Sunt considerate cele mai frumoase femei din lume și au milioane de dolari. Cele mai bine plătite supermodele Victoria’s Secret

Modelingul poate fi o profesie profitabilă, iar acest lucru este dovedit de numeroase super modele de top, care au reușit să adune milioane de dolari în conturi, scrie peroz.ro.

Recunoscute pentru spectacolele grandioase marca Victoria’s Secret, unele dintre super modele se mândresc cu milioane de dolari în conturi.

Care sunt acestea?

Gisele Bundchen

Cu o avere estimată la 400 de milioane de dolari, potrivit Celebrity Net Worth, Gisele Bundchen a devenit cunoscută ca îngeraș al Victoria’s Secret și supranumită drept cel mai bogat model din lume. De-a lungul timpului, ea a apărut pe mai bine de 1.000 de coperți ale unor reviste și avut și un rol în filmul ”The Devil Wears Prada”.

Heidi Klum

Înainte de a fi prezentă în show-urile marca Victoria’s Secret, Heidi Klum a apărut în diferite reclame și pe coperțile unor reviste. Aceasta a fost jurată a emisiunilor Next Top Model Germania, Americanii au talent și Project Runway. Toate aceste proiecte i-au adus în conturi sume importante, ea având o avere estimată la 160 de milioane de dolari.

Adriana Lima

În topul celor mai bogați îngerași Victoria’s Secret se regăsește și Adriana Lima. Aceasta a fost ambasadoarea unor branduri celebre și a apărut în numeroase pictoriale sau prezentări de modă. În plus, în 2017, ea a fost desemnată cel mai bine plătit îngeraș al Victoria’s Secret.

Tyra Banks

A cunoscut celebritatea la începutul anilor ’90, iar mai apoi a apărut în show-urile Victoria’s Secret Angel. Tyra Banks are o avere estimată la 90 de milioane de dolari și se mândrește cu o carieră impresionantă în televiziune, ea fiind prezentatoare a emisiunii Next Top Model America, precum și a unui show ce-i poartă numele. De asemenea, ea a lansat o linie de cosmetice, a scris cărți și și-a încercat norocul și în muzică.

Alessandra Ambrosio

Modelul brazilian a devenit cunoscut după ce a apărut în show-urile Victoria’s Secret. De-a lungul timpului, însă, a lucrat cu branduri celebre, precum Dior, Armani și Ralph Lauren și are numeroase apariții în filme și la TV, inclusiv în Daddy’s Home. În plus, ea este cunoscută și pentru apariția în videoclipul lui Fergie – M.I.L.F.

Miranda Kerr

Australianca a cunoscut celebritatea odată cu apariția în spectacolele Victoria’s Secret, însă de-a lungul timpului a bifat reușită după reușită. Cu o avere estimată la 60 de milioane de dolari, Miranda Kerr are propria linie de cosmetice organice – Kora Organics, a scris mai multe cărți și a apărut în show-uri precum Project Runway și Australia’s Next Top Model.

Victoria Secret’s Secret Fashion Show revine după patru ani de pauză

Victoria’s Secret Fashion Show, cea mai vizionată prezentare de modă din lume, revine după patru ani de pauză, potrivit anunțului făcut de CEO-ul companiei, Timothy Johnson.

Acesta a precizat că prezentarea de anul acesta va avea o nouă abordare, în care nevoile și preferințelle femeilor se vor situa pe primul loc.

Prima ediție a evenimentului a avut loc în 1995, la New York, Statele Unite ale Americii. Ulterior, în 2001, evenimentul a fost mutat chiar înainte de Crăciun, iar colecțiile de iarnă au fost promovate de „Victoria Secret’s Angeles”, care erau considerate cele mai frumoase femei din lume.

De-a lungul timpului, show-ul a adunat milioane de telespectatori – opt milioane în 2008, nouă – milioane în 2011, iar ulterior numărul acestora a început să scadă, ajungând la doar 3,2 milioane de telespectatori în 2018.

