Viața amoroasă se va îmbunătăți semnificativ pentru 3 zodii

Odată cu mutarea lui Mercur în Pești din 23 februarie, se anunță schimbări importante în sfera relațiilor și a iubirii pentru anumite zodii. Energia sensibilă și intuitivă a lui Mercur în această poziție astrală poate aduce transformări semnificative în viața amoroasă a unor nativi, deschizând uși către noi conexiuni emoționale și înțelegere profundă în relații, scrie realitatea.net.

Până  să terminăm săptămâna 19-25 februarie 2024, trei zodii vor putea să se  mângâie pe spate și s își spună: „Bravo!” Cu siguranță vom face un pas înainte și vom lupta pentru ceea ce credem că  este corect în dragoste și devotament. 

Săptămâna aceasta ne testează superficialitatea. Suntem profunzi sau superficiali? Acesta este testul, iar aceste trei zodii vor trece fără să își dea seama. Mutarea lui Mercur în Pești din 23 februarie și Luna Plină din Fecioară din 24 februarie vor fi evenimentele care ne vor permite cu adevărat să vedem că avem de ales aici: avem încredere în partenerii noștri sau ne îndoim de ei din cauza unor detalii fără sens pe care le-am descoperit? Sunt șanse să ne găsim drumul direct spre vârf, unde vom străluci împreună în dragoste.

Taur

Dacă te gândești la asta, ai putea veni cu o listă completă de lucruri de discutat cu partenerul tău romantic . Dacă ești sincer cu tine însuți, unele dintre acele lucruri sunt destul de îngrozitoare. Cu toate acestea, chiar te-ai săturat să-ți auzi vocea în timp ce te plângi și ți-ar plăcea să te concentrezi asupra a ceea ce este bun în relație, iar săptămâna aceasta te va ajuta să faci asta cu succes.

Vei descoperi că binele depășește răul în multe privințe. Dacă petreci prea mult timp concentrându-te pe ceea ce face această persoană atât de greșit tot timpul, vei ajunge să pierzi atât de mult din propriul tău timp prețios. De aceea, săptămâna aceasta este o turnatură atât de bună pentru tine. Cântărind binele și răul, afli că pentru bine merită să lupți.

Și asta vei face: să lupți pentru bine, iar tu, dragă Taur, ești un luptător foarte puternic. De fapt, s-ar putea chiar să descoperi că, dacă cineva îți oferă sfaturi atât de nesolicitate cu privire la motivul pentru care ar trebui să părăsești persoana cu care ești, vei sfârși prin a-i spune să se ocupe de treburile lor. Săptămâna aceasta este pentru vindecare și pentru a reveni la așa cum erau cândva lucrurile. Nu este imposibil și amândoi sunteți dispuși să învățați și să încercați.

Fecioară

Ai văzut zilele cu partenerul tău când lucruri precum comunicarea pur și simplu nu ți-au fost la dispoziție. Ați petrecut multe zile doar mormăind unul la celălalt, fie în semn de aprobare, fie de dezaprobare. Este ca și cum relația voastră s-ar fi degradat într-un loc în care v-ați speriat amândoi de reacția celuilalt și ceea ce vă aduce în această săptămână este ideea că puteți vorbi cu adevărat unul cu celălalt.

Ceea ce vei vedea că se întâmplă este că persoana cu care ești este aceeași persoană care a fost întotdeauna, ceea ce înseamnă că ai cel mai bun prieten în partenerul romantic cu care ai inceput. Săptămâna aceasta are atât de mult potențial pentru amândoi. Dacă ați putea să vă amintiți că sunteți cu adevărat cei mai buni prieteni. Nu sacrifica comunicarea fricii; acesta este un bilet dus dus către un final.

Foloseste energiile acestei perioade pentru a reveni în contact cu acea înțelegere minunată și unică pe care amândoi o aveți unul față de celălalt. Persoana pe care o iubești este atât de originală și diferită și de aceea o iubești. Dacă trebuie să te uiți profund în tine pentru a vedea unde trebuie să te schimbi, atunci fă-o. Rămâi deschis pentru ca lucrurile să se poată îmbunătăți cu adevărat. Crede în puterea schimbării și acceptării.

Pești

Este posibil să nu te înțelegi întotdeauna cu persoana cu care ești. Nu ai cum să lași pe cineva să spună ceva negativ despre ei, ceea ce s-ar putea să descoperi că se întâmplă. Un membru al familiei este pe cale să-ți spună părerea despre persoana pe care o iubești. Ești deja supărat pe ei pentru că te gândești că ai fi deschis să le auzi părerile despre acest subiect. Nu esti.

