Virgină la 26 de ani din cauza unei boli!

Emily Day de 26 de ani suferă de androfobia sau cum se mai nume

separator
ște frica de bărbaţi. Femeia spune că nu este lesbiană, deoarece nu este atrasă în niciun fel de femei.

The Sun a publicat povestea unei femei din Marea Britanie, care la 26 de ani este încă virgină, din cauza unei boli ciudate: androfobia sau frica de bărbaţi. Emily Day spune că este terifiată de bărbaţi încă din copilărie. „Nu ştiu de unde a început. Nu sunt lesbiană, nu sunt atrasă în niciun fel de femei. Pot să mă uit la fotografii cu bărbaţi, dar, dacă ajung faţă în faţă cu unul de care îmi place, mă sperii”.

Această boală apare când femeile suferă un viol sau abuz sexual, dar nu este şi cazul lui Emily. „Niciun bărbat nu mi-a făcut niciodată nimic. Am crescut într-o casă doar cu femei, poate că asta e problema. Tata s-a despărţit de mama când aveam şase ani şi nu l-am mai văzut niciodată de atunci”.

Emily Day îşi aminteşte că, pe când avea 13 ani, i-a deschis uşa unui bărbat necunoscut care i-a adus un colet: „Am intrat într-o asemenea stare încât sora mea credea că am febră şi m-a pus să mă întind. Simţeam că mă încălzesc din ce în ce mai tare şi nu mai puteam respira. Acum ştiu că este vorba despre un atac de panică, dar atunci habar n-aveam. Nici nu mi-am dat seama că are legătură cu bărbatul”.

Deşi ulterior a învăţat să ascundă această teamă, Emiliy a fost forţată să recunoască în faţa mamei sale că are o problemă, însă medicii pe care i-au vizitat cele două femei au spus că androfobia este greu de vindecat.”Am început să înţeleg că e o problemă psihică şi am început să fac exerciţii mentale şi de respiraţie. Acum, lucrez ca şi consultant, iar când fac interviuri încerc să-mi controlez frica faţă de bărbaţi”, spune tânăra englezoaica. Cât despre viaţa ei intimă, aceasta este aproape inexistentă. „Am ieşit la câteva întâlniri, dar nu pot să fac mai mult decât să sărut un bărbat. Sper ca într-o zi să cunosc pe cineva care să mă ajute să înving androfobia, cu care să mă căsătoresc şi să fac copii. Deocamdată, vreau doar să duc o viaţă normală şi să fiu acceptată la muncă. Ştiu că unii oameni mă consideră ciudată, dar am o boală foarte ciudată pe care nu o pot controla”, a încheiat Emily.

 Sursa: apropo.ro

Un video emoționant, până la lacrimi, cucerește internauții moldoveni. Un tată orb luptă pentru fiul său și își recunoaște băiatul după forma ,,feței și mânuțelor”

Un video publicat pe rețelele de socializare i-a emoționat la maximum pe internauți. Un bărbat rămas orb de la vârsta de 16 ani este ajutat de unicul său fiu minor. În ciuda vârstei mici, Marius este tot sprijinul tatălui său, el având grijă inclusiv de casă și de gospodărie. Internauții s-au mobilizat intens pentru a oferi ajutor acestei familii!

Tatăl orb a fost supus unui test și s-a descurcat de minune. Vladimir și-a recunoscut fiul dintre mai mulți tineri, palpând cu mâinile sale ,,fețele și mânuțele” acestora. ,,Acestea sunt mânuțele care mă ajută și mă îngrijesc”, a exclamat bărbatul, cuprins de lacrimi, în momentul în care a dat răspunsul corect. Ajutată de prezentatorul Anatol Melnic, familia a primit un ajutor material din partea unui agent economic. Vezi video-ul plin de emoții, mai jos:

Emisiunea ”Uși Deschise” cu Aura va fi difuzată la TV

Emisiunea marca unica.md, ”Uși deschise” cu Aura va fi la TV! Acum vei putea privi la televizor, de pe canapea, emisiunea ta preferată. Începând din data de 4 februarie, proiectul nostru va fi difuzat pe postul RLive TV, în fiecare zi de sâmbătă, începând cu ora 19.00.

