Zeci de migranți afro-asiatici, găsiți la frontiera română în remorca frigorifică a unui camion care transporta oase

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat 50 de cetățeni de origine afro-asiatică care încercau să treacă ilegal frontiera de stat, ascunși în remorca frigorifică a unui autocamion ce transporta oase cabaline în Italia.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, „în data de 30.06.2021, în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român care conducea un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă frigorifică, ambele înmatriculate în România.

Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, oase cabaline pentru o societate comercială din Italia. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă, 50 de cetăţeni străini”. 

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări suplimentare.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun, mai arată sursa citată. 

O copilă de 11 ani a devenit cea mai tânără mamă din Marea Britanie. Părinții nu știau că fiica lor este însărcinată
Articolul anterior
Un băiețel de 7 ani a murit după ce a fost trântit de 27 de ori la pământ, în timpul antrenamentului de judo
Articolul următor
Alte articole interesante