Și datorită tranzitelor de opoziție din această săptămână, vei descoperi că ești la fel de gata să-ți aperi partenerul pe cât este acest membru al familiei să-l condamne. Ești puternic și înverșunat si tu nu lasi pe nimeni să spună nimic despre persoana pe care o iubești, chiar dacă acea persoană nu este întotdeauna cea mai perfectă din lume pentru tine. 

Vei descoperi că poti ierta persoana cu care esti, dar nu persoana care o atacă verbal. Știi unde se află loialitatea ta și sunt complete cu partenerul tău romantic. Ești nedumerit. Știi pe cine iubești și vei lupta pentru ei, pana la sange, deoarece acesta este partenerul tău. Acest subiect este acum închis pentru discuții.

Noi detalii despre suspectul în cazul fetei din Orhei, ucise cu sânge rece. Socrul acestuia a violat o fetiță de 10 ani

Gheorghe Cotorobai, 45 de ani, principalul suspect în dispariția fete de 19 ani din Orhei, găsită decedată în apropierea localității Chițcanii Vechi, Telenești, a lucrat în ultimii ani la Penitenciarul nr. 10-Goian, cunoscut drept Centru de Detenție pentru Minori și Tineri.

A fost ajutor șef de grup în secția Siguranța și Regim Penitenciar. În timpul în care a deținut această funcție, el a participat la mai multe instruiri despre prevenirea torturii în penitenciare.

Ultimul venit încasat de la Penitenciarul din Goian a fost la finalul anului trecut.

RISE Moldova a descoperit că, anterior, în casa lui Cotorobai din Chițcanii Vechi a locuit temporar o familie cu o fetiță de 10 ani. Potrivit unei decizii de judecatǎ, fetița a fost violată repetat de către socrul lui Cotorobai, la acea vreme.

„S-a întâmplat de mai multe ori, nu poate să spună de câte ori, de vreo 5 ori crede că s-a întâmplat. O amăgea că o să-i cumpere o ciocolată sau o înghețată, însă nu venea cu ele, dar îi spunea că o să-i dea bani să își cumpere… ca să aibă relații cu dânsul. Ea nu era de acord, îi spunea că nu, dar el a trântit-o în pat, a început să o dezbrace și s-a dezbrăcat și el…”, le-a mărturisit fata violată judecătorilor.

Pe acest caz, dosarul a ajuns în instanță iar procesul penal a fost întrerupt „în legătură cu intervenția decesului inculpatului”, adică a fostului socru lui Cotorobai.

Irina Vlah va monitoriza acțiunile Maiei Sandu: ”Nu vom permite să ne fie furată cea mai de preț valoare pe care o avem”

Irina Vlah, fondatoarea Asociației „Platforma Moldova” propune un mecanism de monitorizare a acţiunilor guvernării şi personal ale Președintelei Maia Sandu. Într-o declarație publică, politiciana spune că, acum 10 zile, a adresat o scrisoare deschisă Maiei Sandu, în care „a atras atenţia asupra îngrijorărilor oamenilor, expuse de ei în cadrul campaniei Vocea Poporului”, însă șefa statului nu a venit cu vreo explicație în fața cetățenilor, scrie unimedia.info.

„O întrebare concretă a fost: Care este necesitatea achiziţionării unor radare scumpe şi dacă vor urma noi achiziţii gen sisteme antiaeriene, fără de care aceste radare sunt doar nişte obiecte ineficiente? Alte întrebări au ţinut de: aplicaţiile militare care se fac pe teritoriul Republicii Moldova cu participarea militarilor din alte ţări; decizia de a permite grănicerilor străini să poarte arme de foc pe teritoriul nostru; deschiderea unei misiuni militare a Franţei în Republica Moldova; modificările în legislaţia României, care să permită militarilor din ţara vecină să intervină peste hotarele României pentru a-şi apăra cetăţenii; încăpăţânarea cu care guvernarea se opune consultării opiniei poporului privind principiul de neutralitate.

Semnalam în acea scrisoare deschisă că oamenii sunt îngrijoraţi şi au toate motivele să considere că guvernarea intenţionează să atragă ţara în scenarii urâte, în stare să submineze pacea”, a precizat Vlah.

Potrivit Irinei Vlah, președinta țării era obligată, cel puţin din punct de vedere moral, să iasă public şi să dea explicaţiile de rigoare pentru a calma spiritele, însă „Maia Sandu a ales să ţină cetăţenii în suspans, în frică, alimentând, prin comportamentul său, temerile că Moldova ar putea fi atrasă în jocuri care nu au nimic în comun cu interesul ţării, al cetăţenilor”.