”Uși deschise” este un proiect realizat de echipa unica.md, iar gazda emisiunii este interpreta Aura care vă invită la o discuție relaxantă cu personalități remarcabile sau tineri ambițioși, ce au încercat calea succesului.

Fiecare din noi are ”uși” care duc către mici secrete, unele le ținem închise cu lacăt, altele le deschidem, când nu ne mai este frică de ele. Ce secrete, amintiri, povești de viață nedezvăluite până acum a găsit Aura după ușile invitaților, aflați din emisiunea ”Uși deschise”.

Și pentru că Aura nu și-a schimbat meseria de interpret pe una de jurnalist, veți avea parte de o discuție amicală, cu multe zâmbete și emoții pozitive. Și ca să dăm un pic din culise despre invitații din emisiunile care urmează, Vitalie Dani ne-a mărturisit că uneori câștigă mai mulți bani din domeniul IT decât din muzică și nu acceptă să se numească interpret, dar preferă să i se spună cântăreț. Nelly Ciobanu ne-a spus ceea ce nu se știe despre Eurovision, de ce este dezamăgită de publicul de acasă și ne-a povestit despre perioada când nu a putut cânta.

Mai mult, am reușit să deschidem ușile nedeschise ale Lenuței Gheorghiță despre ierarhia din muzica populară și din culisele concertelor. Anatol Melnic a deschis ușile sufletului și am aflat ce l-a determinat să facă o schimbare radicală în viață sa.

Așa că nu ratați în fiecare zi de sâmbătă emisiunea ”Uși deschise” cu Aura, pentru că Mihai Budurin, Georgeta Voinovan, Irina Bivol, Adriana Ochișanu, Natalia Barbu, Nata Albot, Gabriel Nebunu, Gheorghe Țopa, Pasha Parfeni, Corneliu Botgros și mulți alți invitați vă dau întâlnire pe canalul RLive TV, în fiecare zi de sâmbătă la ora 19.00.

Vă urăm vizionări plăcute!

Pasagerii unui avion au zburat 15 ore și la aterizare s-au trezit tot acasă

Pasagerii unui zbor Emirates cu destinația Auckland, Noua Zeelandă, care a decolat din Dubai la sfârșitul săptămânii trecute, au aterizat tot pe aeroportul de unde au plecat după 13 ore de zbor, scrie digi24.ro.

Zborul EK448 a decolat la ora locală 10:30, iar pilotul s-a întors din drum aproape de sfârșitul călătoriei de aproximative 13.000 de kilometri și a aterizat tot la Dubai după miezul nopții, potrivit FlightAware și Business Insider.

Aeroportul Auckland s-a închis weekendul trecut, din cauza inundațiilor severe, măsura fiind luată în timp ce zborul din Dubai se apropia de finalul călătoriei. „Aeroportul Auckland a evaluat daunele aduse terminalului internațional și, din păcate, a stabilit că nu poate opera zboruri internaționale astăzi”, a declarat administrația aeroportul într-un comunicat de sâmbătă după-amiază.

„Știm că acest lucru este extrem de frustrant, dar siguranța pasagerilor este prioritatea noastră principală.”

Sâmbătă seara, după reluarea zborurilor interne, oficialii aeroportului au spus că zborurile internaționale vor fi reluate duminică. Emirates a precizat într-un comunicat pentru Business Insider: „Regretăm neplăcerile cauzate clienților. Emirates va continua să monitorizeze situația din Auckland și să își țină la curent pasagerii”.

Cea mai sexy cântăreață rusoaică al lui 2012!
Articolul anterior
Femeia care nu a zâmbit niciodată
Articolul următor