Răsturnare de situație în cazul morții lui Navalnîi. Serviciile secrete ale SUA spun că „probabil” Putin nu a ordonat uciderea opozantului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Digi24.ro cu referire la Reuters.

Navalnîi, în vârstă de 47 de ani când a murit, era cel mai vehement critic intern al lui Putin. Aliaţii săi, catalogaţi drept extremişti de către autorităţi, l-au acuzat pe Putin că a ordonat uciderea acestuia şi au declarat că vor furniza dovezi pentru a-şi susţine acuzaţia.

Kremlinul a negat orice implicare a statului. Luna trecută, Putin a calificat drept „tristă” moartea lui Navalnîi şi a declarat că era pregătit să îl predea Occidentului pe politicianul încarcerat, într-un schimb de prizonieri, cu condiţia ca opozantul să nu se mai întoarcă niciodată în Rusia. Aliaţii lui Navalnâi au declarat că astfel de discuţii au fost în curs de desfăşurare.

Wall Street Journal, citând persoane anonime familiare cu această chestiune, a scris sâmbătă că agenţiile de informaţii americane au ajuns la concluzia că Putin probabil nu a ordonat uciderea lui Navalnîi în februarie. Washingtonul nu l-a absolvit pe liderul rus de responsabilitatea generală pentru moartea lui Navalnîi

Totuşi, publicaţia menţionează că Washingtonul nu l-a absolvit pe liderul rus de responsabilitatea generală pentru moartea lui Navalnîi, având în vedere că politicianul de opoziţie a fost ţinta autorităţilor ruse timp de ani de zile, a fost încarcerat pentru acuzaţii despre care Occidentul a spus că au fost motivate politic şi a fost otrăvit în 2020 cu un agent neurotoxic.

Kremlinul neagă implicarea statului în otrăvirea din 2020.

Reuters nu a putut verifica în mod independent informaţiile conţinute în articolul Wall Street Journal. Ziarul a citat surse care au declarat că această constatare a fost „acceptată pe scară largă în cadrul comunităţii de informaţii şi împărtăşită de mai multe agenţii, inclusiv Agenţia Centrală de Informaţii (CIA), Biroul Directorului de Informaţii Naţionale şi unitatea de informaţii a Departamentului de Stat”.

Evaluarea americană s-a bazat pe o serie de informaţii, inclusiv unele clasificate, şi pe o analiză a faptelor publice, inclusiv momentul morţii lui Navalnîi şi modul în care aceasta a umbrit realegerea lui Putin în martie, a precizat ziarul citând unele dintre sursele sale. Un consilier al lui Navalnîi, citat de ziar, Leonid Volkov, a calificat constatările SUA drept naive şi ridicole.

Rusia bombardează masiv căile ferate din Ucraina. „Pregătește o ofensivă de amploare”

Rusia şi-a intensificat atacurile asupra reţelei feroviare ucrainene pentru a „paraliza” aprovizionările militare cu material din Occident, în vederea unei noi ofensive, a declarat vineri un oficial ucrainean de rang înalt în domeniul securităţii, transmite Digi24.ro cu referire la AFP și News.ro.

Infrastructura feroviară este deosebit de vitală în Ucraina, atât în transportul pasagerilor şi comerţ, cât şi armatei, deoarece de la începutul invaziei ruse, în februarie 2022, întregul trafic aerian civil este paralizat.

„Este vorba aici despre măsuri clasice înaintea unei ofensive de amploare, aşteptată în următoarele săptămâni”, a declarat sub protecţia anonimatului o sursă de rang înalt din sistemul securităţii ucrainene, intervievată de AFP cu privire la aceste atacuri. Scopul „este să paralizeze livrările, transportul încărcăturilor militare”, a adăugat ea.

Reţeaua de căi ferate este vizată cu regularitate în bombardamente ruse de doi ani. Atacuri au atins recent gări, ca cea din Hramatorsk, în est, unde zeci de persoane, în esenţă civili, care încercau să fugă din calea confruntărilor armate, au fost ucise în aprilie 2022.

Însă, în ultimele săptămâni, s-a constatat o intensificare a bombardamentelor care vizează infrastructuri feroviare.

