Video! Dima Bilan a urcat beat pe scenă la concertul din Samara. Artistul și-a cerut public scuze

Dima Bilan a făcut-o lată la concertul din Samara, în fața a mii de fani care au venit să îl soarbă din priviri. Artistul a urcat beat în scenă, a uitat versurile pieselor, iar la un moment dat era cât pe să scape jos microfonul.

separator

Dacă mulți din cei prezenți în sală s-au arătat indignați de condiția artistului, unii au încercat să se amuze pe seama acestuia. A doua zi, interpretul și-a cerut scuze, pe contul personal de Instagram.

https://youtu.be/tLratOVHleo

Artistul a spus că urcat beat pe scenă, deoarece a băut coniac în hotel cu prietenii și nu și-a dat seama că a exagerat. ,,Cei care mă urmăresc știu că eu sunt adeptul unui mod de viață sănătos mai ales că am probleme cu vezica biliară și tractul intestinal. Se pare că din cauza că nu am consumat alcool de foarte mult timp am clacat. Vreau ca în cel mai scurt timp să revin în Samara cu un concert de calitate absolut gratis. Vreau să sponsorizez construcția unui teren de joacă pentru copii și voi mai dona un aparat performant pentru spitalul din oraș”, a spus Dima Bilan.

https://youtu.be/lCBZmPB2PUg

Istoria moldoveanului care a murit în atacurile teroriste din 11 septembrie din SUA. Mărturiile dureroase ale soției
Articolul anterior
Evaziune fiscală de proporții la o mare întreprindere, cu un prejudiciu de peste 30 milioane de lei. 5 persoane au fost reținute
Articolul următor
Alte articole interesante