Sosia lui Justin Bieber a murit

Toby Sheldon, care a ajuns cunoscut după ce a cheltuit 100.000 de dolari pe operații estetice și proceduri cosmetice pentru a semăna cu Justin Bieber, a încetat din viaţă. Corpul său neînsuflețit a fost găsit la Motel 6 din San Fernando, după ce familia lui i-a semnalat dispariția, relatează ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

separator
justin_64167400

Cadavrul bărbatului de 35 de ani a fost găsit astăzi, după ce dispariția lui Sheldon a fost semnalată autorităților în 18 august.

Poliția a găsit droguri în camera de hotel, însă deocamdată nu sunt cunoscut cauzele morții tânărului. Autoritățile consideră că moartea și dispariția lui sunt legate de o despărțire.

Sheldon, pe numele său real Tobias Strebel, a fost văzut ultima oară în 18 august în West Hollywood, conducând o Toyota Camry, după o despărțire recentă de iubitul său. Sheldon a ajuns cunoscut după ce participat la programele E! „Botched” și la „My Strange Addiction”, difuzate de postul TLC.

Bărbatul era obsedat să semene cu idolul său, Justin Bieber, motiv pentru care a cheltuit o mare sumă de bani pe operații estetice precum trasplant de păr, ridicare a pomeților și o chirugie bucală.

„Unii își cumpără vile și mașini elegante. Eu îmi cheltuiesc banii pe operații pentru a semăna cu Justin”, a spus el la unul din aceste programe. Bărbatul declarase recent unui ziarist că încă nu este mulțumit de aspectul său.

10 curiozități despre Enrique Iglesias: Se spală pe dinți de 5 ori pe zi!
Articolul anterior
Ce nu au voie să mănânce sub nicio formă Prințul William și Prințul Harry
Articolul următor
Alte articole interesante