Zinaida și Romeo Sambrițchi au fost socri mari. Tudor, fiul cuplului, s-a căsătorit!

Weekend-ul trecut, Zinaida și Romeo Sambritchi au fost socri mari. Fiul lor cel mai mare, Tudor, s-a căsătorit. Nunta a avut loc într-un local de lux din Sîngera. Peste 200 de invitați au fost alături de miri în cea mai minunată zi din viața lor.

separator
Mirii, Tudor și Eugenia, au avut parte de o surpriză deosebită. Interpretul Cristi Sambrițchi, care este și fratele mirelui, le-a oferit o dedicație muzicală specială. La ceremonie, au încins atmosfera Sun Stroke Project, Dana Markitan, Simrat Orchestra, Valentin Uzun și Marcel Roșca.

,,A fost o nunta feerică! Ne-am pregătit pentru eveniment în jur de 8-9 luni și am asistat la cea mai de vis ceremonie care a unit destinele mirilor pentru totdeauna. M-au copleșit senzații duale, atât de fericire, cât și de nostalgie, plângeam cu lacrimi de bucurie!”, ne-a declarat, cuprinsă de emoție, Zinaida Sambrițchi, soacra cea mare.

Și Romeo Sambrițchi, socrul cel mare, a ținut să le transmită tinerilor îndrăgostiți un gând bun și un mesaj de urare:

,,Le urez mirilor o viața lungă și fericită împreună, armonie, dragoste. Să se iubească mereu ca în acea zi minunată. Fie ca viața să le fie frumoasă, să trăiască în pace și să fie un exemplu demn de urmat. Casă de piatră!”
Dat fiind faptul că mirii locuiesc și activează în afara țării, în Luxemburg, acolo unde duc faima țărișoarei noastre, Eugenia fiind manager în compania Amazon, iar Tudor – avocat în unul din cele mai mari cabinete de avocați din Luxemburg, mireasa a avut fericirea să îmbrace rochia de mireasă de câteva ori. Pe 1 iunie a avut loc cununia religioasă. A doua rochie de mireasă a fost oferită de salonul „Barcelona”, unde mireasa a avut o colaborare frumoasă cu o revistă de acasă, iar în seara nunții, Eugenia a purtat o rochie autohtonă, achiziționată la un salon din Capitală.

,,A fost o rochie foarte deosebită, comodă, elegantă, pur și simplu superbă, pe care nu a luat-o în chirie, dar a procurat-o pentru a o păstra și a o avea ca amintire de la acest minunat eveniment”, ne-a mai dezvăluit Zinaida Sambrițchi.

Le urăm mirilor casă de piatră și mulți ani fericiți împreună!

13 lucruri uimitoare despre corpul femeii, despre care nici chiar femeile nu știu
Articolul anterior
Circa 4000 de copii, care nu au fost vaccinați împotriva rujeolei, vor fi admiși la școală
Articolul următor
Alte articole interesante