Un moldovean sănătos care se prefăcea în Moldova că este bolnav, s-a mutat la București

Unul dintre cerșetorii sănătoși din centrul capitalei, deconspirați în luna aprilie de către reporterii Ziarului de Gradă, și-a mutat ,,activitatea” la București.

separator
Mai mulți moldoveni stabiliți la București au expediat redacției imagini cu moldoveanul ,,bolnav”, din capitala țării vecine.

Ideea este că după ce Ziarul de Gardă a dezvăluit șiretlicurile la care apelează unii cerșetori, o parte dintre aceștia au dispărut de pe străzile Chișinăului, locul lor fiind luat de alții, care la fel se dau bolnavi pentru a face bani. Alții însă, cum este cazul moldoveanului originar din satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă, a continuat să practice cerșetoria, de această dată la București.

În imaginile trimise, se vede cum oamenii legii din București îi cer moldoveanului să renunțe la cârje și să se țină pe propriile picioare, iar acesta se conformează și începe să meargă normal.

Lilu și-a luat părinții în vacanță, în Grecia: ,,Merită, după ce au muncit toată viața și ne-au oferit nouă posibilitatea să învățăm”
Articolul anterior
Romantic! O interpretă din Moldova a fost cerută în căsătorie pe malul mării
Articolul următor
Alte articole interesante