Şura: despre lupta cu alcoolismul, drogurile şi cancerul

Unul dintre cei mai recunoscuți interpreți ai anilor 90, care altădată nu avea cum să iasă în stradă, la cât de vânat era de fani, în prezent duce o viață foarte liniştită, mulțumindu-i Lui Dumnezeu că i-a mai dat o şansă la viață.

separator
hytf

Acesta povesteşte că erau ani în care nu putea sta în casă decât cu jaluzelele închise. Fanii se urcau în copaci ca să-i facă poze. În prezent viața lui nu se deosebeşte cu mult decât cea a foştilor fani. „Viața m-a învățat multe. Acum pun preț pe lucruri simple, care mă încarcă sufleteşte.

Aşa am devenit după ce am învins cancerul. Ce este cancerul? Este o încercare pe care trebuie să o depăşeşti singur. Nimeni nu te poate ajuta. Ba nu, te poate ajuta dragostea. Când eram bolnav m-am îndrăgostit de o tînără de 22 de ani. Mă vizita în fiecare zi cu punga de fructe subsoară. Ea m-a făcut să vreau să trăiesc.

După ce m-am însănătoşit, fata mi-a dat o veste şocantă. Mi-a povestit că a fost plătită ca să mă ajute. I s-a făcut un cadou generos în schimb-o maşină. Cu asta s-a terminat relația noastră. Acum sunt singur. Periodic mai apare în viața mea câte o femeie. Recunosc, am un caracter dificil. Dar rămân în relații prieteneşti cu fostele iubite. În prezent nu mai fac abuz de nimic. Nu mă ating, categoric, de alcool şi droguri. Maj mult sunt pe acasă. La 40 de ani deja îmi displac petrecerile zgomotoase.”

jyt

5 cele mai eficiente exerciții pentru fese bombate!
Articolul anterior
El este noul „burlac” în renumitul show la THT
Articolul următor
Alte articole interesante