Un autobuz de rută și o mașină Dacia s-au ciocnit la Edineț: 2 morți

Două persoana au decedat în urma unui accident produs în această dimineață între localitățile Brătușenii Noi și Brătușenii Vechi, raionul Edineț. Impactul s-a produs între autocar, de pe ruta Chișinău-Varșovia și o mașină, model Dacia Logan, în jurul orei 07:30.

La fața locului s-au deplasat angajații și conducerea DP Nord al INSP, membrii Grupei operative a IP Edineț, procurorul de serviciu al Procuraturii raionului Edineț, membrii echipajului Unității de salvatori și pompieri nr. 23 Edineț al DSE municipiului Edineț.

La fața locului au stabilit că un bărbat, în vârstă de 35 de ani, aflându-se la volanul automobilul de model Dacia Logan, din motive necunoscute a ieșit pe contrasens, iar mașina pe care o conducea s-a tamponat frontal cu autocarul de model Scania, de pe ruta Varșovia – Chișinău,.

Șoferul autocarului, în vârstă de 34 de ani, locuitor al raionului Ialoveni, dar și cei 38 de pasageri nu au avut de suferit

În urma impactului șoferul și pasagerul din automobilul Dacia Logan, în urma traumelor primite au decedat la fața locului. Angajații DSE au intervenit la descarcerarea cadavrelor din automobilul Dacia Logan.

Alte circumstanțe se stabilesc.

sursa

Actorul român Ion Dichiseanu, internat în stare gravă la terapie intensivă
Articolul anterior
Incendiul la un spital Covid din Turcia: 8 pacienți au murit
Articolul următor
Alte articole interesante