ZBOR.MD a lansat cel mai modern și accesibil website de pe piață

Suntem încântați să împărtășim cu voi vestea proaspătă despre lansarea site-ului ZBOR.MD modernizat! Cu o interfață elegantă și mai multe funcționalități utile, suntem aici pentru a face planificarea călătoriilor tale mai ușoară și mai plăcută ca niciodată cu cele mai mici prețuri la biletele de avion.

Iată ce este nou pe site-ul nostru:

Calendar cu Zboruri Directe: Nu mai pierde timpul navigând prin zeci de opțiuni de zbor! Acum, poți utiliza calendarul nostru inteligent pentru a găsi rapid zboruri directe către destinațiile tale preferate, economisind timp și energie.

Viteză îmbunătățită: Am investit în infrastructura noastră online pentru a asigura o experiență rapidă și fluidă. Indiferent dacă explorezi destinații exotice sau rezervi bilete de avion, vei simți diferența în viteza și eficiența site-ului nostru.

Design Modern și Intuitiv: Site-ul nostru nou are un aspect proaspăt și contemporan, cu un design intuitiv care face navigarea o plăcere. Descoperă destinații, compară opțiuni și rezervă experiența ta de călătorie cu ușurință și stil.

Planifică-ți Singur Călătoria: Cu ajutorul instrumentelor noastre intuitive de căutare și rezervare, acum ai posibilitatea să îți planifici singur călătoria. Alege cele mai potrivite zboruri și servicii suplimentare pentru a-ți personaliza experiența de călătorie în funcție de nevoile și preferințele tale.

Conexiuni la Toate Companiile Aeriene: Ne-am conectat la toate companiile aeriene majore pentru a-ți oferi o gamă largă de opțiuni de zboruri. Indiferent de preferințele tale, vei găsi întotdeauna zborurile potrivite pentru călătoria ta.

Ne-am angajat să aducem inovație în industria călătoriilor și să oferim cea mai bună experiență posibilă clienților noștri. Fie că visezi la vacanțe la plajă, aventuri în natură sau escapade urbane, suntem aici pentru a te ajuta să îți îndeplinești visurile de călătorie.

De 15 ani pe piață Zbor.md – expert în călătoriile cu avionul îți oferă o gamă largă de servicii 

Rezervare de grup: Oferim rezervări pentru întregul colectiv, check-in gratuit și sprijin pentru servicii adiționale.

Serviciu B2B: Suntem parteneri de încredere pentru companii B2B, oferind soluții personalizate pentru călătoriile de afaceri.

Conexiuni inteligente: Motorul nostru de căutare găsește bilete mai ieftine, cu reduceri medii de 28%, combinând cursele de linie cu cele low-cost.

Asigurări pentru călătorii: Oferim asigurări pentru sănătate, anularea zborurilor și pierderea bagajelor, asigurând protecție în timpul călătoriilor.

Nu mai aștepta! Explorează site-ul nostru nou și începe să planifici următoarea ta aventură chiar acum! 

Informații de contact: Viber: +37378844111 | Whatsapp: +37378844111

Facebook: Zbor.md, Instagram: Zbor.md, TikTok: Zbor.md, Telegram: Zbor.md

Irina Vlah va monitoriza acțiunile Maiei Sandu: ”Nu vom permite să ne fie furată cea mai de preț valoare pe care o avem”

Irina Vlah, fondatoarea Asociației „Platforma Moldova” propune un mecanism de monitorizare a acţiunilor guvernării şi personal ale Președintelei Maia Sandu. Într-o declarație publică, politiciana spune că, acum 10 zile, a adresat o scrisoare deschisă Maiei Sandu, în care „a atras atenţia asupra îngrijorărilor oamenilor, expuse de ei în cadrul campaniei Vocea Poporului”, însă șefa statului nu a venit cu vreo explicație în fața cetățenilor, scrie unimedia.info.