„În aceste condiţii, noi, cei din „Platforma Moldova”, declarăm că nu vom abandona cetăţenii, lăsându-i în incertitudine şi măcinaţi de temeri, aşa cum a făcut-o Maia Sandu. Din acest moment, „Platforma Moldova” pune în aplicare un amplu mecanism de monitorizare a acţiunilor guvernării şi personal ale Maiei Sandu. Scopul acestei monitorizări va fi identificarea tuturor posibilelor pericole în adresa păcii, care vor reieşi din acţiunile puterii. Vom acţiona prompt pentru a le contracara, aşa cum o cer interesele cetăţenilor, ale ţării, în general.

De asemenea, anunţăm că, dacă autorităţile nu-şi vor schimba comportamentul sfidător şi vor continua să ne ofere motive să deducem că Moldova poate fi atrasă în jocuri murdare în stare să submineze pacea, vom purcede la implementarea unui proiect de alternativă – Coaliţia pentru pace. Acesta va fi un instrument civic pe platforma căruia se vor regăsi toţi acei ce vor dori să-şi conjuge eforturile pentru asigurarea păcii în Republica Moldova. Nu vom permite ca diferiţi aventurieri politici cu interese înguste şi care nu au nimic în comun cu interesele ţării şi ale cetăţenilor, să fure cea mai de preţ valoare pe care o avem – pacea! ”, a precizat Irina Vlah.

Cauza preliminară a morții tinerei de 19 ani din Orhei. Pe corpul fetei însărcinate au fost depistate mai multe semne de tortură

Potrivit surselor ZdG, cauza prealabilă a decesului tinerei de 19 ani din Orhei, este traumă cranio-cerebrală deschisă. Surse din cadrul Centrului de medicină legală au declarat pentru ZdG că pe corpul tinerei însărcinate au fost depistate mai multe semne de tortură, scrie zdg.md. Atenție! Urmează informații cu puternic impact emoțional.

Surse din cadrul Centrului de medicină legală au enunțat pentru ZdG că a fost stabilită cauza decesului tinerei de 19 ani, însărcinată în 6 luni. Moartea acesteia a survenit din cauza traumei cranio-cerebrale deschise. Tânăra ar fi fost lovită de mai multe ori cu un obiect dur, contondent. Totodată, pe corpul tinerei, au fost depistate semne de tentativă de sufocare și urme de tortură (multiple arsuri de țigară pe mâini). La brațul stâng au fost depistate și înțepături de la seringă.

Tânăra ar fi fost supusă și violenței sexuale.

Corpul neînsuflețit al tinerei de 19 ani, dispărută la 12 aprilie 2024 în municipiul Orhei, a fost depistat la 20 aprilie 2024, în extravilanul satului Chițcanii Vechi, raionul Telenești.

Tot la 20 aprilie 2024, Procuratura raionului Orhei a pornit urmărirea penală pentru omorul intențional al unei femei gravide (art.145 alin.(2) lit. e) din Codul penal).

La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată în luna a VI-a, care ar fi urcat într-un automobil pe strada 31 august din mun. Orhei și a plecat într-o direcție necunoscută. Pe caz, la 15 aprilie 2024, a fost pornită o cauză penală pe faptul răpirii unei persoane.

Ca urmare a măsurilor întreprinse de Procuratura raionului Orhei și membrii grupului de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de poliție Orhei și al Inspectoratului Național de Investigații al Inspectoratului General al Poliției, a fost stabilită identitatea șoferului, în automobilul căruia tânăra de 19 ani a urcat în seara de 12 aprilie 2024, iar la 16 aprilie 2024 acesta a fost reținut. Ulterior, bărbatul de 45 de ani a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Acesta nu-și recunoaște vina și nu cooperează cu organul de urmărire penală.

La 20 aprilie 2024, polițiști din subdiviziunile Inspectoratului General al Poliției și membri ai societății civile au intensificat căutările fetei de 19 ani dispărute, în special pe teritoriile din extravilanul s. Chițcanii Vechi, r-l Telenești. Corpul neînsuflețit al tinerei de 19 ani, a fost depistat într-o fâșie forestieră din extravilanul s. Chițcanii Vechi, r-l Telenești, la 21 km distanță de domiciliul persoanei arestate.

Statele Unite au anunțat sancțiuni împotriva Marinei Tauber
Articolul anterior
Copiii generației Alpha! Ciao Patricia, fetița de la noi din țară care deține ”Butonul de Argint” și are sute de mii de urmăritori, își așteaptă fanii la un concert jubiliar
Articolul următor