Video! Vedeta americană Chrissy Teigen, cucerită de rochia unui designer moldovean!

Stabilită de câțiva ani în SUA, creatoarea moldoveancă Victoria Cocieru continuă să escaladeze noi culmi în lumea modei. Aceasta a participat la numeroase concursuri și prezentări de modă peste Ocean, iar cel mai răsunător succes l-a obținut de curând participând la cel mai urmărit show de modă american Project Runway, sezonul 18.

separator
Moldoveanca, cunoscută în Moldova pentru lansarea brandului Kheops, a ajuns până în finala proiectului, reușind să impresioneze publicul și juriul cu articolele vestimentare pe care le-a creat în cadrul competiției. Iar una din vedetele care au rămas frapate de imaginația și creativitatea moldovencei este modelul Chrissy Teigen, soția artistului John Legend.

Chrissy Teigen a rămas cucerită de rochia creată de către moldoveancă și a declarat entuziasmată într-un story pe Instagram: „Trebuie să am această rochie! Acest look. Am nevoie de el!”.

Victoria Cocieru a declarat că participarea în cadrul proiectului i-a adus numeroși admiratori și comenzi. Aceasta a fost contactată de un reprezentant al lui Chrissy Teigen, iar rochia a ajuns la vedetă.

„Ești incredibilă, mi-a plăcut enorm de tine în acest show!”, a mai declarat Chrissy Teigen, într-un comentariu lăsat pe pagina de Instagram a moldovencei.

Cum să le protejăm pielea celor mici de razele solare!
Articolul anterior
Focar de coronavirus la fabrica ,,Bucuria”. Circa 100 de angajați ar fi infectați
Articolul următor
Alte articole interesante