Un autobuz care circula pe cursa Chișinău-Moscova s-a răsturnat în Ucraina. Sunt răniți

Un autocar cu 35 de pasageri la bord, care circula pe ruta internațională Chișinău – Moscova, s-a răsturna într-un șanț în regiunea Vinița din Ucraina. În urma impactului violent, cel puțin un pasager, cetățeană al Federației Ruse, a fost transportat de urgență la spital.

Accidentul s-a produs duminică seara, în jurul orei 18:40, în apropierea localității Horai, regiunea Murovani Kurîlivți din Ucraina.

Potrivit Poliției Naționale a Ucrainei, accidentul s-a produs după ce șoferul în vârstă de 54 de ani, cetățean al R. Moldova, nu a adaptat viteza la carosabilul aflat în reparații, astfel că autobuzul a derapat și a ajuns într-un șant, unde s-a răsturnat, scrie Ziarul de Gardă.

În mementul impactului violent în autocar se aflau 37 de persoane, 35 de pasageri și 2 șoferi. Cel puțin o pasageră, în vârstă de 57 de ani, cetățeană a Federației Ruse, a fost rănit și transportat de urgență la spital.

Poliția din Ucraina a inițiat un proces penal în conformitate cu art. 286 din Codul penal al Ucrainei ( încălcarea regulilor de siguranță a circulației sau operarea transportului de către persoanele care conduc vehicule ). O astfel de infracțiune se pedepsește cu până la 3 ani de închisoare. 

3,5 tone de soluții dezinfectante și 100.000 de măști au fost donate școlilor
Articolul anterior
Primul caz de Covid-19 și gripă porcină, detectate la aceeași persoană
Articolul următor
Alte articole interesante