Video! Dima Bilan a urcat beat pe scenă la concertul din Samara. Artistul și-a cerut public scuze

Dima Bilan a făcut-o lată la concertul din Samara, în fața a mii de fani care au venit să îl soarbă din priviri. Artistul a urcat beat în scenă, a uitat versurile pieselor, iar la un moment dat era cât pe să scape jos microfonul.

separator

Dacă mulți din cei prezenți în sală s-au arătat indignați de condiția artistului, unii au încercat să se amuze pe seama acestuia. A doua zi, interpretul și-a cerut scuze, pe contul personal de Instagram.

https://youtu.be/tLratOVHleo

Artistul a spus că urcat beat pe scenă, deoarece a băut coniac în hotel cu prietenii și nu și-a dat seama că a exagerat. ,,Cei care mă urmăresc știu că eu sunt adeptul unui mod de viață sănătos mai ales că am probleme cu vezica biliară și tractul intestinal. Se pare că din cauza că nu am consumat alcool de foarte mult timp am clacat. Vreau ca în cel mai scurt timp să revin în Samara cu un concert de calitate absolut gratis. Vreau să sponsorizez construcția unui teren de joacă pentru copii și voi mai dona un aparat performant pentru spitalul din oraș”, a spus Dima Bilan.

https://youtu.be/lCBZmPB2PUg

Program nou la Circul din Chișinău

Circul de Stat din Chișinău vine cu un program nou! ”Știi unde e distracția adevărată? La Circul din Chișinău! Anunțăm un nou spectacol – VACANȚA VESELĂ!”, anunță instituția.

În program: jonglor cu mingi de cauciuc, hula hoop, gimnastă în aer pe pânză, antipod cu umbrele, trio acrobatic, gimnaști în aer pe curele, pereche mixtă, echilibru pe bastoane, clovnul vesel.

Vino alături de cei mai talentați artiști de circ – adevărați profesioniști, care garantează senzații tari și amintiri de neuitat, pentru o vacanță de vis.

15 iunie – 14 iulie

În fiecare sâmbătă și duminică: ora 12:00 și ora 16:00

Arena Mică a Circului din Chișinău

Bilete:

Online – https://circ-chisinau.md/ticket/circ?date=2024-06

Casa Circului – 022310007; 079118466

Casele Palatului Național – 022213544

”A murit în brațele mele”. Ionel Istrati, dezvăluiri despre ultimele clipe în care s-a stins Arcadie Spoială. Artistul i-a fost alături

La câteva zile după tragicul accident care i-a luat viața regizorului Arcadie Spoială, interpetul Ionel Istrati a venit cu detalii despre ultimele clipe din viața acestuia și momentul cumplit în care s-a stins. Artistul a fost alături de Arcadie Spoială în ultimele sale clipe.

„În cort eram toți, un copac a căzut peste noi. Arcadie a fost lovit direct în cap. A murit în brațele mele în mașină, în drum spre ambulanța care venea în întâmpinare! Medicii nu au putut să-l readucă la viață, inima lui era deja stinsă!”, scrie îndurerat Ionel Istrati pe rețele.

În primele ore de la moartea regizorului, Ionel Istrati a transmis un mesaj de condoleanțe:

„În viața noastră există momente când nu poți să respiri sau să gândești. Trăiesc acum una dintre marile dureri din viața mea. Bunul meu prieten, sprijinul meu în ceea ce am creat frumos în ultimii ani, a plecat la Domnul. Bătrânii zic despre „ceasul cel rău”. Acest ceas a venit ieri, ca o furtună, ne-a nenorocit. Drum lin. Lumină lină, bunul meu prieten”, a scris cântărețul.

„Ziua de ieri a fost una obișnuită de vară. Am decis să o petrecem împreună. Nimic nu vestea nenorocire. Ne-am odihnit minunat. Era ca ultima dată. A început furtuna. Un copac a căzut peste cort. Am fost șocați. Am chemat ambulanța. Am alergat în întâmpinare. Am întârziat. Iartă-ne”, a mai scris cântărețul Ionel Istrati. 

În ziua tragediei, pe 11 iunie, Arcadie Spoială se afla cu familia și câțiva prieteni, printre care și Ionel Istrati, pe malul râului Nistru, în satul Harmațca, într-o excursie cu cortul.

Când a început furtuna, în jurul orei 22.00, oamenii au auzit un zgomot puternic, au luat copiii în brațe și au ieșit afară din corturi. Din păcate, Arcadie nu a reușit să iasă la timp. În acel moment, o creangă uriașă a căzut peste cortul în care se afla. Ceilalți membri ai familiei au reușit să scape nevătămați. Prietenii au sunat imediat la ambulanță și, pentru a nu pierde timp, l-au transportat pe bărbat spre ambulanță. Arcadie a fost predat echipei de medici în zona satului Goian, care se află la aproximativ 15 km. Însă pe drum, spre Spitalul Raional Dubăsari, din cauza traumatismelor prea grave, el a decedat.

Arcadie Spoială va fi condus în ultimul drum, sâmbătă, 15 iunie, la Soroca, acolo unde s-a născut și a copilărit. Despre asta a anunțat fratele său Dumitru Spoială.

Potop în București! Străzi transformate în râuri, sute de case inundate și zeci de copaci doborâți

A fost dezastru joi seara în Capitală după o furtună care a durat câteva zeci de minute. Meteorologii au emis cod roșu. A plouat torențial și a căzut grindina. Canalizarea nu a făcut față, iar străzile s-au transformat în râuri, scrie digi24.ro.

În jurul orei 23, bucureștenii au primit mesaj ro-alert care anunța că vremea se înrăutățește brusc și erau sfătuiți să stea la adăpost. A căzut grindină și a plouat atât de mult încât canalizarea nu a putut prelua volumul uriaș de apă, iar străzile s-au inundat. Apa a ajuns și în parcările subterane, în blocuri și chiar în casele oamenilor.

Potrivit celui mai nou bilanț al ISU București-Ilfov, peste 100 de străzi și peste 200 de locuințe, gospodării și subsoluri au fost inundate. 60 de copaci și 7 stâlpi de electricitate au fost doborâți de vânt și 70 de mașini distruse.

Potrivit BoardingPass, două zboruri către București dinspre Timișoara și Tel Aviv au fost deviate pe aeroporturi din Bulgaria. Tot din cauza turbulențelor, trei stewardese au fost rănite într-o cursă care a decolat de la București cu destinația Hamburg. Aeronava a revenit pe Otopeni, iar stewardesele au ajuns în spital.

Istoria moldoveanului care a murit în atacurile teroriste din 11 septembrie din SUA. Mărturiile dureroase ale soției
Articolul anterior
Evaziune fiscală de proporții la o mare întreprindere, cu un prejudiciu de peste 30 milioane de lei. 5 persoane au fost reținute
Articolul următor