Video. Un urs aleargă după doi copii pe o stradă din Brașov. Oamenii au fost avertizați să nu iasă din case

Panică pe străzile din localitatea Victoria din județul Brașov, după ce un urs a fost surprins pe străzi și a reușit să rănească mai multe persoane. O fetiță de patru ani, un băiețel de 3 ani, și un bărbat au fost atacați de acesta, iar localnicii au fost avertizați prin sistemul Ro-Alert cu privire la prezenţa animalului sălbatic.

separator
În plină zi, o fetiță de patru ani, frățiorul ei, un băiețel de trei ani și un bărbat în vârstă de 65 de ani au fost atacați de un urs care a ajuns în localitatea Victoria din județul Brașov. Localnicii au fost avertizați prin Ro-Alert cu privire la prezenţa ursului și sfătuiți să stea în locuințe până când animalul sălbatic se va retrage înapoi în pădure. Cel mai probabil acesta căuta mâncare.

„Am ieşit afară din casă şi mă uitam pe stradă. Mi s-a părut că aleargă câinele vecinului pe stradă. Dar când s-a apropiat am văzut că e urs. A sărit direct pe mine. N-am avut timp nici să fug, nici să reacționez cumva. Am înlemnit. M-a trântit la pământ şi m-a rănit la mână, în zona cotului. Hainele mi-au fost sfâşiate”, a declarat bărbatul atacat pentru Monitorul de Făgăraș.

Atât fetița, cât și băiețelul au ajuns la spitalul din Făgăraș. Potrivit reprezentanților ISU Brașov, un echipaj SMURD a fost chemat să acorde primul ajutor în cazul fetiței de patru ani care a fost atacată de urs.„Ursul a sărit direct peste copiii mei. Prin săritură i-a rănit uşor, pe fetiţă la cap şi sub ochi, iar pe Mihai l-a zgâriat la frunte. N-am apucat nici să ţip, am amuţit. Mă uitam la copii şi nu ştiam ce să fac”, a spus și mama copiilor răniți, care este și însărcinată, potrivit Digi 24, citată de click.ro.

„Fetița în vârstă de 4 ani prezintă escoriații la nivelul feței, iar un bărbat în vârstă de 65 de ani prezintă escoriații la nivelul antebrațului. Ambele persoane sunt conștiente”, spun reprezentanții ISU Brașov. La fața locului au fost trimise și o ambulanță, în zona fiind și jandarmi.

https://youtu.be/cOY4ru7eGbI

Un bărbat care a mers 1.400 de kilometri pe bicicletă pentru o strângere de fonduri a murit înainte de linia de sosire

Un ciclist din Marea Britanie a murit chiar înainte să încheie un maraton caritabil, după ce a parcurs aproape 1.400 de kilometri, relatează BBC.

ciclist merge pe drum neasfaltat fotografiat din spate

John Holubjowsky, în vârstă de 58 de ani, din Stoney Stanton, Leicestershire, se afla la doar 45 de kilometri de linia de sosire când a suferit un atac de cord, în 18 iunie.

Soția sa, Keeley, a spus că diagnosticul a fost un șoc, deoarece bărbatul nu avea probleme cardiace și îi plăcea să se mențină în formă.

El a strâns peste 3.200 de euro pentru centrul de îngrijiri paliative Loros. Keeley Holubjowsky a spus că soțul ei mergea pe bicicletă în cadrul unui grup organizat pentru a strânge bani pentru operațiuni caritabile.

Femeia a spus că a vorbeau la telefon în fiecare zi.

„M-a sunat în fiecare seară, în fiecare dimineață. Am vorbit cu el în dimineața când s-a întâmplat. Eram fericiți pentru că era ultima lui zi și a spus: „abia aștept să ajung la linia de sosire”. I-am urat succes”, a spus Keeley.

Pentru ca apoi nu a mai sunat-o, femeia a presupus că sărbătorea cu restul grupului. Mai târziu, însă, doi polițiști au venit la ea și i-au spus că soțul ei a murit.

sursa

Faimosul cântăreț rus Danya Milohin, comparat cu Iuri Shatunov. Reacția tânărului

Pe 23 iunie, jurnalista rusă Anna Mongait a scris un scurt necrolog în memoria lui Iuri Shatunov pe canalul ei Telegram. Ea a comparat viața solistului ,,Laskovîi Mai” cu cea a lui Danya Milohin, tiktoker și cântăreț popular care a crescut în același orfelinat din Orenburg. Același orfelinat, o carieră cu un public de milioane și un succes ,,sălbatic” la fete.

Comentariile lui Milohin nu au întârziat să apară.

,,Jurnalista Anna Mongait m-a numit Iuri Shatunov modern. Ce ***?! Am trăit, trăiesc și voi trăi! Atât fanii, cât și fanele mele mă compară adesea cu Freddie Mercury. Acest lucru poate fi prea mult. <…> Dar sunt sigur că priceperea mea poate concura cu Elton John al nostru”, a scris în bloggerul pe rețelele sociale.

Shatunov a intrat într-un grup muzical când avea doar 13 ani.

Danya Milokhin a devenit faimos la vârsta de 18 ani când a început tiktok. Acum este un tiktoker de top, participant la diverse emisiuni, imaginea Sberbank și idolul a milioane de zoomeri.

Даня Милохин: биография, кто он такой, как стал суперзвездой TikTok

Cheburashka a rămas ,,orfan”. Regizorul-animator Leonid Shvartsman a murit la 101 ani

Regizorul-animator Leonid Shvartsman a încetat la vârsta 101 ani. Artistul și animatorul sovietic a devenit faimos după crearea celui mai popular personaj ,,Cheburashka”.

Мультипликатору был 101 год

Personajul a fost creat pentru desenul animat al lui Roman Kachanov „Crocodil Gena” în 1969.

Leonid Shvartsman a lucrat la multe desene animate care au intrat în vistieria cinematografiei sovietice. Printre lucrările sale se numără zeci de filme nu doar sovietice, ci și rusești, printre care «38 попугаев», «Котёнок по имени Гав» серия «Обезьянки», «Дядя Стёпа — милиционер» и «Аленький цветочек».

Leonid Shvartsman a fost stângaci, dar în același timp a pictat de minune cu mâna stângă.

Cod galben, emis de meteorologi. Cum va fi vremea în următoarele zile?
Articolul anterior
Invazie de gândaci urât mirositori în Capitală
Articolul următor