Un tânăr moldovean a decedat în SUA. Rudele cer ajutor pentru a-i aduce corpul neînsuflețit acasă

Un tânăr din Ocnița, de numai 23 de ani, care era stabilit de 3 ani în Statele Unite a murit călcat de o camionetă. Tragedia s-a produs sâmbăta trecută în statul american Florida. Presa americană scrie că tânărul mergea pe trotuar, cand la un moment dat a fost izbit de o camionetă, soferul căreia pierduse controlul asupra volanului.

separator

Bărbatul de 44 de ani aflat la volan, s-ar fi certat înainte de accident cu iubita sa și a urcat la volan în stare de afect. Înainte de a-l lovi pe Iulian, el a zburat cu viteză printr-o intersecție, ignorand semnul stop și a lovit o mașină. Atunci el ar fi pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil pe trotuar, pe unde mergea Iulian Rusanovschi, tânărul din Ocnița.

Șoferul înfuriat s-a împușcat, dar a supraviețuit. Acesta a fost transportat la spital în stare gravă. Iulian era originar din raionul Ocnița, acasă îl așteptau părinții și cei doi frați ai săi. Familia are nevoie de 20 de mii de dolari pentru a-l aduce în țară. Apropiații tânărului au deschis un cont bancar pentru a aduna suma necesară. Poți face donație pe gofundme.com.

sursa: www.protv.md

Video! Zumba, antrenamentul care arde caloriile și te încarcă cu energie!
Articolul anterior
Andrei Bolocan este omagiat! Vezi mesajul pe care i l-a transmis Nata Albot
Articolul următor
Alte articole interesante