Un bebeluș, abandonat în frig lângă un tomberon. O femeie l-a luat acasă și a alertat poliția

Un bebeluș abandonat a fost salvat, luni seară. Micuțul de 6 luni a fost găsit pe stradă, lângă un tomberon. Femeia care l-a găsit, l-a luat acasă, l-a îngrijit și a alertat poliția. 

Acum, bebelușul este în îngrijirea medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare.

”Poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în jurul orei 21:00, o femeie a găsit abandonat un bebeluş pe strada Horea, din municipiu, lângă un tomberon din spatele unui imobil. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit faptul că apelanta a găsit bebeluşul, l-a dus la domiciliul său, l-a spălat, i-a dat să mănânce, după care a anunţat ambulanţa şi organele poliţie. Minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare, Secţia Pediatrie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma, potrivit realitatea.net.

Sursa citată a precizat că a fost deschis un dosar pentru rele tratamente aplicate minorului. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a copilului şi de verificările ulterioare, se va stabili dacă este necesară schimbarea încadrării juridice.

Marea Britanie, izolată de restul lumii. Britanicii nu sunt primiți nicăieri
Articolul anterior
O femeie de 45 de ani din Briceni, s-a stins la spital după ce a fost bătută de propriul soț
Articolul următor
Alte articole interesante