Rihanna e însărcinată! Primele imagini cu burtica la vedere

Rihanna este însărcinată. Artista așteaptă primul copil cu iubitul ei, rapperul A$AP Rocky. Cei doi au fost fotografiați în weekend pe străzile din New York.

Rihanna, A$AP Rocky Pregnant With First Child

Un salon de masaj nu mai primește bărbați. Motivul neașteptat pentru care proprietara a luat această decizie

După o lungă perioadă de activitate, proprietara unui salon de masaj din Cornate d’Adda, provincia Monza și Brianza, Italia, a luat o decizie radicală: a interzis accesul bărbaților la salon, motivând că aceștia solicită servicii sexuale, scrie presa română.

Bărbații, în general, cer, uneori mai subtil, alteori mai explicit, servicii de natură sexuală, generând astfel presiune și inconfort, conform relatărilor din Corriere della Sera.

Alessandra Fumagalli, în vârstă de 42 de ani, proprietara salonului, a anunțat această decizie pe pagina de Facebook a afacerii sale, primind un val de mesaje de solidaritate din partea femeilor, dar și a unor bărbați.

„Cu noroc, nu toți sunt la fel”, a menționat Fumagalli, subliniind că bărbații care sunt deja clienți vechi sunt în continuare bineveniți, datorită relației de încredere deja stabilită. Însă, cei noi nu vor mai fi primiți.

Întrebări „umilitoare” și sentimentul de jenă

„Apelurile telefonice sunt, de obicei, neutre în ton. Întrebările sunt mereu aceleași: despre prețuri, programări, adresa salonului. Dar spre final, tonul vocii devine mai grav, ca și cum ar ascunde o anumită jenă: „Sau, în timpul masajului, trebuie să fiu complet dezbrăcat?”. Ca femeie, mai mult decât ca profesionist, mă simt umilită”, a mărturisit Fumagalli.

Moldoveanul Carla’s Dreams, printre cei mai bine plătiți artiști. Cât iau vedetele pentru o oră de concert

Sumele pe care le obțin mai mulți artiști pentru cântatul la evenimente sunt colosale. Unul din ce mai cotați este moldoveanul, Carla’s Dreams, care percepe 15.000 de euro pentru 60 de minute, scrie dailybusiness.ro.

Sumele pe care le obțin artiștii pentru cântatul la evenimente sunt colosale. Inna este cel mai bine plătită, câștigând între 17.000 și 19.000 de euro pentru 45 de minute de cântat.

Sumele fabuloase câștigate de artiști. Inna nu e singura care câștigă sume impresionante din evenimente. Și alți artiști au niște tarife fixe ca să cânte 45 de minute sau o oră. Pe locul următor este Carla’s Dreams, care percepe 15.000 de euro pentru 60 de minute. Nici Delia nu se lasă mai prejos, artista cere tot 15.000 de euro pentru o oră de show.

Sumele fabuloase câștigate de artiștii români. Cine sunt cel mai bine plătiți:

 • Inna – între 17.000 și 19.000 de euro/45 de minute;
 • Carla’s Dreams – aproximativ 15.000 de euro/60 de minute;
 • Delia – aproximativ 15.000 de euro/60 de minute;
 • Loredana Groza – aproape 15.000 de euro/60 de minute;
 • Smiley – aproximativ 12.000 de euro/45 – 60 de minute, plus doleanțe;
 • Andra Măruță – aproximativ 12.000 de euro/60 de minute;
 • Paraziții – aproximativ 10.000 de euro;
 • Irina Rimes – aproximativ 10.000 de euro;
 • The Motans – aproximativ 10.000 de euro;
 • Theo Rose – aproximativ 10.000 de euro;
 • Puya – 4.500 de euro/60 de minute;
 • Andreea Bălan – 4.500 de euro/60 de minute;
 • Antonia – aproximativ 5.500 de euro/40 de minute;
 • Alex Velea – aproximativ 4.400 de euro
 • Adda și trupa ei – 3.500 de euro
 • Ruby – 3.500 de euro
 • Ștefania și Speak – 3.500 de euro
 • Sore – 3.500 de euro

Sumele fabuloase câștigate de artiștii români. Din evenimente și întreaga activitate muzicală.

Aceasta este cea mai periculoasă culoare de mașină. Riscul de a face accident este foarte mare

În Marea Britanie a fost realizat un studiu care a scos la iveală care e cea mai „periculoasă” culoare de mașină. Șoferii care aleg anume aceste vehicule au mari șanse de a fi implicați într-un accident rutier, scrie Playtech.ro.

O cercetare realizată în Anglia arată ce culori au avut, în general, mașinile implicate în accidente rutiere.

După ce au fost analizate suficiente date, autorii studiului au dezvăluit care este culoarea cel mai des întâlnită în cazul mașinilor accidentate.

Aceasta este cea mai „periculoasă” culoare de mașină

Cercetarea făcută de britanici a arătat că cea mai „periculoasă” culoare de mașină este cea a canarului. Aproape 23% dintre vehiculele implicate în accidente rutiere au fost de culoare galbenă.

În acest clasament al culorilor „periculoase” urmează cea roșie. Aproximativ 19% dintre accidente au implicat mașini roșii.

De asemenea, vehiculele negre, cele mai populare în rândul britanicilor, sunt „periculoase”. În peste 18% dintre accidentele petrecute pe drumurile din Marea Britanie au fost implicate mașini de culoare neagră.

„Mașinile galbene și roșii sunt adesea alese de șoferii care doresc să iasă în evidență și s-ar putea să își asume riscuri mai mari, ceea ce duce la mai multe accidente. Aceste culori sunt populare și pentru mașinile sport, ceea ce îi poate tenta pe șoferi să meargă cu viteze mai mari”, a spus expertul Matas Buzelis, citat de publicația The Sun.

Care este cea mai „sigură” culoare de mașină

Studiul a dezvăluit că peste aproape 16% dintre mașinile implicate într-un accident rutier aveau culoarea gri.

În alte aproximativ 15,5% dintre accidente au fost implicate mașini de culoare albastră.

Iar cea mai sigură culoare se pare că este maro. Mai puțin de 14% dintre accidentele rutiere au implicat mașini care aveau această culoare.

Unii experți auto sunt de părere că vehiculele albe și gri au fost mai rar implicate în accidente rutiere pentru că sunt mai ușor de observat noaptea.

Lenuța Gheorghiță gătește simplu dar cu gust. Iată ce ajutor are în bucătărie
Articolul anterior
O moldoveancă a murit în Italia. Femeia muncea în casa unui bătrân
Articolul următor