Doliu în lumea teatrală! Valeria Bobocel, cunoscută drept clovnul Nătăfleață s-a stins din viață

Lumea teatrală este în doliu. Valeria Bobocel, cunoscută drept clovnul Naftalin sau Nătăfleață, s-a stins din viață. A încetat să bată inima unui mare om, unui adevărat artist, care de-a lungul timpului a adus zâmbete pe fețele copiilor.

separator

Prietenii, colegii de breaslă, toți cei care au cunoscut-o pe Valeria Bobocel au rămas șocați la aflarea veștii. Nu pot să creadă că artista a plecat atât de prematur dintre cei vii, lăsându-l orfan pe Alex, copilașul său imobilizat în scaunul cu rotile, pe care îl îngrijea, acesta suferind de distrofie musculară Duchenne.

Cu profundă tristețe în suflet, prietenii au anunțat decesul Valeriei Bobocel și s-au mobilizat pentru a acorda ajutor familiei îndoliate:

,,S-a stins din viață o floare, Valeria Bobocel. O floare tânără și puternică, dar… A rămas singur copilașul ei invalid. E momentul să ajutăm. Alăturați-va, cine și cât poate. Marți e înmormântarea, cine dorește să ajute vă așteptăm mâine pe adresa Bd. Cuza Vodă 13/5,tel.067377355”, au scris pe pagina de facebook interpreta Roxana și alți câțiva prieteni ai artistei.

Dumnezeu să o odihnească pe Valeria Bobocel!

Ea este Miss Earth 2017! Vezi cine a câștigat concursul
Articolul anterior
Un nou scandal sexual la Hollywood
Articolul următor
Alte articole interesante