Un vlogger englez a vizitat Chișinăul. Ce le-a povestit prietenilor săi despre capitala Moldovei?

Un vlogger englez a vizitat orașul Chișinău și a împărtășit impresii despre călătorie cu urmăritorii săi virtuali. Turistul a vizitat mai multe locații din oraș, s-a plimbat cu troleibuzul, a stat de vorbă cu oamenii și chiar a povestit și despre ,,furtul miliardului”.

separator
Filmulețul este intitulat „Nimeni nu vizitează această țară. Află de ce”. Bărbatul spune că orașul Chișinău este cel mai puțin vizitat dintre toate orașele europene. Apoi, a filmat treptele deteriorate și pereții subteranei de lângă Academia de Științe, situată chiar pe bulevardul principal al orașului, acuzând totodată autoritățile pentru ,,ceea ce fac pentru cetățeni”. Câțiva localnici i-au povestit despre cât de bine era în URSS și cât de greu se trăiește acum. Apoi, pentru că țara era în campanie electorală, bărbatul a rămas uimit de cât de multe afișe electorale erau lipite pe panouri. Nu au rămas, în afara cadrului, nici piețele improvizate de către oameni, care își scot de vânzare lucrurile din casă pentru a nu muri de foame.

,,Moldova este țara cel mai puțin vizitată în Europa. Și, iată de ce, am venit în capitala Chișinău să văd motivul.. Nu a durat mult timp pentru a găsi răspunsul. Ani de furt și politicieni corupți au lăsat localnicii țării cu trotuare rupte și clădiri abandonate, în drumul lor de a-și strânge pensiile de 40 de euro”, scrie vloggerul ,,Bald and bankrupt”.

În doar două zile, filmulețul a fost vizualizat de aproape 350.000 persoane, pe Youtube. Iată ce le-a povestit vloggerul prietenilor săi, despre Chișinău. Are dreptate sau ba?

Mitropolitul de Cernăuți s-a refugiat în Republica Moldova, după ce serviciul de securitate al Ucrainei a desfășurat percheziții și l-a acuzat de relații cu Rusia

Mitropolitul de Cernăuți și Bucovina Meletie a fugit din Ucraina după percheziția efectuată de Serviciile de Securitate ale Ucrainei.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior

În prezent, acesta se află în Republica Moldova. transmite presa din Ucraina.

Cunoscuta jurnalistă ucraineană Sofia Koshkina a atras atenția asupra unei postări pe pagina de Facebook „Episcopia de Ungheni și Nisporeni”.

Pe 1 decembrie, Mitropolitul Meletie și Arhiepiscopul de Ungheni și Nisporeni Petru au săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Alexandru Nevski din orașul Ungheni (Moldova).

Un moldovean de 20 de ani, cu o carieră de succes în lumea modei din Portugalia, a fost ucis în timp ce încerca să își ajute un prieten

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Moldova a murit după ce a fost înjunghiat. Nenorocirea s-a produs într-un oraș din Portugalia, într-o parcare în timp ce încerca să își ajute un prieten.

Presa locală scrie că totul s-a întâmplat duminică dimineață, la Setubal.

Moldoveanul a fost înjunghiat în timp ce își apăra un prieten, atacat de un grup de tineri. 

Acesta a fost transportat la spital, însă peste câteva ore s-a stins din viață.

Băiatul pe nume Tiago Danu este cunoscut în lumea modei. Acesta locuiește la Setubal unde își făcea și studiile.

sursa: www.unimedia.info

VIDEO Momentul căderii rachetei la Briceni, surprins de camerele de supraveghere

Camerele de supraveghere instalate în unele gospodării din satul Grimăncăuți, raionul Briceni, au surprins momentul căderii rachetei pe teritoriul Moldovei. În video de mai jos, se aude zgomotul puternic provocat de impactul cu solul. 

Oamenii legii au anunțat astăzi despre faptul că în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. la fața locului s-au deplasat instituțiile specializate.

Rușii au lansat astăzi circa 100 de rachete asupra regiunilor Odesa, Vinnița, Cerkasî și Kirovograd. Rachetele au vizat infrastructura energetică a Ucrainei. Acestea au fost lansate din regiunile Volgodonsk, marea Neagră și marea Caspică.

Grozăvie. Un copil a fost chinuit la o grădiniță din Timișoara
Articolul anterior
O elevă de 38 de ani ar fi pretins 300 de euro pentru susținerea BAC-ului
Articolul următor