Tânăra cu părul scurt, desemnată Miss Franța 2024, nu va pleca la Miss World. Care este motivul

Noua Miss Franța, Eve Gilles, în vârstă de 20 de ani, nu va pleca în India, la concursul Miss World. Francezii au ales o altă concurentă, în vârstă de 26 de ani, pe nume Clémence Botino, care a câștigat Miss Franța în 2020, scrie perfecte.ro.

Ediția cu numărul 71 a concursului de frumusețe Miss World va începe pe 18 februarie 2024. Finala se va desfășura pe 9 martie, în orașul Mumbai.

Miss Franța 2024, Eve Gilles, nu va participa la competiția din India. Mulți cred că se întâmplă din cauza scandalului, care s-a iscat după ce aceasta a primit coronița de miss. Peste 7 milioane de oameni s-au uitat la televizor la competiție, iar apoi, o parte din ei, au luat cu asalt rețelele de socializare. Telespectatorii au fost suparăți că Eve Gilles nu arată precum câștigătoarele din edițiile anterioare: mai feminine, cu părul lung și cu forme mai voluptoase.

Francezii au decis să o trimită pe Clémence Botino la Miss World. Tânăra de 26 de ani a câștigat Miss Franța în 2020.

„Sunt fericită! Am apucat să văd toate elementele, programul, activitățile și bineînțeles locația finalei! Sunt atât de încântată.” . Domnișoara precizează că plecarea ei este programată pentru 18 februarie și că mai are doar o lună de pregătiri. Cea care va purta culorile Franței pe scena internațională în câteva săptămâni, le-a mulțumit și fanilor săi: “Vă mulțumesc pentru răbdare, pentru cuvintele voastre. Ați reușit să mă motivați și să mă încurajați în ciuda incertitudinilor. Să pășim cu încredere! Du-te Franța” , a menționat ea pe contul de socializare.

„La 4 ani după ce am devenit Miss Franța, este o adevărată onoare să fiu înapoi pe scenă! Ne vedem curând”, a mai spus ea.

Cine este Clémence Botino

Tânăra este model și are un master în istoria artei la Universitatea Sorbona.

Clémence Botino s-a născut pe 22 ianuarie 1997 în Baie-Mahault în Guadelupa. Fiica lui Katia și Olivier Botino, și-a petrecut copilăria în Le Gosier. Mama ei este bibliotecară la o facultate, iar tatăl său este inginer constructor. Iubitoare de muzică și dans, a luat lecții de pian și salsa.

A fost foarte studiosă și a obținut o notă mare la bacalaureat la 17 ani, cu un an mai devreme. A petrecut un an în Miami la o școală internațională, ceea ce i-a permis să fie bilingvă. În 2017, Clémence Botino a venit să-și continue studiile superioare la Paris și s-a înscris la o diplomă în istoria artei la La Sorbona

Ea urmează un master în istoria artei și este specializată în istoria modei din Caraibe. Ea plănuiește să lucreze în sectorul cultural și mai ales în conservarea patrimoniului.

În august 2019, ea și-a împlinit visul când a fost aleasă Miss Guadeloupe 2019. A urmat-o pe Ophély Mézino. Tanara decide să continue aventura până la etapa națională. În timpul concursului de Miss, ea s-a remarcat la testul de cunoștințe generale și a obținut cea mai bună notă.

Pe 14 decembrie 2019, în cadrul celei de-a 90-a ediții a competiției, Clémence Botino a fost aleasă Miss Franța 2020, cu 31,95% din voturi și îi urmează astfel lui Vaimalama Chaves. Clémence Botino devine a treia Miss Guadeloupe care câștigă coronița de la începutul concursului de frumusețe, după Corinne Coman și Véronique de la Cruz.

Tânăra participă la concursul Miss Univers în decembrie 2021. Costumul ei național îi aduce un omagiu lui Joséphine Baker. Ea s-a clasat pe locul nouă în competiție.

