Un model din SUA și-a omorât soțul și copiii, după care și-a pus capăt zilelor

O nouă tragedie în lumea modei. Un model din statul Michigan, SUA și-a împușcat soțul și doi copii adulți, după care s-a sinucis. Potrivit prietenilor familiei, nici unul dintre ei nu a crezut că Lauren Stewart, în vârstă de 45 de ani, este capabilă de acest lucru. Poliția a confirmat că a fost o crimă triplă și o sinucidere.

separator

Lauren și familia ei au fost găsite moarte în propria casă din Keigho Harbor, după ce rudele îngrijorate s-au dus la poliție și au cerut să fie verificate. La sosire, ofițerii au găsit patru cadavre în casă: Lauren, soțul ei de 47 de ani, Daniel, și cei doi copii adulți, Stephen, de 27 de ani, și Bettany de 24 de ani, scrie revista People.
O veche prietenă a lui Lauren a spus că, cu o săptămână înainte de tragedie, familia arăta destul de fericită și nu exista nici o îndoială că cuplul se iubește unul pe celălalt, dar au unele dificultăți, ca multe alte cupluri.
„Îl adora pe Danny, Danny o adora pe ea, erau ca o mâna în mănușă, dar era foarte îngrijorată de el, era predispus la depresie”, a spus prietena lui Lauren.

De asemnea, se cunoaște că familia a părăsit gruparea Martorii lui Iehova în urmă cu cinci ani. Ulterior, cei din comunitate i-au evitat, iar Lauren simțindu-se izolată și exclusă, acesta fiind prima explicaţie a comportamentului deplasat al femeii.

Hoții au intrat în biroul administratorului Spitalului „Valentin Ignatenco” din Capitală. L-au lăsat fără calculator
Articolul anterior
Imagini cu modelul Anastasia Cecati din serialul Las Fierbinți
Articolul următor
Alte articole interesante