Vezi în ce proiect s-a implicat Serj Kuzenkoff și de ce!

Serj Kuzencoff este interpretul care le reușește pe toate. Este un tată iubitor și un soț responsabil. El știe că mai presus de orice este familia, adică prințesa Daria și soția Natalia. Pentru ca ele să aibă o viață frumoasă și fără lipsuri, interpretul s-a implicat în mai multe proiecte muzicale de succes. Primul proiect, datorită căruia s-a făcut cunoscut este cel solo – Serj Kuzenkoff. Al doilea, este o mândrie pentru cariera muzicală a lui Serj și îl prezintă în calitate de solist al formației ”Noroc”. O nouă provocare, dar și o nouă sursă de venit este  band-ul ”Made in Moldova”, alături de care Serj Kuzenkoff descoperă lumea frumoasă a petrecerilor private.

separator

ZQ6W0787”E o bucurie enormă să poți dărui oamenilor o sărbătoare, să fii părtaș la fericirea lor și să cânți live. Anume asta încerc să fac alături de un band format din muzicieni foarte talentați.  Proiectul are și un target – toți cei care știu să aprecieze muzica live de calitate! Împreună cu “Made in Moldova” band facem ca fiecare notă muzicală pe care o cântăm să fie cât se poate de “live”! Nu e ușor să ai un band, dar încrederea oamenilor te motivează. Sunt convins că am să le reușesc pe toate, pentru că ceea ce fac, o fac din suflet, iar cei dragi mă susțin și mă încurajează”, a recunoscut pentru unica.md, Serj Kuzzenkof.

fica si sotiaImplicat în atâtea proiecte, interpretul are mai puțin timp liber și mai puține weekend-uri cu familia, dar când totuși reușește să aibă câteva zile libere se dedică în exclusivitate celor mai scumpe femei din viața lui. Pentru că Serj Kuzenkoff este convins că fericirea este atunci când ai alături familia și nu depinde de locul unde ești sau nu ești.

”Foarte curând o să mergem într-o vacanță de câteva zile în Italia. Va fi o odihnă activă, care sper să fie pe placul Dariei. Sunt sigur că vor fi câteva zile deosebite și cel mai important – împreună”, a spus interpretul.

Natalia Bodiu

Nunţi celebre: Exclusiv, Cornelia şi Marcel Ştefăneţ fac dezvăluri triste din ziua nunţii lor…
Articolul anterior
Vezi și tu cum arată fiul lui Serghei Zverev!(FOTO)
Articolul următor
Alte articole interesante