Un tânăr artist din Moldova a plecat la îngeri

Durere de nedescris în familia unor tineri muzicieni din țara noastră. La doar 33 de ani, coronavirusul l-a răpit pe Dorin Ieșeanu, tânăr instrumentist, vocalist și compozitor din Moldova, lăsând în urmă un copilaș mic și o soție îndurerată.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este nunta-traditionala-ro-luciana-spinu-ieseanu-dorin-r-moldova-23.jpg

Soția lui Dorin Ieșeanu, Luciana Spînu este și ea artistă, interpretă de muzică populară și participă la diferite evenimente artistice.

,,……… de ce ne-ai lasat……. Cum trăim noi mai departe fără tine…..Stelian te asteapta să-ți sară în brațe……. De ce Doamne???? Nu pot trăi fără tine… cum sa ma ridic?????”, este mesajul plin de durere, lăsat de tânăra soție și mamă, pe pagina ei de facebook.

Prietenii cuplului și colegii de breaslă ai artiștilor nu-și pot găsi cuvintele în fața acestei suferințe imense.

Printre cei care au transmis condoleanțe tinerei familii sunt interpretul Gabriel Nebunu, Dana Markitan, Corneliu Botgros, Costi Burlacu, Mariana Șura, Georgeta Voinovan și alți artiști de la noi.

Interpretul Costi Burlacu a dezvăluit pe pagina sa de facebook: ,,Dimineața de azi a început cu un apel de la dl doctor, care ne-a adus o veste groaznic de tristă, care a căzut ca un munte.

La vârsta de doar 33 de ani a fost răpus de virus colegul și prietenul nostru Dorin Ieșeanu, un om cuminte, plin de omenie, un familist deosebit, un muzician de excepție care mânuia cu măiestrie o mulțime de instrumente, compozitor, aranjor, sunetist și un mare patriot!

A plecat lăsând în urmă o soție iubitoare la fel de talentată și un copilaș care-i seamănă leit.

La concertul nostru din 14 februarie „Iubirea va salva lumea”, am împărțit aceeași scenă unde am avut onoarea să fim acompaniați de Dorin la ultimul său concert din această lume…

Drum lin spre stele, suflet minunat!

Sincere condoleanțe familiei… Luciana Spînu, fii puternică, draga noastră! Vom fi alături de voi!”, se arată în mesajul interpretului.

Medicul chirurg-oncolog Alexandru Gudima, răpus de noul Coronavirus
Articolul anterior
Medic anesteziolog, din cadrul Spitalului Clinic Republican, răpus de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante