Un bărbat a furat 53 de telefoane iPhone în prima lui zi de muncă la un magazin

Un bărbat din Rusia a fost arestat pentru că nu s-a putut abține și a furat 53 de telefoane iPhone chiar în prima lui zi de muncă, la un magazin de electronice din Moscova, scrie digi24.ro.

Ministerul rus al Afacerilor Interne a făcut public un videoclip în care un bărbat „curăță” un magazin de electronice din Moscova și umple o valiză mică și mai multe genți cu zeci de cutii de iPhone. Bărbatul neidentificat, de 44 de ani, nu pare deloc deranjat de camera de supraveghere și își vede liniștit de „treabă”.

După ce a luat cele 53 de telefoane și 53.000 de ruble (aprovimativ 550 de euro) din casă, el iese foarte senin pe ușa din față. Așa s-a încheiat prima și ultima lui zi de muncă la magazin. Surse din poliție au declarat pentru lenta.ru că bărbatul a folosit documente falsificate pentru a se angaja ca director de vânzări la magazinul de electronice, obținând pe loc un set complet de chei de la magazin.

În prima zi de muncă, a venit mai devreme decât ceilalți angajați, a luat cele 53 de telefoane iPhone și toți banii din casă și a plecat spre Sevastopol, oraș în care locuiește. Pentru că nici măcar nu a făcut efortul de a-și ascundă fața, bărbatul a fost identificat rapid de autorități și reținut la Sevastopol. Poliția a reușit să recupereze o parte din bunurile furate care au fost găsite în casa lui, dar hoțul reușise să vândă zeci de telefoane în drum spre casă. Bărbatul a fost arestat. Magazinul de electronice estimează că paguba se ridică la aproximativ 3 milioane de ruble (în jur de 30.000 de euro).

18 elevi de clasa a III-a și un profesor au ajuns la spital după un experiment eșuat la o lecție

18 elevi și un profesor de la o școală primară din Tennessee, SUA, au ajuns la spital după un experiment științific eșuat, scrie stirileprotv.ro.

Elevii de clasa a treia făceau experimente științifice și mai mulți au spus că au început să se simtă rău după un experiment cu gheață carbonică.

Copiii au acuzat stări de greață și au mers la asistenta medicală a școlii, care a alertat imediat conducerea instituției de învățământ.

Elevii au fost transportați la spitalele din zonă, iar după câteva ore au ajuns în siguranță la părinți.

Gheața carbonică este dioxid de carbon în formă solidă și este periculoasă dacă se topește și este inhalată într-un spațiu care nu este aerisit.

Eveniment copleșitor la 2.000 km. de casă! O promoție de moldoveni și-au invitat prima învățătoare și foștii profesori la o întâlnire cu absolvenții, în Italia

Un eveniment copleșitor a avut loc, zilele acestea, într-un oraș din Italia, acolo unde o promoție de moldoveni au organizat o întâlnire cu absolvenții la care și-au invitat foștii profesori, care în prezent muncesc în această țară. Mai mult, în aceeași țară e stabilită și prima lor învățătoare, care a fost și ea invitată la această întâlnire cu absolvenții. Evenimentul a avut loc într-un restaurant din regiunea Padova.

Astfel, la peste 2.000 km. distanță de casă, promoția anului 1999 a Gimnaziului din satul Răciula, raionul Călărași, care peste ani s-au pomenit mai toți în străinătate, acolo unde s-au stabilit cu traiul sau muncesc, au decis, la cei 25 de ani de la absolvirea școlii, să organizeze o întâlnire cu absolvenții în Italia. Și asta pentru că foștii lor profesori, în număr mare, la fel locuiesc și muncesc acolo. În total, evenimentul a adunat circa 45 de persoane.

Mai mult, conaționalii noștri au reușit să o surprindă și să-i ureze ”La mulți ani” primei lor învățătoare, Ludmila Ciobanu.

Unii dintre cei prezenți au fost nevoiți să parcurcă sute de kilometri pentru a ajunge la eveniment. Una dintre fostele absolvente a venit, împreună cu familia, tocmai din Madrid, Spania, pentru a fi alături de foștii colegi în această zi.

”Emoții la maximum la unul dintre cele mai emoționante și frumoase evenimente organizate de noi, cei mai uniți colegi de clasă. La peste 2.000 Km distanță de casă, la peste 25 ani de la absolvirea școlii, am reușit să o surprindem și să-i urăm La Mulți Ani, Primei Învățătoare dnei Ludmila Ciobanu. Am depănat amintiri din anii copilăriei și adolescenței, ne-am amintit de fiecare coleg și am savurat amintirea anilor petrecuți împreună . Ne-am bucurat de prezența profesorilor care au reușit să ne fie alături și complici în acest frumos eveniment!

Scumpi Dascăli, ne închinăm în fața voastră și vă mulțumim pentru efortul depus , la temelia noastră se află și munca voastră! Mulțumim colegilor pentru urări și gânduri bune. Vă așteptăm cu drag în Italia!”, scrie Paulina Mutu, una dintre absolvente, pe pagina sa de Facebook.

Trebuie să menționăm faptul că, la întâlnirea cu absolvenții organizată în satul natal al acestora, la Gimnaziul din satul Răciula, acolo unde era așteptată această promoție, în data de 3 februarie curent, a fost prezent doar un fost coleg al acestora. Trist, dar acesta a stat singur la masa unde trebuiau să fie și foștii lui colegi, care s-au împrăștiați prin lume.

În clasa promoției anului 1999 a gimnaziului din satul Răciula au fost în jur de 30 de absolvenți.

Cea mai frumoasă tânără din Moldova a plecat la Miss World 2024, în India

Cea mai frumoasă fată din Moldova a plecat la concursul de frumusețe Miss World 2024, care va avea loc în India. Este vorba despre Diana Spotarenco, scrie SHOK.md.

Diana Spotarenco a publicat rețelele de socializare imagini înainte de plecarea de pe Aeroportul Internațional Chișinău.

„Cea mai interesantă călătorie din viața mea începe acum! Sunt atât de încântată. Hai Moldova!!! Pe curând, India”, a semnat Diana Spotarenco.

Diana Spotarenco a devenit cunoscută când a obținut titlul Miss Modova 2023.

Un motan din România a câștigat titlul World Winner 2023
Articolul anterior
Două bloggerițe de la noi se acuză una pe cealaltă că ar crea conținut identic pe rețele
Articolul următor