Un bărbat de 44 de ani din Chișinău, a decedat de Covid-19

Ministerul Sănătății anunță încă trei decese, cauzate de virusul Covid-19, în ultimele 24 de ore. Printre victime se află un tânăr bărbat din Chișinău, care suferea de diabet zaharat și căruia infecția i-a fost fatală.

separator

Este vorba despre:

Deces 1115: Bărbat de 74 ani, din mun. Chișinău, transferat de la Centrul COVID-19, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 2 septembrie. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă.

Deces 1116: Bărbat de 44 ani, din mun. Chișinău, transferat de la Centrul COVID-19, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 8 septembrie. Comorbidități: diabet zaharat tip 2, angiopolineuropatie diabetică a membrelor inferioare, nefropatie mixtă.

Deces 1117: Bărbat de 78 ani, din mun. Chișinău, transferat de la Centrul COVID-19, la Institutul de Medicină Urgentă, pe 28 august. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă, angină pectorală de efort CF II.

A decedat încă un medic din țara noastră, răpus de virusul Covid-19
Articolul anterior
Medici din prima linie de luptă cu Covid-19: ,,A trebuit să ne adaptăm să lucrăm cu niște forme agresive și leziuni pulmonare pe care nu le-am mai întâlnit până acum”
Articolul următor
Alte articole interesante