această săptămână.

Preot, despre rugurile din Noaptea Învierii: Ritualul nu este susținut nici de Biserică

Arderea anvelopelor în Noaptea Învierii este interzisă prin lege. Ritualul nu este susținut nici de Biserică. „Ceea ce ar trebui să ardă în conștiința și în inima fiecăruia dintre noi este flacăra Lui Hristos cel Înviat”, afirmă preotul Octavian Moșin, scrie agora.md.

Preotul Octavian Moșin, de la Biserica „Întâmpinarea Domnului” din Chișinău, a reiterat că acest ritual este periculos pentru sănătate.

Îmi amintesc de semenii mei, cum se aduna o cantitate enormă de anvelope. E foarte periculos când stai aproape de foc, pentru că pe mulți am văzut rănindu-se, mulți au ajuns în Noaptea de Înviere chiar la spital.

Octavian Moșin spune că acest obicei se trage, cel mai probabil, din perioada sovietică.

Oamenii de bună credință nu puteau participa la slujbă, fiind o restricționare. Acea perioadă era cumva o sărbătoare în afara sărbătorii. O altă versiune ar fi că păgânii care vin din alte culturi și religii și-au găsit locul în afara slujbei, tocmai în astfel de ruguri, care niciodată n-au fost specifice creștinismului.

Potrivit Inspectoratului pentru Protecția Mediului, arderea anvelopelor prezintă riscuri semnificative pentru mediu și pentru sănătatea oamenilor.

”În cadrul procesului de ardere, sunt eliberate în atmosferă zeci de substanțe chimice periculoase, printre care monoxidul de carbon, oxizii de sulf și de azot, dioxinele, furanii, metalele grele, benzenul și hidrocarburile aromatice policiclice.”

Alertă! Un copil de 11 ani a dispărut fără urmă. Poliția cere ajutorul cetățenilor
Articolul anterior
Poți înscrie copilul la grădinița din localitatea în care stai fără viză de domiliciu?
Articolul următor
Close menu