Se zvonea că e pe moarte. Vezi reacția Angelinei Jolie la aceste vorbe!

S-a zvonit că e grav bolnavă și că relația dintre ea și Brad Pitt ar fi șubredă. Până acum, Angelina Jolie nu a comentat la acest subiect.

separator

Însă, zilele trecute, vedeta de la Hollywood a dezmințit zvonurile privind presupusa ei stare de sănătate, lăsându-se fotografiată la ieșirea dintr-un teatru din cartierul londonez Notting Hill în compania soțului ei, Brad Pitt, și a celor șase copii ai lor, scrie bzi.ro.

„Se spun multe minciuni, însă Brad și cu mine suntem mai uniți ca oricând”, a declarat actrița.

Grecia se pregătește pentru sezonul incendiilor: a fost mobilizat cel mai mare număr de pompieri din istorie

Grecia va mobiliza un număr record de pompieri în acest an, anticipând „scenarii nefavorabile”, a declarat joi ministrul pentru criza climatică. Acesta a anunțat și achiziționarea de drone cu camere termice care vor detecta incendiile, informează Reuters citat de digi24.ro.

Vremea a devenit mai imprevizibilă și mai extremă la nivel global, din cauza schimbărilor climatice, iar anul 2024 a fost cel mai cald an înregistrat vreodată, potrivit Organizației Meteorologice Mondiale. În Grecia, verile au devenit tot mai calde și mai secetoase, iar vânturile care se schimbă rapid alimentează incendii tot mai distructive și greu de controlat.

În august anul trecut, în cea mai fierbinte vară din istoria țării, o femeie și-a pierdut viața, iar 10.000 de hectare de teren au ars într-un incendiu care a ajuns din pădure până în nordul suburbiilor Atenei. Aproximativ 18.000 de pompieri vor fi disponibili anul acesta, cel mai mare număr înregistrat vreodată, asistați de mii de voluntari, a anunțat ministrul Protecției Civile și al Crizei Climatice, Giannis Kefalogiannis.

„Nu ar trebui să ne lăsăm păcăliți de faptul că, până acum, condițiile climatice par să fi fost mai blânde decât în anii precedenți”, a spus el. „Scenariile nefavorabile sunt în fața noastră.” Declarațiile au fost făcute în cadrul unei întâlniri cu premierul grec Kyriakos Mitsotakis, pentru a discuta pregătirile înainte de începerea oficială a sezonului incendiilor, pe 1 mai.

Într-o schimbare majoră de strategie față de tacticile de luptă împotriva incendiilor aplicate în trecut, Grecia a decis anul trecut să trimită forțe aeriene și terestre în primele ore critice după izbucnirea unui incendiu, precum și să intensifice patrulele, măsuri care au contribuit la limitarea pagubelor.

De asemenea, Grecia a alocat aproximativ 2 miliarde de euro pentru achiziția de aeronave noi, stații meteorologice și drone, pentru a-și îmbunătăți capacitățile de intervenție în fața incendiilor de vegetație și a altor dezastre naturale. În acest an vor fi disponibile aproximativ 80 de drone cu camere termice, aproape dublu față de anul trecut, a precizat Kefalogiannis, o măsură menită să accelereze detectarea incendiilor.

Reacția lui Trump după atacurile ruse asupra Kievului: „Vladimir, STOP!”

Președintele american Donald Trump a reacționat joi la atacurile de peste noapte asupra Kievului, declarându-se „nemulțumit” de acțiunile Rusiei despre care spune că au venit „într-un moment foarte prost”, transmite The Guardian.

„Nu sunt mulțumit de loviturile rusești asupra Kievului. Nu sunt necesare și au venit într-un moment foarte prost. Vladimir, STOP! 5000 de soldați pe săptămână mor. Hai să încheiem acordul de pace!”, a scris Trump, pe rețeaua sa socială, Truth Social.

VIDEO. Un ecologist s-a lăsat mâncat de viu de un șarpe anaconda uriaș! Experiența a fost terifiantă. Ce s-a întâmplat

Ecologistul Paul Rosolie a avut un vis: să fie consumat viu de un anaconda masiv, exploratorul petrecând ani de zile pentru a studia ecosistemul Amazonului, transmite protv.ro

Fiind martor la declinul rapid al habitatului, acesta a căutat o modalitate dramatică de a capta atenția lumii. Cu toate acestea, Rosolie a regretat imediat experimentul său, pentru că lucrurile nu au mers chiar conform planului.

Pentru a se pregăti să fie înghițit de anaconda, Rosolie a îmbrăcat un costum personalizat din fibră de carbon, conceput pentru a rezista presiunii imense exercitate de spiralele constrictive ale șarpelui.

Costumul a fost echipat cu o sursă de oxigen încorporată și cu camere pentru a documenta experiența.

Experimentul, filmat într-un documentar Discovery Channel, a implicat apropierea lui Rosolie de anaconda și provocarea unui atac.

La scurt timp, șarpele s-a năpustit și și-a înfășurat mușchii puternici în jurul corpului său, strângându-l puternic. În timpul experimentului, Rosolie a simțit o presiune și un disconfort intens.

El a descris senzația de încolăcire a șarpelui în jurul său. „Mi-a prins brațele. Știe că nu pot face nimic.”

Pe măsură ce strânsoarea anacondei se intensifica, ritmul cardiac al lui Rosolie a crescut vertiginos, iar respirația i-a devenit greoaie. Cu toate acestea, el a rămas calm și concentrat, având încredere în costumul de protecție.

În cele din urmă, echipa a intervenit, extrăgându-l cu grijă pe Rosolie din strânsoarea șarpelui.

Experiența a fost fără îndoială terifiantă, iar actul îndrăzneț al lui Rosolie, deși controversat, a stârnit o conversație globală despre conservare și importanța protejării pădurii tropicale amazoniene.

Într-un interviu acordat Today, Rosalie a declarat: „De fapt, totul a început când am văzut cum pădurea tropicală era incendiată și am fost foarte frustrat că oamenii nu erau la fel de preocupații ca mine. Am vrut să fac ceva care să atragă atenția oamenilor”

https://youtu.be/7_VJz7_Ltb8?si=BXqZFP-SowmaAGFN

Adela Popescu, cel mai emoţionant discurs despre alăptare!
Articolul anterior
Cum arată tatăl lui Ionel Istrati
Articolul următor
Close menu