„O întrebare concretă a fost: Care este necesitatea achiziţionării unor radare scumpe şi dacă vor urma noi achiziţii gen sisteme antiaeriene, fără de care aceste radare sunt doar nişte obiecte ineficiente? Alte întrebări au ţinut de: aplicaţiile militare care se fac pe teritoriul Republicii Moldova cu participarea militarilor din alte ţări; decizia de a permite grănicerilor străini să poarte arme de foc pe teritoriul nostru; deschiderea unei misiuni militare a Franţei în Republica Moldova; modificările în legislaţia României, care să permită militarilor din ţara vecină să intervină peste hotarele României pentru a-şi apăra cetăţenii; încăpăţânarea cu care guvernarea se opune consultării opiniei poporului privind principiul de neutralitate.

Semnalam în acea scrisoare deschisă că oamenii sunt îngrijoraţi şi au toate motivele să considere că guvernarea intenţionează să atragă ţara în scenarii urâte, în stare să submineze pacea”, a precizat Vlah.

Potrivit Irinei Vlah, președinta țării era obligată, cel puţin din punct de vedere moral, să iasă public şi să dea explicaţiile de rigoare pentru a calma spiritele, însă „Maia Sandu a ales să ţină cetăţenii în suspans, în frică, alimentând, prin comportamentul său, temerile că Moldova ar putea fi atrasă în jocuri care nu au nimic în comun cu interesul ţării, al cetăţenilor”.

„În aceste condiţii, noi, cei din „Platforma Moldova”, declarăm că nu vom abandona cetăţenii, lăsându-i în incertitudine şi măcinaţi de temeri, aşa cum a făcut-o Maia Sandu. Din acest moment, „Platforma Moldova” pune în aplicare un amplu mecanism de monitorizare a acţiunilor guvernării şi personal ale Maiei Sandu. Scopul acestei monitorizări va fi identificarea tuturor posibilelor pericole în adresa păcii, care vor reieşi din acţiunile puterii. Vom acţiona prompt pentru a le contracara, aşa cum o cer interesele cetăţenilor, ale ţării, în general.

De asemenea, anunţăm că, dacă autorităţile nu-şi vor schimba comportamentul sfidător şi vor continua să ne ofere motive să deducem că Moldova poate fi atrasă în jocuri murdare în stare să submineze pacea, vom purcede la implementarea unui proiect de alternativă – Coaliţia pentru pace. Acesta va fi un instrument civic pe platforma căruia se vor regăsi toţi acei ce vor dori să-şi conjuge eforturile pentru asigurarea păcii în Republica Moldova. Nu vom permite ca diferiţi aventurieri politici cu interese înguste şi care nu au nimic în comun cu interesele ţării şi ale cetăţenilor, să fure cea mai de preţ valoare pe care o avem – pacea! ”, a precizat Irina Vlah.

Cauza preliminară a morții tinerei de 19 ani din Orhei. Pe corpul fetei însărcinate au fost depistate mai multe semne de tortură

Potrivit surselor ZdG, cauza prealabilă a decesului tinerei de 19 ani din Orhei, este traumă cranio-cerebrală deschisă. Surse din cadrul Centrului de medicină legală au declarat pentru ZdG că pe corpul tinerei însărcinate au fost depistate mai multe semne de tortură, scrie zdg.md. Atenție! Urmează informații cu puternic impact emoțional.

Surse din cadrul Centrului de medicină legală au enunțat pentru ZdG că a fost stabilită cauza decesului tinerei de 19 ani, însărcinată în 6 luni. Moartea acesteia a survenit din cauza traumei cranio-cerebrale deschise. Tânăra ar fi fost lovită de mai multe ori cu un obiect dur, contondent. Totodată, pe corpul tinerei, au fost depistate semne de tentativă de sufocare și urme de tortură (multiple arsuri de țigară pe mâini). La brațul stâng au fost depistate și înțepături de la seringă.

Tânăra ar fi fost supusă și violenței sexuale.

Corpul neînsuflețit al tinerei de 19 ani, dispărută la 12 aprilie 2024 în municipiul Orhei, a fost depistat la 20 aprilie 2024, în extravilanul satului Chițcanii Vechi, raionul Telenești.

