Urme de marihuana, descoperite într-un pachet cu țigări care nu îi aparținea. Dezvăluirile Natei Albot

Nata Albot a dezvăluit cum ar fi putut ajunge cantitatea infimă de marihuana, depistată asupra sa pe aeroport la ieșirea din țară, în urmă cu patru ani. Aceasta a constituit drept motiv pentru care jurnalista s-a retras din cursa electorală pentru funcția de deputat.

Despre acest caz, Nata Albot a vorbit în emisiunea pe care o moderează online, pe pagina sa de socializare. Jurnalista a anunțat că pachetul de țigări, ridicat pe aeroport, nu-i aparținea și nu știa că în el ar mai fi fost și altceva.

„Eu am decis să nu fac mai mult rău echipei decât binele pe care preconizam să-l fac, iar mai mult rău este deja evident că le-aș face în această campanie pentru că pur și simplu voi fi folosita pe post de spuf la toate încercările de a vorbi. De aceea, eu am hotărât să mă retrag de pe lista PAS.”

Jurnalista recunoaște că la sfârsitul anului 2016, în timpul unui control la aeroport, avea asupra sa un pachet de țigări care i-a fost ridicat, iar in el ar mai fi fost ceva, dar spune că pachetul de țigări nu-i aparținea și că i l-ar fi dat cineva într-o cafenea, cu o seară înainte.

„Eu în general uitasem de dansul, el nu face parte din rutina mea zilnica. Omul m-a întrebat ce este asta și eu i-am spus că nu știu. Omul s-a ridicat, s-a uitat, mi-a spus să trec deoparte. Vine un nene după asta și a zis să merg în cabinet să scriu o explicație. Am explicat ce a fost, iar persoana mi-a spus să semnez și să plec.”

„În 2017 deja, prin februarie îl sun din nou și zic domnule polițist care-s noutățile? Expertiza a fost facută, a demonstrat că acolo era iarbă, dar cantitatea era așa de mică, încât nu prea avem ce va face. Nu trebuie să mai faceți nimic.” Nata Albot a spus ca ulterior nu a mai avut nicio veste de la poliție.

Acum doua zile, fostul sef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat că un candidat de pe locul opt de pe lista unui partid a fost prins cu droguri la vamă. Pe un canal de Telegram a apărut un presupus document care arăta că este vorba despre 0,78 grame de marihuana, pe care Albot Natalia le deținea asupra sa.

Explozii puternice în Crimeea! Ar fi fost vizată cea mai importantă bază aeriană din peninsulă

Explozii puternice și fum gros au fost semnalate în această seară în Crimeea. Vizată ar fi fost cea mai importantă bază militară aeriană din peninsulă, Belbek, situată în apropiere de Sevastopol, scrie DIGI 24.

Guvernatorul regiunii, Mihail Razvojaev, citat de agenția de presă rusă TASS, susține însă că ar fi vorba de o explozie pe aeroportul comercial, după ce un avion ar fi ieșit de pe pistă. Pompierii intervin la fața locului.

Ucrainenii au băgat spaima într-un grup de ceceni care se pregăteau de TikTok. Cum arată „trupele de elită” ale lui Kadîrov în realitate, pe front

Un grup de luptători ceceni de-ai lui Ramzan Kadîrov au fost surprinși de rafale trase de ucraineni chiar în timp ce încercau să realizeze o înregistrare pentru TikTok. Disperați, cecenii s-au prăbușit la pământ, căutând să își salveze viață.

„Tufișurile au început să tragă înapoi spre ei”, a ironizat un utilizator de Twitter filmările în care cecenii trăgeau rafale în gol prin păduri pentru a-și impresiona urmăritorii de pe TikTok.

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a anunțat pe 12 septembrie, pe canalul sau de Telegram, că își trimite în Ucraina „unitățile de elită”, în fruntea cărora se va află „fratele” Adam Delimhanov. Delimhanov, deputat în Duma Rusiei și declarat recent „Erou al Rusiei”, este cel mai apropiat colaborator al lui Kadîrov.

„Dragul meu frate, erou al Rusiei, deputatul Dumei de Stat a Rusiei, Adam Delimhanov, în fruntea unităților din Republica Cecenă, a început să îndeplinească sarcinile operațiunii militare speciale în Ucraina și în DNR. Înainte va spuneam mereu să așteptați veștile bune, iar după cuvintele mele le primeati mereu. Așa că acum, aveți răbdare și așteptați-va la rezultate deosebite din prima linie din partea luptătorilor noștri. Cu siguranță vor fi câteva!”, a scris Kadîrov.

El a postat și o înregistrare video în care apare Delimhanov.

„Membrii Bandera (termen propagandistic folosit de Rusia la adresa luptătorilor ucraineni – n.red.), nu vorbesc cu voi – rezultatele vor fi dezastruoase pentru voi”, amenință Delimhanov.

sursa

Cum justifică Moscova retragerea rușinoasă din Liman: „Inamicul a adus rezerve și a continuat ofensiva. A avut o superioritate semnificativă în forțe și mijloace”

Ministerul rus al Apărării a anunțat sâmbătă că ‘și-a retras’ trupele din orașul Liman, un important nod feroviar din estul Ucrainei, pe care soldați ucraineni îl ‘incercuisera’ în ultimele ore.

„Amenințate să fie incercuite, trupele aliate au fost retrase din Liman spre linii mai favorabile”, a indicat Ministerul Apărării într-un comunicat.

Moscova a mai spus că Ucraina a avut „o superioritate semnificativă în forțe și mijloace”. Ministerul rus al Apărării a declarat că forțele sale au ucis peste 200 de soldați ucraineni în 24 de ore și au distrus 14 vehicule blindate.

„În ciuda pierderilor suferite, având o superioritate semnificativă în forțe și mijloace, inamicul a adus rezerve și a continuat ofensivă”, a declarat purtătorul de cuvânt, citat de BBC.

Liman este primul oraș din regiunea Donețk care a fost recucerit de armata ucraineană de când regiunea a fost declarată ieri anexată de Rusia.

Orașul Liman, aflat în regiunea Donețk, a fost eliberat sâmbătă de forțele Ucrainei, la scurt timp după ce fusese complet încercuit. Un steag ucrainean a fost arborat la intrarea în oraș.

Andrii Yermak, șeful cancelariei președintelui Ucrainei, a postat un videoclip cu luptătorii ucraineni la intrarea în Liman.

„La 1 octombrie, vom desfășura drapelul nostru național și îl vom instala pe pământul nostru din Liman. Ucraina va învinge!”, a scris Yermak.

Recucerirea Limanului de către ucraineni a fost confirmată și de surse din Rusia, anunță jurnalistul Christo Grozev.

În același timp, videoclipuri cu apărătorii ucraineni în Liman se răspândesc deja pe rețelele de socializare. Ucrainenii sunt fericiți că „Liman se întoarce în sfârșit acasă”.

sursa

Coronavirus: numărul de noi cazuri și decese, din ultimele 24 de ore
Articolul anterior
Italia este câștigătoarea Eurovision 2021! Pe ce loc s-a clasat Moldova
Articolul următor