Un frate și o soră s-au căsătorit în aceeași zi. Foto

Un frate și o soră au decis să-și organizeze nunțile în aceeași zi. Astfel, Andrea Walker, în vârstă de 31 de ani și fratele ei mai mic, Christopher Brennan, de 28 de ani, s-au căsătorit cu partenerii lor în aceeași dată. Cuplurile au avut o petrecere pe cinste.

separator
Dacă ceremoniile au avut loc la distanță de 30 de minute, Andrea și Christopher au ales să aibă o singură nuntă, la care au luat parte 100 de invitați.

Andrea s-a căsătorit cu Matt Walker, manager de depozit, în timp ce Christopher și-a unit destinele cu iubita lui de ani de zile, Adele. Mai mult de atât, pentru că evenimentul a avut loc în apropiere de locuința lor, a putut să participe și tatăl lor, în vârstă de 61 de ani, care suferă de emfizem.

Ba mai mult, el a mărturisit că ideea copiilor de a se căsători în aceeași zi a fost ”briliantă”, potrivit The Sun și a1.ro.

”Eu și Matt am început să ne căutăm locație pentru nuntă în același timp cu Christopher și Adele. Am găsit locații similare, dar costurile erau exagerate. Așa că ne-am gândit să ne căsătorim în aceeași zi. Ne-a ajutat să economisim și bani, dar a fost și bine pentru tatăl nostru, care suferă de enfizem și a putut să ne vadă căsătorindu-ne în același timp.”, a mărturisit Andrea.

De asemenea, Christopher, care este tatăl a doi copii, un băiat de trei ani și o fetiță de patru ani, a mărturisit că ”nu crede că și-ar fi permis o nuntă: ”La început am glumit. Ne-a venit ideea în timp ce stăteam pe canapea seara, după muncă. A fost o idee minunată.”, a mai precizat el.  

sursa foto: mirror.co.uk; thesun.ie

Caz halucinant în Capitală! Un bebeluș de 3 luni, găsit fără suflare lângă un bloc de locuințe

Trupul unui prunc de 3 luni a fost găsit în această seară lângă un bloc de locuințe situat pe strada Alba Iulia, din municipiul Chișinău. Acesta ar fi fost aruncat peste geamul blocului de locuințe de către un bărbat de 28 de ani, anunță poliția.

S-a întâmplat în această seară, în jurul orei 21:00, pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al Capitalei.

Poliția a stabilit că fetița de 3 luni se afla acasă cu tatăl, care încă din motive necunoscute, a aruncat-o la un moment dat de la etajul 4.

În urma traumelor primite micuța a decedat.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor.

Angajații poliției de comun cu procurorul urmează să stabilească toate circumstanțele tragediei.

A doua alertă cu bombă astăzi la Aeroportul Chișinău. Personalul și călătorii au fost evacuați

Pentru a doua oară în această zi, polițiștii de frontieră au fost alertați despre prezența explozibilului pe Aeroportul Internațional Chișinău.

OFICIAL: Cine este noul proprietar al Aeroportului Internațional Chișinău –  Ziarul de Gardă

A fost primită o scrisoare electronică de la o persoană necunoscută, prin care se anunță că aeroportul este minat și se solicită despăgubiri financiare. Informarea a parvenit în jurul orei 20.35, operativ fiind întreprinse toate măsurile necesare.

Potrivit Poliției de Frontieră, la fața locului sunt mobilizate toate echipele de intervenție ale serviciilor specializate ale MAI.

La fel, toți membrii personalului Aeroport, cât și călătorii care se aflau în clădire, au fost evacuați.

Procedura de înregistrare a pasagerilor a fost temporar stopată, ceea ce înseamnă că unele curse vor fi efectuate cu întârzieri.

Reamintim că, în această dimineață, 4 iulie, în jurul orei 7.10, polițiștii de frontieră din punctul de trecere a frontierei Aeroport Internațional Chișinău au fost alertați despre o posibilă minare a acestuia.

Ulterior, Poliția de Frontieră a Republicii Moldova a anunțat că alarma cu explozive semnalată în dimineața de astăzi la Aeroportul Internațional Chișinău s-a dovedit a fi falsă.

Anastasia și Gabriel Stati au trimis invitațiile de nuntă

Anastasia Fotachi a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, omul de afaceri Gabriel Stati. Cei doi îndrăgostiți își vor oficializa în curând jurămintele.

Presa română, despre căsătoria lui Gabriel Stati cu Anastasia Fotachi -  Stiri.md - Stiri.md

În urmă cu două luni, Anastasia Fotachi a primit în dar inelul de logodnă, însă anunțul despre căsătorie a fost făcut public abia acum, în cadrul unui interviu recent.

Deși modelul nu a dezvăluit amănunte despre locația și data nunții, detalii despre marele eveniment ce urmează să aibă loc au apărut în mediul virtual. Anastasia ,,a fost dată de gol” chiar de către prietenele sale, care au publicat pe rețele invitațiile la nuntă.

Potrivit invitațiilor, nunta va avea loc în Chișinău, în prima zi de toamnă.

„Vă invităm la celebrarea celui mai important „DA” din viața noastră. Gabriel și Anastasia

Joi, 1 Septembrie 2022. Ora 19:00. Madison Park, str. Ghioceilor 1”, se arată în invitația de nuntă.

Pe rețelele sociale, prietenele modelului au dat de înțeles că evenimentul a fost unul așteptat și împărtășesc cu viitorii miri emoțiile și fericirea acestora.

Anastasia Fotachi, răsfățată de ziua sa. Ce cadou a primit de la Stati -  Stiri.md - Stiri.md
Anastasia Fotachi și mama lui Gabriel Stati au pozat împreună! Cele două au  „strălucit” la propriu (Foto) - ea.md

Temperaturile sunt atât de înalte în Groenlanda încât copiii se joacă la plajă
Articolul anterior
O femeie, în vârstă de 70 de ani, a curățat 52 de plaje timp de un an
Articolul următor