Scrisoarea pe care Serena Williams i-a adresat-o mamei sale, după ce acum trei săptămâni a născut-o pe fetița sa

La trei săptâmâni după ce a dat naștere primului său copil, celebra jucătoare de tenis Serena Williams i-a adresat mamei sale o scrisoare care a emoționat întreaga lume. Mesajul scrisorii a fost de a-i mulțumi mamei ei pentru că reprezintă cel mai important model pentru proaspăta mămică.

separator

Dear Mom, You are one of the strongest women I know. I was looking at my daughter (OMG, yes, I have a daughter 😳) and she has my arms and legs! My exact same strong, muscular, powerful, sensational arms and body. I don’t know how I would react if she has to go through what I’ve gone through since I was a 15 year old and even to this day…. Read the rest on my @Reddit profile. Link in bio.

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on


“Dragă mamă,
Ești una dintre cele mai puternice femei pe care le cunosc. Mă uitam la fiica mea (Doamne, da, am o fiică) și are brațele și picioarele mele!
Are același corp muscular, puternic și senzational ca al meu. Nu stiu cum aș reactiona daca ar fi nevoită să treacă prin ce am trecut eu în fiecare zi de la vârsta de cincisprezece ani, pana in prezent.
Am fost numita masculina din cauza constitutiei mele mai robuste. Am fost acuzata că luam droguri (Nu, întotdeauna am avut prea multa integritate ca să mă port necinstit pentru a fi în avantaj). S-a spus despre mine că nu ar trebui să aparțin jocurilor pentru femei și că ar trebui să joc la bărbați, din cauza că arătam mult mai puternica decât celelalte jucatoare (Nu, pur și simplu muncesc din greu și am fost născută cu acest corp extraordinar și sunt mândră de asta).
Dar mamă, nu prea știu cum ai reusit să nu te cerți cu vreun reporter, persoană sau chiar și hater, care a fost prea ignorant să înteleagă puterea femeii de culoare.
Sunt mândră că am reusit să le demonstăm cum arată anumite femei. Nu arătăm cu toate la fel. Avem forme, suntem puternice, musculoase, înalte, scunde, și așa mai departe. într-un final, toate suntem la fel: suntem femei și suntem mandre!
Ești atât de rafinată, mi-as dori să ți-o iau pe urme. Încerc, totuși, iar Dumnezeu încă nu a terminat cu mine. Mai am un drum LUNG de parcurs, dar îți mulțumesc.
Iți mulțumesc pentru că ai fost modelul de care am avut nevoie pentru a îndura toate greutătile care acum au devenit niște provocari care îmi plac. Îmi doresc să o învăț același lucru pe fetița mea, Alexis Olympia, și să am aceeași tărie pe care ai avut-o și tu.
Promite-mi, mamă, că vei continua să mă ajuti. Sigur, deocamdata nu sunt la fel de blândă și puternica ca tine, dar sper să ajung acolo într-o bună zi. Te iubesc mult.
Cea mai mica fiică a ta din cele cinci,
Serena!

Sursa

Poze rare de la nunțile showbizului rusesc!
Articolul anterior
7 locuri din lume unde este interzis să faci poze!
Articolul următor
Alte articole interesante