Știri triste din Rusia. Actrița Anastasia Zavorotnyuk ar suferi de cancer la creier

Anastasia Zavorotniuc, vedeta serialului „My Fair Nanny”, ar avea probleme de sănătate. Potrivit mai multor portaluri din Rusia, actrița ar fi fost diagnosticată cu cancer.

separator
Presa scrie că Anastasia Zavorotnyuk a anulat mai multe spectacole de teatru și nu apare la evenimente sociale, ceea ce agravează zvonurile despre sănătatea ei. În altă zi, publicația „Secretele vedetelor” a relatat că, după nașterea unui al treilea copil, Anastasia Zavorotnyuk, în vârstă de 48 de ani, a dezvoltat cancer la creier, în urma tratamentelor administrate pentru fertilizarea in vitro.

În toamna anului 2018, actrița i-a dăruit o fiică soțului său, patinatorului Pyotr Cernîșev. Cuplul își dorea de mult timp un copil comun.

Actrița a fost văzută în Erevan, la deschiderea unui salon de bijuterii. Pe gâtul ei s-ar fi observat o cicatrice. „Foarte asemănătoare cu o urmă de biopsie”, ,,adică, colegii căutau sursa tumorii ”, spun medicii.

La Sankt Petersburg, pe 8 august, în piesa „Toți bărbații o fac” Anastasia a fost înlocuită de Irina Sotikova. „Da, Anastasia este bolnavă”, a spus Irina.

Cu toate acestea, reprezentanții actriței susțin că dispariția acesteia nu e din cauza problemelor de sănătate. „Cuplul întocmește documente. Se știe că Petya este american și astfel soții pregătesc cetățenia americană pentru copii”, a declarat agentul actriței.

Anastasia Zavorotnyuk are doi copii adulți dintr-o căsătorie anterioară: fiica Anna și fiul Michael. Artista a fost căsătorită timp de 12 ani cu omul de afaceri Dmitry Stryukov. Din 2008, aceasta se află într-o relație cu Peter Chernyshev. Cancerul cerebral i-a răpit viața unei alte celebrități din Rusia. Jeanne Friske a murit de glioblastom în 2015, la câteva luni după ce l-a născut pe fiul ei, Platon.

Zile caniculare la sfârșit de vară. Toamna încă nu vine!
Articolul anterior
Moldoveanul de 82 de ani, care își crește singur fiica de 3 ani, ar putea rămâne fără copil. Ce au decis autoritățile?
Articolul următor
Alte articole interesante