Un frate și o soră s-au căsătorit în aceeași zi. Foto

Un frate și o soră au decis să-și organizeze nunțile în aceeași zi. Astfel, Andrea Walker, în vârstă de 31 de ani și fratele ei mai mic, Christopher Brennan, de 28 de ani, s-au căsătorit cu partenerii lor în aceeași dată. Cuplurile au avut o petrecere pe cinste.

separator
Dacă ceremoniile au avut loc la distanță de 30 de minute, Andrea și Christopher au ales să aibă o singură nuntă, la care au luat parte 100 de invitați.

Andrea s-a căsătorit cu Matt Walker, manager de depozit, în timp ce Christopher și-a unit destinele cu iubita lui de ani de zile, Adele. Mai mult de atât, pentru că evenimentul a avut loc în apropiere de locuința lor, a putut să participe și tatăl lor, în vârstă de 61 de ani, care suferă de emfizem.

Ba mai mult, el a mărturisit că ideea copiilor de a se căsători în aceeași zi a fost ”briliantă”, potrivit The Sun și a1.ro.

”Eu și Matt am început să ne căutăm locație pentru nuntă în același timp cu Christopher și Adele. Am găsit locații similare, dar costurile erau exagerate. Așa că ne-am gândit să ne căsătorim în aceeași zi. Ne-a ajutat să economisim și bani, dar a fost și bine pentru tatăl nostru, care suferă de enfizem și a putut să ne vadă căsătorindu-ne în același timp.”, a mărturisit Andrea.

De asemenea, Christopher, care este tatăl a doi copii, un băiat de trei ani și o fetiță de patru ani, a mărturisit că ”nu crede că și-ar fi permis o nuntă: ”La început am glumit. Ne-a venit ideea în timp ce stăteam pe canapea seara, după muncă. A fost o idee minunată.”, a mai precizat el.  

sursa foto: mirror.co.uk; thesun.ie

O moldoveancă a câștigat medalia de aur la judo la Campionatul Canadian Open

Mândrie pentru țara noastră și oamenii talentați care își trag rădăcinile din ea! Moldoveanca Valeria Kostroveț a câștigat medalia de aur la Campionatul Canadian Open, categoria de vârstă sub 18 ani.

Sportiva stabilită în Canada este fiica fostului judoist moldovean Vladimir Kostroveț, anunță UFSC Moldova.

Felicitări conaționalilor pentru acest succes răsunător stabilit peste Ocean!

Un nou cod galben de ploi puternice, anunțat de meteorologi

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis un nou cod galben de instabilitate atmosferică. Avertizarea este în vigoare astăzi, 29 mai, în intervalul orar 12:00–00:00.

Potrivit meteorologilor, în această perioadă sunt așteptate ploi abundente de scurtă durată (15–35 l/m2). De asemenea, sunt prognozate furtuni.

În același timp, vântul va sufla în rafale de până la 15–18 m/s.

Taximetriști amendați de Fisc pentru lipsa bonurilor și transportare ilicită de pasageri

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a efectuat 33 de controale fiscale în zona adiacentă a Aeroportului Internațional Chișinău, în perioada ianuarie-mai curent, în privința contribuabililor din domeniul transportului rutier în regim de taxi.

Astfel, în opt cazuri s-a depistat că șoferii nu au eliberat bonul de casă în cazul plății în numerar. SFS a aplicat amenzi în sumă de 40.000 de lei.

„De asemenea, au fost întocmite 29 de procese verbale contravenționale, fiind aplicate amenzi în sumă totală de 69.000 lei, inclusiv 20 de procese întocmite pe domeniul de activitate desfășurat de către Agenția Națională de Transport Auto. Totodată, au fost constatate cinci cazuri de activitate ilicită în domeniul transportului de persoane în regim de taxi, fiind întocmite procese verbale și aplicate amenzi în sumă totală de 8.500 de lei”, comunică SFS.

Serviciul Fiscal de Stat precizează că desfășoară continuu măsuri de promovare a utilizării echipamentelor de casă și control în cazul decontării mijloacelor bănești în numerar și eliberarea bonului de casă în domeniul transportului rutier în regim de taxi, cât și de combatere a fenomenului de transport ilicit de persoane în regim de taxi, prin efectuarea controalelor fiscale prin metoda verificării operative.

Temperaturile sunt atât de înalte în Groenlanda încât copiii se joacă la plajă
Articolul anterior
O femeie, în vârstă de 70 de ani, a curățat 52 de plaje timp de un an
Articolul următor