Tot la 20 aprilie 2024, Procuratura raionului Orhei a pornit urmărirea penală pentru omorul intențional al unei femei gravide (art.145 alin.(2) lit. e) din Codul penal).

La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată în luna a VI-a, care ar fi urcat într-un automobil pe strada 31 august din mun. Orhei și a plecat într-o direcție necunoscută. Pe caz, la 15 aprilie 2024, a fost pornită o cauză penală pe faptul răpirii unei persoane.

Ca urmare a măsurilor întreprinse de Procuratura raionului Orhei și membrii grupului de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de poliție Orhei și al Inspectoratului Național de Investigații al Inspectoratului General al Poliției, a fost stabilită identitatea șoferului, în automobilul căruia tânăra de 19 ani a urcat în seara de 12 aprilie 2024, iar la 16 aprilie 2024 acesta a fost reținut. Ulterior, bărbatul de 45 de ani a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Acesta nu-și recunoaște vina și nu cooperează cu organul de urmărire penală.

La 20 aprilie 2024, polițiști din subdiviziunile Inspectoratului General al Poliției și membri ai societății civile au intensificat căutările fetei de 19 ani dispărute, în special pe teritoriile din extravilanul s. Chițcanii Vechi, r-l Telenești. Corpul neînsuflețit al tinerei de 19 ani, a fost depistat într-o fâșie forestieră din extravilanul s. Chițcanii Vechi, r-l Telenești, la 21 km distanță de domiciliul persoanei arestate.

Chișinăul anunță obiective mari după forumul de la Tallinn

Oficiali din Republica Moldova au participat, în perioada 10 – 12 aprilie la Forumul ,,Granițele Europei: extinderea într-o epocă de război și alianțe”. Evenimentul a fost găzduit de orașul Tallinn, capitala Estoniei, scrie evz.ro.

Invitați au mai fost reprezentanți ai Biroului pentru integrare europeană din Ucraina, Armenia, Estonia, Letonia, Lituania și Finlanda.

Republica Moldova, concluzii după participarea la Forumul ,,Granițele Europei: extinderea într-o epocă de război și alianțe”

Direcția comunicare și instruiri a Biroului pentru Integrare Europeană a comunicat că delegația din Moldova a prezentat progresele făcute în ultima perioadă în implementarea reformelor administrative și evoluțiile privind realizarea recomandărilor Comisiei Europene. De asemenea, potrivit sursei citate, au fost puse în discuție cele mai stringente provocări în parcursul de aliniere la prevederile legislației europene, precum și impactul războiului din Ucraina asupra procesului de aderare la Uniunea Europeană.

„În cadrul Forumului, oficialii statelor baltice au manifestat sprijinul lor ferm pentru aspirațiile europene ale Republicii Moldova și au salutat progresul semnificativ în domeniul reformelor. De asemenea, aceștia au declarat că vor susține inițiativa organizării primei Conferințe Interguvernamentale UE-Republica Moldova, pe durata președinției belgiene”, anunță sursa citată.

Conform comunicatului respectiv, delegația de la Chișinău a reafirmat „angajamentul ferm de a avansa cu pași siguri spre integrarea europeană și a mulțumit pentru sprijinul partenerilor europeni, subliniind oportunitatea valoroasă privind schimbul de bune practici și consolidarea parteneriatului cu statele membre ale UE”, după cum informează newsmaker.md.

Maia Sandu, mesaj după ajutorul acordat Ucrainei de SUA

Altfel, Maia Sandu a salutat aprobarea, în Camera Reprezentanților a Statelor Unite ale Americii, a ajutorului de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina.

Acest sprijin crucial va consolida Ucraina împotriva agresiunii și va spori securitatea regională”, a comunicat Sandu.

Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Poșpoi, a declarat la rândul său că pachetul este o dovadă a angajamentului SUA față de victoria Ucrainei. „Mulțumesc pentru sprijin!”, a mai scris ministrul de Externe de la Chișinău.

Autoritățile în Sănătate, despre situația epidemiologică prin infecțiile respiratorii
Articolul anterior
Ucraina vrea să deschidă un consulat la Tiraspol
Articolul următor