Soarta unui miliardar rus, care a decis să renunțe la bogăție și să trăiască ca un țăran simplu!

Era la un pas de a deveni președintele Rusiei. Gherman Sterligov trăia în palate,  a avut limuzine Masseratti, Ferrari, yachturi de zeci de milioane de dolari şi avioane private, dar s-a refugiat cu familia la capătul Rusiei, preferând să trăiască în sălbăticie.

separator

Cât au locuit în cel mai mare lux posibil, apropiații miliardarului au ajuns să fie păziți de 60 de bodyguarzi. Erau vremuri în care țara trecea printr-o criză financiară acută, iar ei se scăldau într-un lux inimaginabil pentru majoritatea.

Soția miliardarului, Aliona, se temea să iasă din casă. Își făcea griji pentru copii, ca nu cumva să fie furați sau omorâți. Trăiau într-o colivie de aur.

”Eram foarte bogaţi într-o ţară în care majoritatea oamenilor nu erau avuţi, iar oamenii de afaceri erau ţintele favorite ale răpitorilor. Având miliarde, trăiam într-o sclavie, din care, din fericire, am scăpat”, povestește German pentru BBC.

De aceea în 2005 au decis să renunțe la toate bunurile materiale în favoarea unui trai în care ai nevoie de lucruri elimentare: haine simple, ca să nu îngheți de frig, și alimente, doar ca să nu mori de foame.

Aliona, a schimbat bijuteriile scumpe şi hainele de marcă cu fustele lungi şi basmaua, precum ţăranii din romanele lui Tolstoi. Soţii Sterligov şi cei patru copii au ales ca reşedinţă o casa umila, fără electricitate. Soția fostului miliardar, Aliona a născut cel de-al cincilea copil.

Sursă

Acest suc este mai eficient de 5 ori decât orice sirop de tuse
Articolul anterior
Foto. Un simbol al frumuseţii – picioarele schingiuite ale femeilor din China
Articolul următor
Alte articole interesante