Tânărul din Moldova a învins leucemia și s-a întors sănătos acasă

Dorin Guzun a învins leucemia cutanată la o clinică din Turcia, acolo unde a fost operat urmând tratamentul postoperator.

separator

Tânărul în vârstă de 27 de ani a reușit să învingă boala datorită oamenilor cu suflet mare care au decis să îi întindă o mână de ajutor. Dorin a revenit sănătos acasă, iar între timp s-a și căsătorit.

„Pentru că Dumnezeu decide mereu rolul și timpul fiecăruia pe acest pamant. Și pentru Dorin, El a decis că mai are multe multe de făcut până la cele mai adânci bătrâneți. Dorin Guzun este acasă și astăzi el este eroul nostru, exemplul de putere și dorința de a trăi. Cancerul nu mai este o condamnare atunci când crezi și lupți până la sfârșit. Dragii mei, vă mulțumesc din suflet tuturor care ați donat pentru acest flăcău frumos. Mulțumesc pentru rugăciuni, pentru că ați crezut în el. Dorin Guzun s-a întors acasă sănătos și apropo, s-a însurat. Fetele l-ați scăpat”, a scris Svetlana Sainsus, cofondatoarea Caritate.md.

Dorin Guzun a fost diagnosticat cu leucemie în 2012. Timp de câțiva ani a urmat numeroase cursuri de chimioterapie, iar în primăvara anului 2017, i s-a umflat fața, fiind diagnosticat cu leucemie cutanată.

Olga Manciu și-a făcut o schimbare de look!
Articolul anterior
Video cutremurător. Mărturiile unui moldovean stabilit în Veneția
Articolul următor
Alte articole interesante