Înghețuri de până la -3 grade în țară

 În perioada 27-29 aprilie, sunt posibile înghețuri de până la -3 grade Celsius. Specialiștii recomandă ca plantele sensibile la îngheț să fie cultivate pe pante cu expoziția sudică sau sud-vestică, care asigură traversarea cu ușurință a aerului rece pe văi.

Potrivit specialiștilor, înghețurile dăunează pomilor în plină floare, distrugând uneori aproape întreaga recoltă. Cei mai expuși pericolului sunt caișii, piersicii, vișinii, cireșii, mărul, nucul și alunul. De asemenea, sunt afectate și plantațiile viticole, îndeosebi soiurile timpurii. Culturile legumicole sunt cele mai pretențioase față de căldură, iar temperaturile de 0 sau – 1 grade Celsius duc la pieirea lor. Probabilitatea vătămării plantelor de floarea soarelui și sfeclei de zahăr, în timpul răsăririi lor, nu este mare și este posibilă doar în raioanele de nord ale țării.

Culturile de câmp sunt afectate într-o proporție mai mică de înghețurile tardive de primăvară. Temperaturile scăzute se datorează unui val de aer rece, care va traversa teritoriul Republicii Moldova timp de câteva zile.

Este deja al treilea caz. Copil bolnav de cancer, expulzat din Statele Unite

Potrivit presei, administrația Trump este acuzată că a expulzat o fetiță de doar doi ani, cetățean american, fără ca aceasta să fi avut parte de un proces corect. Cazul a fost făcut public vineri, de către judecătorul districtual Terry A. Doughty, în timp ce tatăl copilului luptă în instanță pentru ca fetița să fie readusă în Statele Unite.

Group of cute children lying on grass

Judecătorul Terry Doughty a programat, astfel, o audiere pentru 16 mai pentru a „risipi suspiciunea noastră că guvernul tocmai a expulzat un cetăţean american fără un proces echitabil”, potrivit unui document judiciar.

Potrivit hotărârii judecătoreşti, administraţia Trump nu contestă faptele, dar afirmă că expulzarea copilului, identificat prin iniţialele „V.M.L.”, este un răspuns la cererea expresă a mamei, care a fost expulzată în Honduras pentru că se afla ilegal în Statele Unite. „Guvernul susţine că acest lucru este normal, deoarece mama doreşte ca copilul să fie expulzat împreună cu ea.

Dar instanţa nu are cunoştinţă de acest lucru„, a contestat judecătorul forma deciziei. Fetiţa a fost expulzată împreună cu mama sa, după ce a fost reţinută de Serviciul de Imigrări şi Vamă (ICE), chiar dacă avocaţii tatălui au depus o cerere de urgenţă pentru eliberarea ei. American Civil Liberties Union (Aclu) şi National Immigration Project (NIP) au denunţat soarta fetiţei americane născută în Statele Unite.

sursa: realitatea.md

Nu fă asta de blajini: ne îndeamnă preotul Petru Storoja

În cadrul unui interviu oferit revistei unica.md, alături de Aura, Petru Storoja, parohul bisericii Sântul Ierarh Nicolae din Chișinău a oferit câteva sfaturi utile pentru enoriași care să le evite la Blajini. În primul rând faptul că pe morminte nu trebuie să punem nimic, în special mâncare.

„La biserică se aduce cozonac, ouă roșii, agheasmă, tămâie și desiguri flori vii – nu cele artificiale. Deoarece trebuie să păstrăm cimitirul ca un loc sfânt”. Poți vedea toate miturile religioase pe canalul de youtube unica.md

Cleopatra Stratan a lansat o nouă melodie: ,,Îi mulțumesc soțului meu pentru această piesă superbă”
Articolul anterior
Mai multe prestații sociale vor fi acordate fără depunerea cererilor. CNAS desfășoară o campanie de informare a beneficiarilor
Articolul următor
Close menu