Vezi în ce proiect s-a implicat Serj Kuzenkoff și de ce!

Serj Kuzencoff este interpretul care le reușește pe toate. Este un tată iubitor și un soț responsabil. El știe că mai presus de orice este familia, adică prințesa Daria și soția Natalia. Pentru ca ele să aibă o viață frumoasă și fără lipsuri, interpretul s-a implicat în mai multe proiecte muzicale de succes. Primul proiect, datorită căruia s-a făcut cunoscut este cel solo – Serj Kuzenkoff. Al doilea, este o mândrie pentru cariera muzicală a lui Serj și îl prezintă în calitate de solist al formației ”Noroc”. O nouă provocare, dar și o nouă sursă de venit este  band-ul ”Made in Moldova”, alături de care Serj Kuzenkoff descoperă lumea frumoasă a petrecerilor private.

separator

ZQ6W0787”E o bucurie enormă să poți dărui oamenilor o sărbătoare, să fii părtaș la fericirea lor și să cânți live. Anume asta încerc să fac alături de un band format din muzicieni foarte talentați.  Proiectul are și un target – toți cei care știu să aprecieze muzica live de calitate! Împreună cu “Made in Moldova” band facem ca fiecare notă muzicală pe care o cântăm să fie cât se poate de “live”! Nu e ușor să ai un band, dar încrederea oamenilor te motivează. Sunt convins că am să le reușesc pe toate, pentru că ceea ce fac, o fac din suflet, iar cei dragi mă susțin și mă încurajează”, a recunoscut pentru unica.md, Serj Kuzzenkof.

fica si sotiaImplicat în atâtea proiecte, interpretul are mai puțin timp liber și mai puține weekend-uri cu familia, dar când totuși reușește să aibă câteva zile libere se dedică în exclusivitate celor mai scumpe femei din viața lui. Pentru că Serj Kuzenkoff este convins că fericirea este atunci când ai alături familia și nu depinde de locul unde ești sau nu ești.

”Foarte curând o să mergem într-o vacanță de câteva zile în Italia. Va fi o odihnă activă, care sper să fie pe placul Dariei. Sunt sigur că vor fi câteva zile deosebite și cel mai important – împreună”, a spus interpretul.

Natalia Bodiu

Străzi inundate în Capitală, după ploaia din această seară. Mașini și mijloace de transport public, blocate pe trasee

Ploaia din această seară a făcut din nou ravagii în Capitală. Mai multe străzi s-au transformat în râuri, iar zeci de șoferi au rămas blocați în trafic.

Astfel, în unele sectoare din Capitală apa a urcat mai sus de glezne, în așa fel a stopat traficul, iar deplasarea pe unele porțiune este destul de dificilă. Automobilele, inclusiv și transportul public au rămas blocate, ca urmare a debitului mare de apă, scrie www.stiri.md

Unele rute de troleibuz atestă întârzieri de la orarul stabilit așadar staționează sau sunt redirecționate. Pe rețelele de socializare au fost distribuite mai multe imagini video surprinse pe străzile capitalei.

SUA sprijină parcursul european și calea Moldovei spre libertate și democrație

Șefa statului a avut astăzi o întrevedere cu Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken. Președinta Maia Sandu a menționat că Secretarul Blinken a venit cu un puternic mesaj de sprijin pentru Moldova și pentru calea păcii, democrației și prosperității pe care am ales-o. 

„Moldova apreciază profund acest sprijin constant și prietenia de durată a Statelor Unite. Susținerea poporului american înseamnă beneficii concrete pentru moldoveni – securitate energetică, linii electrice care ne conectează la rețeaua europeană, ajutor la plata facturilor, modernizarea agriculturii și creșterea exporturilor, dezvoltarea industriei vinicole, modernizarea grădinițelor, creșterea potențialului nostru turistic. Împreună cu prieteni precum Statele Unite, Moldova va reuși să construiască un viitor liber, în pace, unde fiecare cetățean are șansa unei vieți împlinite”, a subliniat șefa statului.

„Suntem foarte recunoscători pentru leadersheep-ul dumneavoastră și asta o văd în multe alte țări pentru tot ceea ce faceți aici, în timpuri grele și în circumstanțe dificile pentru a înainta și a lansă această țară. Acum doi ani când am fost aici am discutat cum vom continua să construim o Moldova care trăiește în pace. În acest timp, Moldova a făcut pași concreți pentru a îndeplini această viziune, care va crea un viitor puternic, adică parcursul european, reforma sectorului energetic. Astăzi, vrem să continuăm aceste progrese și vom încheia în curând negocierile privind noul sediu al ambasadei SUA, care va accentua profunzimea acestor relații și a continua să avansăm împreună. 

Ceea ce este foarte puternic aici este acest angajament pentru democrație pentru ca moldovenii să-și aleagă propriul viitor, și asta în ciuda intimidărilor care vin din partea rusească, răspândirea dezinformării, folosirea corupție ca armă și fabricarea de proteste antiguvernamentale, dar totuși vedem o reziliență extraordinară din partea conducerii R. Moldova, în special din partea popurului de aici. SUA și mulți dintre partenerii noștri folosesc sancțiuni asupra celor care încearcă să sumineze democrația Moldovei și de asemenea încercăm să vă oferim sprijinul necesar pentru a avansa în calea dumneavostră spre libertate și democrație”, a spus la rândul său Antony Blinken, secretarul de stat al SUA. 

În context, oficialul a anunțat că oferă suport financiar Moldovei pentru alegeri liberi și curățarea sistemului judiciar.

„Din februarie 2022, SUA au alocat 774 de milioane de dolari pentru a consolida instituțiile statului R. Moldova și pentru a contracara aceste acțiuni de destabilizare care vin din partea Federațiie Ruse. Astăzi, vrem să vă sprijinim și să curățați sistemul judiciar. Astăzi vom lucra împreună cu Congresul pentru a acorda R. Moldova 50 de milioane de dolari pentru a consolida capacitatea Moldovei de a rezista interferențelor rusești, de a organiza alegeri libere și pentru ca R. Moldova să-și continue drumul spre UE”, a adăugat Antony Blinken.

Cămașa cu altiță din Moldova va fi prezentată la o expoziție în Suedia

Cămașa cu altiță, inclusă în anul 2022, pe Lista reprezentativă a patrimoniului cultural imaterial al umanității (UNESCO) ca element de identitate culturală în România și Republica Moldova urmează să traverseze Cercul Polar pentru o expoziție unică a artiștilor din Republica Moldova și celor din nordul Suediei, la Kiruna.

Potrivit ambasadoarei Republicii Moldova în Regatul Suediei, Liliana Guțan, pe 5 iunie, în preajma Zilei Naționale a Suediei, Ambasada R. Moldova la Stockholm împreună cu Primăria orașului Kiruna, Asociația Autorităților Locale a Regiunii Norrbotten County și Societatea de Arte Norrbotten, vor inaugura evenimentul la renumitul Centru AuroraKulturhus expoziția „Practicing Our Knowledge”, transmite Radiomoldova.md.

Tradiționalele cămăși cu altiță vor fi prezentate de către meșterițele de la Șezătoarea Basarabiei și Măiestria, alături de obiectele de artă ale meșterilor locali și populației indigene ale Regiunii Arcticii Înalte. Expoziția va fi deschisă până pe data de 12 iulie, în Sala de Arte al Aurora Kulturhus.

Nunţi celebre: Exclusiv, Cornelia şi Marcel Ştefăneţ fac dezvăluri triste din ziua nunţii lor…
Articolul anterior
Vezi și tu cum arată fiul lui Serghei Zverev!(FOTO)
Articolul următor