Un vlogger englez a vizitat Chișinăul. Ce le-a povestit prietenilor săi despre capitala Moldovei?

Un vlogger englez a vizitat orașul Chișinău și a împărtășit impresii despre călătorie cu urmăritorii săi virtuali. Turistul a vizitat mai multe locații din oraș, s-a plimbat cu troleibuzul, a stat de vorbă cu oamenii și chiar a povestit și despre ,,furtul miliardului”.

separator
Filmulețul este intitulat „Nimeni nu vizitează această țară. Află de ce”. Bărbatul spune că orașul Chișinău este cel mai puțin vizitat dintre toate orașele europene. Apoi, a filmat treptele deteriorate și pereții subteranei de lângă Academia de Științe, situată chiar pe bulevardul principal al orașului, acuzând totodată autoritățile pentru ,,ceea ce fac pentru cetățeni”. Câțiva localnici i-au povestit despre cât de bine era în URSS și cât de greu se trăiește acum. Apoi, pentru că țara era în campanie electorală, bărbatul a rămas uimit de cât de multe afișe electorale erau lipite pe panouri. Nu au rămas, în afara cadrului, nici piețele improvizate de către oameni, care își scot de vânzare lucrurile din casă pentru a nu muri de foame.

,,Moldova este țara cel mai puțin vizitată în Europa. Și, iată de ce, am venit în capitala Chișinău să văd motivul.. Nu a durat mult timp pentru a găsi răspunsul. Ani de furt și politicieni corupți au lăsat localnicii țării cu trotuare rupte și clădiri abandonate, în drumul lor de a-și strânge pensiile de 40 de euro”, scrie vloggerul ,,Bald and bankrupt”.

În doar două zile, filmulețul a fost vizualizat de aproape 350.000 persoane, pe Youtube. Iată ce le-a povestit vloggerul prietenilor săi, despre Chișinău. Are dreptate sau ba?

Grozăvie. Un copil a fost chinuit la o grădiniță din Timișoara
Articolul anterior
O elevă de 38 de ani ar fi pretins 300 de euro pentru susținerea BAC-ului
Articolul următor
Alte articole interesante