Video! Gestul emoționant al turcilor în plină pandemie: au lăsat mâncare pe stradă pentru nevoiași

În plină pandemie de coronavirus, când anxietatea este la cote maxime, mai există și raze de speranță.

separator

Recent, bloggerul Konny Kyei a publicat pe contul său de Twitter o filmare care arată cum în Turcia oamenii au început să lase pachete cu mâncare pe străzi pentru persoanele nevoiașe. Gestul este cu atât mai impresionant fiind vorba de o perioadă de cumpănă, cauzată de pandemia de coronavirus.

În Turcia numărul total al persoanelor infectate cu Covid-19 a crescut la 1.236 și 30 de morți.

Ministrul Sănătății, Fahrettin Koca, a declarat pe contul său de Twitter: ”Au fost înregistrate 9 noi decese și 289 de cazuri de infectare, numărul total al persoanelor infectate crescând astfel la 1 236.” Ministrul Koca a declarat că până astăzi au fost făcute 20.345 de teste. „Să fim prudenți. Această țară nu va ceda în fața acestei amenințări”, a subliniat oficialul.

Fatih Terim, antrenorul echipei Galatasaray Istanbul, a anunţat că este infectat cu noul coronavirus şi este internat în spital. Anterior a fost confirmat că vicepreşedintele clubului pe de malul Bosforului, Abdurrahim Albayrak, a fost diagnosticat şi el cu COVID-19.

24 martie: (+) 16 cazuri noi de Covid-19, în Moldova. Bilanț total: 125 cazuri
Articolul anterior
Medic în lacrimi: „Ni s-a spus să-i lăsăm să moară pe cei bătrâni!” Sistemul medical din Spania, în topul celor mai bune din lume, este în colaps
Articolul următor
Alte articole interesante