Alfa Diagnostica: Evaluarea complexă a imunității celulare

Alfa Diagnostica a lansat cu succes un nou test – imunofenotiparea limfocitelor, cu ajutorul căruia specialiștii în imunologie clinică pot evalua starea funcțională a sistemului imun celular.

Testul este recomandat pacienților care suferă de diferite maladii cronice, infecții respiratorii frecvente, herpes recurent, febră prelungită de geneză nedeterminată, suspecție la imunodeficiențe dobândite sau congenitale, boli alergice și oncologice, pentru evaluarea tratamentul citostatic, imunosupresiv și imunomodulator.

Testul măsoară cantitativ subpopulațiile principalele de limfocite T și B din sânge și raportul lor – în total 15 parametri.

Investigația este realizată cu ajutorul tehnologiei citometriei de flux,  de la Beckman Coulter (SUA).

Prelevarea sângelui se efectuează la Alfa Diagnostica, adresa: str. N. Testemițanu, 21, în fiecare zi de vineri de la 8 la 9 dimineața, cu respectarea cerințelor de pregătire – strict pe stomacul gol (12 ore fără alimentație), cu evitarea activităților fizice înainte de testare, evitarea fumatului cu 30 de minute înainte de prelevare.

Prețul investigației este de 1500 lei, termenii de executare și de primire a raportului de laborator este în decurs de 7 zile de la prelevare.

Pentru interpretarea clinică a rezultatelor testării, contactați Centrul Internațional de Alergologie Moleculară ALFAllergy – str. Bucuresti, 116, programare la telefon – 022 901 100, site oficial – alergie.md.

Aflați mai multe detalii AICI.

Alfa Diagnostica

Centru de Contact 022 82 4444

Site-ul oficial alfalab.md

Lilu, de Ziua Copiilor: ,,Nu vă grăbiți să creșteți”
Articolul anterior
De 1 iunie, președintele Klaus Iohannis a publicat o poză din copilărie
Articolul următor
Alte articole interesante