Armamentul occidental este vizat

Numai joi, atacuri au atins aceste infrastructuri în trei regiuni ucrainene. În regiunea Doneţk (est), împărţită de linia frontului, trei angajaţi ai societăţii de căi ferate Ukrzaliznîţia au fost ucişi într-un atac vizând o instalaţie feroviară.

În aceeaşi zi, zece civili au fost răniţi într-un atac cu rachetă la Gara din Balaklia, în regiunea Harkov (nord-est), iar infrastructuri feroviare au fost avariate la Smila, în regiunea Cerkasî (centru).

Un bombardament masiv împotriva unor instalaţii feroviare la Dnipro şi în regiune (centru-est) a ucis o angajată a Ukrzaliznîţia şi a rănit alţi şapte la 19 aprilie. Cu o săptămână mai înainte, Gara din Sumî (nord) a fost atinsă într-un atac.

Armata rusă a revendicat vineri că a atacat un „tren cu armament occidental şi echipament militar” în localitatea Udacine, în regiunea Doneţk, şi „trupe şi echipamente” militare la Balaklia. Ea nu a prezentat date, iar aceste afirmaţii par să corespundă atacurilor evocate cu o zi mai înainte de către autorităţile ucvrainene.

Începând din martie, Rusia şi-a multiplicat atacurile vizând infrastructuri ucrainene mai ales asupra instalaţiilor energetice, dintre care a distrus o mulţime, iar mai recent asupra infrastructurii feroviare.

Rețea de informații contabile despre veniturile și activitatea economică a exploatațiilor agricole, creată după modelul UE

În Republica Moldova va fi instituită o rețea de colectare a informației contabile privind veniturile și activitatea economică a exploatațiilor agricole, după modelul Uniunii Europene. Un proiect de lege care prevede acest lucru a fost adoptat, astăzi, cu votul a 56 de deputați.

Conform proiectului, rețeaua de informații contabile agricole va fi constituită din agenția de legătură, Comitetul național și exploatațiile agricole. În calitate de agenție de legătură urmează a fi desemnat Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare. Agenția va fi responsabilă de elaborarea planului de selecție a exploatațiilor cu evidență contabilă proprie; stabilirea listei exploatațiilor agricole cu evidență contabilă proprie, precum și de colectarea și verificarea fișelor exploatațiilor agricole. Comitetul național al rețelei de informații contabile va fi responsabil de aprobarea planului de selecție a exploatațiilor cu evidență contabilă proprie. Exploatațiile agricole sunt unități tehnico-economice, gestionate de un singur fermier, care se ocupă de producerea produselor agricole.

În document sunt prevăzute și cerințele referitoare la datele contabile pe care exploatațiile agricole le vor furniza, în mod benevol, autorităților naționale pentru a fi utilizate în scopuri statistice, economice și de monitorizare a politicilor agricole. Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare va stabili principalele grupuri de informații contabile care vor fi colectate, normele generale de colectare a informațiilor, forma și modelul fișei exploatației agricole.

Potrivit autorului proiectului, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, până în prezent, evaluarea politicilor agricole s-a realizat în baza datelor prezentate de către Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, fără o evaluare comparativă a activităților economice a exploatațiilor agricole. Autorul mai menționează că lipsa informațiilor cu privire la veniturile și activitățile economice ale exploatațiilor agricole privează autoritățile publice de posibilitatea realizării unei evaluări obiective a performanței Strategiei naționale de dezvoltare agricolă și rurală, în special a cheltuielilor publice efectuate prin intermediul subvenționării agriculturii și mediului rural.

Proiectul de lege privind rețeaua de colectare de informații contabile despre venituri și activitatea economică a exploatațiilor agricole va intra în vigoare peste 24 de luni de la data publicării în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Mireasă criticată pentru ținuta pe care a ales să o poarte la nuntă: ”Te-ai îmbrăcat așa ca să fii în centrul atenției!”
Articolul anterior
Gestul pe care l-a făcut un câine după ce stăpâna sa a decedat. Oamenii au răbufnit în lacrimi
Articolul următor