Polina Gagarina își afișează pentru prima dată iubitul

Interpreta Polina Gagarina și logodnicul, fotograful Dmitrii Ishacov, au apărut pentru prima dată împreună. Cei doi au acceptat propunerea unei reviste rusești pentru a participa la o sesiune foto și a răspunde la câteva întrebări legate de viața lor personală.

separator
dd9b7ef9e8cbd229bfb718c5e35c4_7D_17_Gagarina_f08_fmt

Ei au recunoscut că s-au întâlnit pentru prima dată acum 4 ani în timpul unei sesiuni foto. Atunci Polina Gagarina suferea după divorțul de actorul Peotr Kislovîm și nu credea că va putea iubi din nou.

«Dima mi-a plăcut din start. Era un om foarte pozitiv, sigur pe sine și foarte deștept. În același timp, era și foarte atent cu cei din jur. Acest lucru m-a făcut să mă îndrăgostesc de el», a spus interpreta.

bf732a05b89963310470d7b5bc6a0_3fcaa00a3d1aa1253f80c43e99090_prepared_d38a3a0fff1304a8aaf0f0d0344ce2a4
08d9062ef49b05906640ec99e8084_7D_17_Gagarina_f07_fmt

Prigojin a revenit cu un mesaj audio, în care anticipează ,,noi victorii ale rușilor pe front”

Șeful mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, care a dispărut din spaţiul public din data de 24 iunie, când a declanșat o rebeliune armată eşuată în Rusia, a publicat luni un mesaj audio în care anticipează noi victorii ale rușilor pe front. „Veţi vedea în curând următoarele noastre victorii pe front”, spune Prigojin.

Prigojin: Veţi vedea în curând următoarele noastre victorii pe front

„Astăzi avem nevoie de sprijinul dumneavoastră mai mult ca oricând. Şi vă mulţumesc pentru asta”, declară Prigojin în mesajul difuzat de canalul Telegram „Grey Zone”, apropiat de Grupul Wagner, transmite digi24.ro.

Potrivit lui Evgheni Prigojin, „Marşul dreptăţii”, care a durat 24 de ore, în cursul cărora mercenarii Wagner au străbătut circa 800 de kilometri şi aproape că au ajuns la Moscova, a avut ca obiectiv „lupta împotriva trădătorilor” şi „mobilizarea” societăţii.

„Cred că am realizat multe din toate aceste lucruri”, susţine liderul Wagner.

În acelaşi timp, Prigojin s-a declarat convins că ruşii vor obţine în curând noi victorii. „Veţi vedea în curând următoarele noastre victorii pe front. Vă mulţumesc, băieţi”, concluzionează el, fără să ofere mai multe detalii.

Acesta este al doilea mesaj audio din partea lui Prigojin de la revolta eşuată a grupului Wagner din 24 iunie şi de la plecarea sa anunţată în Belarus, unde omul de afaceri nu a fost văzut încă.

Preşedintele Dumei de Stat (camera inferioară a parlamentului rus), Viaceslav Volodin, a declarat – duminică – că mulţi dintre mercenarii grupului Wagner vor continua să servească Rusia.

În acelaşi timp, duminică, Wagner a anunţat că ‘suspendă temporar’ activitatea centrelor sale de recrutare pentru o perioadă de o lună din cauza „neparticipării temporare la campania militară (din Ucraina) şi a relocării în Belarus”.

Soldații ucraineni recuperează teritorii din Bahmut și acordă ajutor soldaților ruși capturați

Imagini extrem de dure ale luptelor din zona Bahmut au apărut pe rețelele sociale. Soldații ucraineni recuperează teritoriile ocupate de către ruși.

Momentul în care un bunic rus este luat prizonier: Am două nepoate

Imaginile surprinse cu o cameră de corp aparținând unui luptător ucrainean al Brigăzii 3 de Asalt „Datsik” arată momentul în care atacă o zonă ocupată de rușii Companiei a 2-a a Batalionului 2, în direcția Bahmut, transmite adevarul.ro.

Mai mulți soldați ruși au fost capturați și li s-a acordat primul ajutor. Alții au ales să moară în loc să se lase luați prizonieri.

Unul dintre prizonierii ruși este un bărbat de 59 de ani. El le spune ucrainenilor că a ales să lupte „pentru nepoatele mele”.

„Cum adică pentru nepoatele tale, ți le-a ucis cineva?”, ripostează un soldat ucrainean.

„Nu”, spune rusul.

„Ai venit pentru bani?”.

„Sunt condamnat, sunt pușcăriaș. Am două nepoate. Ne-au spus că, dacă rezistăm 6 luni aici, vom fi grațiați și că vom fi „curați” pentru copiii noștri”, a răspuns prizonierul.

Captură video

Vladimir Zelenski: ,,Nu ne putem imagina Ucraina fără Crimeea”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat într-un interviu pentru CNN că scopul său este să elibereze Crimeea. „Nu ne putem imagina Ucraina fără Crimeea”, a spus el.

Address by President Volodymyr Zelensky, Sep. 21, 2022 - Ukrainian World  Congress

Zelenski a vorbit despre eforturile armatei sale de a elibera teritoriul din sudul și estul Ucrainei și a subliniat că scopul final este Crimeea.

„Nu ne putem imagina Ucraina fără Crimeea. Cât timp Crimeea se află sub ocupația rusă asta înseamnă un singur lucru: războiul nu s-a încheiat încă”, a spus el.

Întrebat dacă există vreun scenariu în care ar putea exista pace fără Crimeea, Zelenski a răspuns: „Atunci nu ar fi victorie”.

Zelenski a vorbit și despre rebeliunea mercenarilor Wagner și a declarat că răspunsul lui Vladimir Putin a fost „slab”, ceea ce arată că acesta din urmă  pierde controlul asupra propriului popor. „Am văzut reacția lui Putin. Este slab. În primul rând, vedem că nu controlează totul. Putin nu controlează situația din regiuni. Puterea pe care o avea înainte se prăbușește.”, a afirmat el.

Zelenski a declarat că rapoartele serviciilor secrete ucrainene arată că Kremlinul analizează sprijinul de care se bucură Prigojin și că șeful Wagner și rebeliunea lui au fost susținute de jumătate dintre ruși.

Totodată, președintele ucrainean a vorbit despre vizita secretă pe care șeful CIA, Wiliams Burns a făcut-o recent la Kiev. În această călătorie, care nu a fost anunțată anterior, șeful CIA s-a întâlnit cu președintele Zelenski și cu oficialii de top ai serviciilor ucrainene de informații.

Zelensky a declarat pentru CNN că a fost „surprins” să vadă că presa a scris despre această întâlnire. „Comunicarea mea cu șeful CIA ar trebui să fie întotdeauna secretă. Discutăm lucruri importante – despre ce are nevoie Ucraina și cum este pregătită Ucraina să acționeze.”, a afirmat Zelenski.

Burns a făcut mai multe călătorii în Ucraina în timpul războiului.

„Avem relații bune, serviciile noastre de informații discută între ele. Situația este destul de simplă. Avem relații bune cu șeful CIA și vorbim. I-am spus despre toate lucrurile importante legate de frontul de luptă de care avem nevoie.”, a adăugat președintele Ucrainei.

Vorbind la o conferință de presă de sâmbătă la Kiev, Zelensky a spus că rebeliunea condusă de Prigojin „a afectat serios puterea armatei ruse pe câmpul de luptă” și ar putea fi benefică pentru contraofensiva Ucrainei.

Scoate toxinele din organism!
Articolul anterior
Vera Brejneva, pe plajă cu Artur Pirojcov!
Articolul următor