Urme de marihuana, descoperite într-un pachet cu țigări care nu îi aparținea. Dezvăluirile Natei Albot

Nata Albot a dezvăluit cum ar fi putut ajunge cantitatea infimă de marihuana, depistată asupra sa pe aeroport la ieșirea din țară, în urmă cu patru ani. Aceasta a constituit drept motiv pentru care jurnalista s-a retras din cursa electorală pentru funcția de deputat.

Despre acest caz, Nata Albot a vorbit în emisiunea pe care o moderează online, pe pagina sa de socializare. Jurnalista a anunțat că pachetul de țigări, ridicat pe aeroport, nu-i aparținea și nu știa că în el ar mai fi fost și altceva.

„Eu am decis să nu fac mai mult rău echipei decât binele pe care preconizam să-l fac, iar mai mult rău este deja evident că le-aș face în această campanie pentru că pur și simplu voi fi folosita pe post de spuf la toate încercările de a vorbi. De aceea, eu am hotărât să mă retrag de pe lista PAS.”

Jurnalista recunoaște că la sfârsitul anului 2016, în timpul unui control la aeroport, avea asupra sa un pachet de țigări care i-a fost ridicat, iar in el ar mai fi fost ceva, dar spune că pachetul de țigări nu-i aparținea și că i l-ar fi dat cineva într-o cafenea, cu o seară înainte.

„Eu în general uitasem de dansul, el nu face parte din rutina mea zilnica. Omul m-a întrebat ce este asta și eu i-am spus că nu știu. Omul s-a ridicat, s-a uitat, mi-a spus să trec deoparte. Vine un nene după asta și a zis să merg în cabinet să scriu o explicație. Am explicat ce a fost, iar persoana mi-a spus să semnez și să plec.”

„În 2017 deja, prin februarie îl sun din nou și zic domnule polițist care-s noutățile? Expertiza a fost facută, a demonstrat că acolo era iarbă, dar cantitatea era așa de mică, încât nu prea avem ce va face. Nu trebuie să mai faceți nimic.” Nata Albot a spus ca ulterior nu a mai avut nicio veste de la poliție.

Acum doua zile, fostul sef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că un candidat de pe locul opt de pe lista unui partid a fost prins cu droguri la vamă. Pe un canal de Telegram a apărut un presupus document care arăta că este vorba despre 0,78 grame de marihuana, pe care Albot Natalia le deținea asupra sa.

Coronavirus: numărul de noi cazuri și decese, din ultimele 24 de ore
Articolul anterior
Italia este câștigătoarea Eurovision 2021! Pe ce loc s-a clasat Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante