Un bărbat s-a trezit cu casa vândută după ce s-a întors de la muncă din altă țară

Un bărbat s-a trezit cu casa vândută după ce s-a întors de la muncă din altă țară. Totul s-a întâmplat în Marea Britanie, după ce bărbatul a fost victima unui furt de date, scrie Libertatea.ro.

După o perioadă de muncă în Țara Galilor, când a ajuns acasă, bărbatul a fost întâmpinat în pragul ușii de un muncitor care lucra la renovarea locuinței sale.

„M-am dus la uşă, am încercat cheia, n-a mers şi mi-a deschis un bărbat. L-am dat la o parte şi am intrat. Nu înţelegeam ce se întâmplă. Am fost şocat să văd casa goală. Toată mobila, covoarele, draperiile, totul dispăruse”, a povestit Mike Hall.

Bărbatul a accesat online Cartea Funciară și a aflat că locuința sa fusese vândută cu o lună înainte pentru 131.000 de lire sterline.  Mike a alertat autoritățile, însă poliția i-a spus că nu îl pot ajuta, deoarece „este vorba despre o problemă civilă” și că „ar trebui să părăsească imobilul și să-și contacteze avocatii”.

„Am fost şocat – văzând casa în starea în care era, oricum eram şocat – dar să-mi spună poliţia că nu este vorba despre o faptă penală este pur şi simplu incredibil”, a mai relatat Mike Hall.

O investigație a jurnaliștilor BBC a arătat că Mike Hall a fost, de fapt victima unui furt de identitate și că datele sale personale au fost folosite pentru a vinde proprietatea.

Ulterior, BBC l-au pus pe bărbat în legătură cu departamentul de fraudă al poliției din Bedfordshire, care a demarat o anchetă. Jurnaliștii britanici au reușit să obțină permisul de conducere folosit pentru a dovedi identitatea lui Mike Hall în perioada tranzacției, un cont bancar folosit în numele său pentru ca escrocii să încaseze banii pe vânzare, dar și înregistrări telefonice care arată modul în care au reușit aceștia să fure casa.

Orașul Chișinău, în top 250 cele mai fericite orașe din lume. Capitala Republicii Moldova ocupă locul 191

Orașul Chișinău este inclus în top 250 cele mai fericite orașe din lume. Capitala Republicii Moldova ocupă locul 191, la categoria ,,de bronz”, potrivit topului Happy City Index.

Topul este realizat anual, iar locul orașelor în clasament variază de fiecare dată. Autorii spun că e dificil să evidențiezi un singur oraș ca fiind cel mai bun. Aceasta în condițiile în care fiecare dintre ele se află în continuă schimbare și se evidențiază prin lucruri proprii.

Prin urmare, evaluarea s-a făcut în baza a cinci criterii care au impact asupra sentimentului de fericire: cetățeni, guvernare, mediu, economie şi mobilitate. Menționăm că, în top au fost incluse orașele care au cel puțin 300 mii de locuitori, scrie www.agora.md, conform sursei citate.

Capitala țării noastre a ocupat locul 191. Cel mai mare punctaj, orașul Chișinău l-a obținut la capitolul „economie” – 309 puncte. Iar în total, orașul a acumulat 1310 puncte.

Iar pe primele trei locuri în clasamentul celor mai fericite orașe din lume se găsesc: locul întâi – orașul Aarhus, din Danemarca, fiind urmat, pe locul doi de Zurich – Elveția. Iar top trei cele mai fericite orașe e încheiat de Berlin – Germania.

Moldovean salvat în mod miraculos în Italia. A plonjat cu mașina într-un râu

În noaptea dintre 19 și 20 iunie, un incident dramatic a avut loc la granița dintre Polverara și Ponte San Nicolò, în regiunea italiană Padova.

Un cetățean moldovean, aflat la volanul unui Peugeot, a pierdut controlul mașinii și a plonjat în râul Bacchiglione.

În mod miraculos, șoferul a reușit să iasă din vehiculul scufundat și s-a întors acasă pe jos, nevătămat, relatează Padova Oggi.

Pe 20 iunie, câțiva trecători au observat un autoturism aproape complet scufundat în râul Bacchiglione. Alarmați, aceștia au contactat imediat autoritățile.

Carabinierii și pompierii au intervenit prompt la locul incidentului. După ce vehiculul a fost recuperat, s-a constatat că în interiorul acestuia nu se afla nicio persoană.

Pentru a se asigura că nu există victime, salvatorii au efectuat căutări suplimentare în zona respectivă, dar fără rezultat.

Prin intermediul numărului de înmatriculare al vehiculului, carabinierii au identificat proprietarul mașinii, un cetățean moldovean rezident în Polverara.

La sosirea carabinierilor la domiciliul acestuia, bărbatul a recunoscut că el se afla la volanul mașinii în momentul accidentului.

Totuși, el nu a putut explica cauza exactă a pierderii controlului vehiculului. Conform declarațiilor sale, după ce a ieșit din mașina scufundată, a plecat de la locul incidentului în stare de șoc.

Vehiculul a fost recuperat de către un camion de remorcare. În prezent, toate ipotezele rămân deschise. Autoritățile nu exclud posibilitatea ca șoferul să fi părăsit locul accidentului din cauza stării de confuzie și șoc pe care a experimentat-o.

Ancheta continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele acestui accident neobișnuit.

Hailey Bieber, noi imagini cu burtica de gravidă. Apariție extravagantă alături de Justin Bieber

Hailey Bieber și-a afișat cu mândrie burtica de gravidă într-o ținută transparentă, în timpul unei ieșiri cu soțul ei, Justin Bieber, la New York, scrie Daily Mail.

Modelul în vârstă de 27 de ani și superstarul pop în vârstă de 30 de ani au anunțat în luna mai că așteaptă venire ape lume a primului lor copil, potrivit protv.ro.

Sâmbătă, cei doi au fost văzuți pe străzile din New York în ținute extravagante. Hailey a purtat o salopetă mulată, transparentă, din dantelă neagră, ce îi punea în evidență burtica de gravidă. Ea și-a completat ținuta cu un pardesiu lung din piele neagră, o pereche de pantofi cu toc negri, o geantă neagră și o pereche de ochelari de soare.

Justin Bieber a atras atenția paparazzilor cu ținuta sa. A purtat un tricou alb, peste care a îmbrăcat un pullover maro. Cântărețul a ales să poarte o pereche de pantaloni de trening albi, lăsând însă la vedere pantalonii scurți roșii pe care îi avea pe dedesubt. El și-a completat ținuta cu o șapcă de baseball maro și încălțăminte neagră, pe care a purtat-o cu șosete albe.

Hailey Bieber este însărcinată în 7 luni și s-ar putea ca cel mic să se nască până la sfârșitul verii, portivit unor surse TMZ.

O persoană cu dereglări mintale terorizează locatarii unui bloc în sectorul Ciocana
Articolul anterior
Eliberarea de autorizații de construcție, în creștere cu peste 50% față de anul trecut
Articolul următor