Un frate și o soră s-au căsătorit în aceeași zi. Foto

Un frate și o soră au decis să-și organizeze nunțile în aceeași zi. Astfel, Andrea Walker, în vârstă de 31 de ani și fratele ei mai mic, Christopher Brennan, de 28 de ani, s-au căsătorit cu partenerii lor în aceeași dată. Cuplurile au avut o petrecere pe cinste.

separator
Dacă ceremoniile au avut loc la distanță de 30 de minute, Andrea și Christopher au ales să aibă o singură nuntă, la care au luat parte 100 de invitați.

Andrea s-a căsătorit cu Matt Walker, manager de depozit, în timp ce Christopher și-a unit destinele cu iubita lui de ani de zile, Adele. Mai mult de atât, pentru că evenimentul a avut loc în apropiere de locuința lor, a putut să participe și tatăl lor, în vârstă de 61 de ani, care suferă de emfizem.

Ba mai mult, el a mărturisit că ideea copiilor de a se căsători în aceeași zi a fost ”briliantă”, potrivit The Sun și a1.ro.

”Eu și Matt am început să ne căutăm locație pentru nuntă în același timp cu Christopher și Adele. Am găsit locații similare, dar costurile erau exagerate. Așa că ne-am gândit să ne căsătorim în aceeași zi. Ne-a ajutat să economisim și bani, dar a fost și bine pentru tatăl nostru, care suferă de enfizem și a putut să ne vadă căsătorindu-ne în același timp.”, a mărturisit Andrea.

De asemenea, Christopher, care este tatăl a doi copii, un băiat de trei ani și o fetiță de patru ani, a mărturisit că ”nu crede că și-ar fi permis o nuntă: ”La început am glumit. Ne-a venit ideea în timp ce stăteam pe canapea seara, după muncă. A fost o idee minunată.”, a mai precizat el.  

sursa foto: mirror.co.uk; thesun.ie

Temperaturile sunt atât de înalte în Groenlanda încât copiii se joacă la plajă
Articolul anterior
O femeie, în vârstă de 70 de ani, a curățat 52 de plaje timp de un an
Articolul următor
Alte articole interesante