Un profesor a fost condamnat la un an de închisoare pentru că n-a purtat masca în clasă

Un profesor de la un liceu din Atena, care nu purta mască în clasă, a fost condamnat miercuri la 12 luni de închisoare cu suspendare, potrivit thenationalherald.com.

separator
foto: Shutterstock

Profesorul grec a fost arestat pe 23 de octombrie pentru că nu purta mască la clasă, iar ulterior tribunalul l-a găsit vinovat de încălcarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului și de perturbarea funcționării unui serviciu.

Procurorul de caz a arătat că a încălcat legea și că a decis de unul singur că poate să își scoată masca atâta vreme cât îți ia alte măsuri de precauție.

Grecia a decis în această săptămână, spre nemulţumirea profesorilor, să închidă liceele şi colegiile începând de luni, ca parte a instituirii unui lockdown la nivel naţional pentru cel puţin trei săptămâni în speranţa stopării pandemiei de COVID-19.

Profesorii sunt nemulțumiți de această măsură. „Închiderea şcolilor ne afectează. Învăţământul la distanţă nu poate înlocui prezenţa fizică a elevilor în clasă”, a declarat preşedintele Uniunii Profesorilor de gimnaziu, Theodoros Tsouchlos.

sursa

Mai multe străzi din cartierul Poşta Veche nu au fost reparate niciodată
Articolul anterior
13 lucruri mai puțin știute despre Joe Biden, noul președinte american
Articolul următor
Alte articole interesante